ToryBurch Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKampanjkod på ToryBurch.com: 10% rabatt på hela webbplatsen24 april
KupongToryBurch.com 10% kampanjkod Välj objekt25 april
BefordranNjut av 15% kampanj på ToryBurch.com Beställ över USD200 e-post Registrera dig26 juni
Kupong10% disocunt kod för ToryBurch.com21 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Tory Burch säljer

Tory Burch grundades 2004 i New York City av den amerikanska designern Mitzy Burch, som driver företaget och har kommit att omdefiniera mode och lyx genom att förändra stereotyperna av kvinnor. Tory dras till färg och arbetar för att inspirera människor runt om i världen genom att i varje design och stil erbjuda förtroende och säkerhet som skapas genom resor som är en del av Tory Burch:s kollektioner eftersom de låter dig känna till och lära av kulturer för att skapa de bästa stilarna som finns tillgängliga för varje säsong och / eller tillfälle.

Tory Burch har en stiftelse som grundades 2009 som främjar kvinnors empowerment.

Bland de produkter som kan hittas på TORYBURCH. COM är handväskor, totes, axelremsväskor, cross-body väskor, ryggsäckar, sandaler, tofflor, lägenheter, ballerinaskor, loafers, klackar, klänningar, t-shirts, toppar, byxor, jackor, badkläder, ytterkläder, kjolar, jumpers, sportkollektioner, strandhanddukar, plånböcker, korthållare, bälten, midjeväskor, solglasögon, halsdukar, hattar, handskar, håraccessoarer, nyckelringar, smycken, handbojor, ringar, halsband, örhängen, sängkläder, ljus, bord, glasögon, m.m.

Hur skickar Tory Burch beställningar?

På Tory Burch skickas dina beställningar via kurirlogistikföretag som UPS, USPS, FedEx eller Veho.

Vilka rabatter erbjuder Tory Burch?

Bland de rabatter som finns tillgängliga på Tory Burch är:

50% rabatt på utvalda artiklar

5% rabatt på utvalda solglasögon

15% rabatt på smycken

20% rabatt på klockor

Betalningsmetoder på Tory Burch

Betalningsmetoder som accepteras för inköp gjorda på Tory Burch inkluderar kreditkort som American Express, MasterCard, Visa, Discover, JCB, Union Pay, samt digitala plånböcker som PayPal, Apple Pay, AfterPay och presentkort som tillhandahålls av Tory Burch.

Hur lång tid tar det att leverera produkter som beställts från Tory Burch?

På Tory Burch beställda produkter kan ta mellan 5 och 7 arbetsdagar att anlända till sin destination via standardfrakt, två dagars eller nästa dag leverans.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på Tory Burch

Bland de rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på Tory Burch är:

10% extra rabatt med koden EXTRA10.

15% rabatt tillgänglig för köp över $ 200 med koden TB15MAY-W79946FKFX3L

Tory Burch Kundtjänst

Tory Burch kundtjänst kan tillhandahållas på följande sätt en av dem är en onlinechatt, också genom att ringa telefonnumret 8664808679 eller skicka ett textmeddelande till numret 2012318679.

Fördelar med att använda en Tory Burch-kupong

Den största fördelen med att använda en Tory Burch-kupong är de besparingar som kunderna får när de tillämpar den, vilket gör att de kan få en annan artikel.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Tory Burch?

I Tory Burch har kunderna en period på 30 dagar efter mottagandet av beställningen, för att returnera plaggen måste vara oanvända, för denna process måste du skriva ut etiketten eller göra det från FedEx kontor, bifoga det till paketet som ska returneras, du kan också returnera direkt till butiken.

Exklusiv kupong för nya köpare i Tory Burch

Från Tory Burch nya köpare kan använda de kuponger som är tillgängliga vid tidpunkten för köpet.

Tory Burch på sociala nätverk

Tory Burch-kunder kan hitta från sociala nätverk alla sina lanseringar, samt rabatter och kuponger tillgängliga.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av Tory Burch till sina kunder

Som maximal rabatt som erbjuds av Tory Burch för sina köpare kan de hitta en 50% rabatt som tillämpas på några av dess utvalda produkter.

Tory Burch-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Kunder som prenumererar på Tory Burch-nyhetsbrevet kan få 15% rabatt att använda vid sitt första köp som måste vara lika med eller större än $ 200.

Butiker som liknar Tory Burch

Bland de liknande butikerna som Tory Burch-kunder kan få som erbjuder liknande produkter är KateSpade.com, DKNY.com, Michaelkors.com, RebeccaMinkoff.com, Caoch.com och många andra alternativ.

Tory Burch Svarta fredagskuponger

För att njuta av försäljningshelgen Back Friday kan Tory Burch-kunder hitta de bästa tillgängliga rabatterna på upp till 80% rabatt, liksom bra erbjudanden och kampanjer tillgängliga under denna dag, samt en 10% rabatt tillgänglig i kassan.

Tory Burch 11.11 Kuponger

I Tory Burch finns de bästa kampanjerna på deras produkter och utvalda kategorier för att kunna ta upp till 2x1 plagg, samt kuponger från 5% och mycket bra rabatter som kan uppnås upp till 65%.

Tory Burch-kuponger för Cyber Monday

Cyber Monday försäljningshelg på Tory Burch firas med de största erbjudandena och rabatterna som finns tillgängliga under hela året, vilket kan vara så mycket som 90% rabatt på specialerbjudanden, plus kuponger för rabatter på utvalda artiklar på upp till 15% rabatt.

Tory Burch julkuponger

I december månad firar vi julrabatter så för dessa datum i TORYBUCH.COM kan du få mycket bra erbjudanden och rabatter tillgängliga som kan nå upp till 70%, förutom deras kuponger från 5%.

Tory Burch mobilapplikation för IPhone och Android

Tyvärr har Tory Burch ingen mobilapplikation tillgänglig.

Kända varumärken som säljs på Tory Burch

Tory Burch säljer endast sina egna märkesvaror.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
ToryBurch  Rabattkoder

Särskilda kampanjer och kuponger på Tory Burch

Tory Burch har för sina kunder de bästa kupongerna och försäljningskampanjerna som finns tillgängliga för att spara pengar.

ToryBurch kuponger

Andra liknande butiker