Babbel Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKupongkod för Babbel.com: 20% rabatt försäljning objekt24 september
KupongBabbel.com 50% kampanjkod10 september
KupongTa 10% kampanjkod för Babbel.com14 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad säljer BABBEL Sverige

BABBEL föddes 2007 och har sedan dess varit en av de första plattformarna som erbjuder miljontals människor möjligheten att lära sig en mängd olika språk andra än deras modersmål online.

BABBEL har som huvudmål att fortsätta att förnya och hjälpa sina användare från utbildningssektionen, som erbjuder kurser och lektioner utformade för att läsa och konversera på ett flytande och enkelt sätt tack vare sin didaktiska metod som presenteras på cirka 14 språk. .

BABBEL anpassar sig till användarnas behov eftersom det kan hjälpa dem att lära sig lektionerna på det enklaste sättet för var och en, det vill säga antingen genom att lyssna, skriva, tala och/eller läsa, med dagligt liv som det centrala temat. var och en av eleverna, det vill säga BABBEL bryr sig om den fullständiga utbildningen av sina användare och söker för dem det bästa sättet att lära sig.

BABBEL erbjuder lärande på olika språk, inklusive franska, tyska, engelska, italienska, danska, indonesiska, polska, norska, ryska, turkiska, svenska, holländska och portugisiska. Som erbjuds från grammatik till ordförråd, från den kognitiva delen till den didaktiska delen, vilket möjliggör självförtroende och grundläggande strategier för att lära sig det valda språket effektivt och effektivt.

Hur BABBEL skickar programvaran

De utvalda kurserna i BABBEL levereras till dina kunder via deras konto, där de måste logga in och leta efter alternativet "Min nivå och/eller Mina kurser" samt hitta min recension när de redan har producerat lektioner.

Vilka rabatter erbjuder BABBEL Sverige?

För närvarande har BABBEL endast 22 % rabatt tillgänglig för din årliga prenumerationsbetalning.

Betalningsmetoder hos BABBEL Sverige

BABBEL erbjuder olika accepterade betalningsmetoder, bland dem är de som görs via MasterCard, Visa, American Express kreditkort, samt via PayPal, Apple Pay, iDeal, Sofort.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från BABBEL?

På BABBEL, när betalningen av deras prenumeration har bekräftats, kommer kunden att få ett verifieringsmail, vilket kan ta högst 30 minuter efter betalning.

Kuponger tillgängliga för närvarande på BABBEL Sverige

För närvarande visar BABBEL en mängd olika rabattkuponger på 10 %, 20 % och upp till 25 %, med hänsyn till skolstartssäsongen.

Få 25 % rabatt med en kupong från BABBEL
10 % på BABBEL-planer med en kampanjkod
Kampanjkod 65% BABBEL, giltig för studenter
BABBEL 60% rabattkod för de första 3 månaderna
50 % BABBEL kampanjkod för årsprenumeration

BABBEL Sverige Kundtjänst

BABBEL har olika sätt tillgängliga för sina kunder att kontakta kundtjänst, ett av dem är via en onlinechatt, samt genom appen genom hjälpalternativet, ett annat alternativ är genom ett e-postmeddelande till support@BABBEL eller genom att ringa numren +493056837024 från Europa och för USA på 18889050289.

Fördelar med att använda en BABBEL-kupong i Sverige

BABBEL-kunder kan dra nytta av sina förmåner genom att använda sina rabattkuponger som gör att de kan spara pengar för att kunna prenumerera på andra planer.

 Hur kan jag returnera eller avbryta ett BABBEL-program?

För att avbryta ett abonnemang i BABBEL från datorn måste användaren logga in på sitt konto och gå till kontoinformation och välja profil och konfiguration, till vilken de ska följa instruktionerna, klicka på avbryt prenumeration, från Appen ska de gå till inställningar klicka på ditt namn, prenumeration och klicka på avbryt prenumeration.

 Exklusiv BABBEL-kupong för nya köpare i Sverige

Nya BABBEL-kunder som använder en hänvisningskod kommer att få $10 rabatt.

 BABBEL Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du hitta några bra erbjudanden för tjänsterna som erbjuds av BABBEL. Då inbjuder vi dig att själv upptäcka kampanjerbjudanden och rabattkuponger på följande sociala nätverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av BABBEL för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt har BABBEL 22% tillgängligt i sin årliga prenumeration.

 BABBEL Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För kunder som prenumererar på BABBEL erbjuder det via nyhetsbrev, dess tillgängliga erbjudanden eller rabatter, samt råd för sina kurser.

Program som liknar BABBEL

På onlineplattformen kan du få olika butiker eller sidor som liknar BABBEL som erbjuder några kurser eller lektioner som liknar vilka dina kunder kan granska och verifiera sina scheman eller priser, såväl som deras lärare, några av dessa sidor kan vara Preplly. com, Italki.com, Verbling.com.
        

BABBEL Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För Black Friday-reahelgen har BABBEL tillgängliga fantastiska rabatter som kan hittas från 60 %, förutom sina rabattkuponger som kan variera från 10 %.

Kupong för BABBEL Sverige för 11.11

För 11.11-rabatten på BABBEL levereras bra kampanjer på upp till 2x1, eller så kan du också njuta av dina rabatter under dagen från 45%.

BABBEL Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

BABBEL har som sin viktigaste säljhelgdag Cyber ​​​​Monday-rabatten eftersom det under detta datum erbjuds fantastiska rabatter som kan nå upp till 75% med ytterligare rabattkuponger från 5%.
 

BABBEL Sverige Kuponger till jul

I december månad på BABBEL kan dina kunder njuta av vissa dagar med erbjudanden och rabatter tillgängliga, som de kan få från 3% för prenumeration på kurserna.

 

 BABBEL mobilapplikation för iPhone och Android

BABBEL har tillgänglig för sina kunder mobilapplikationen för iPhone och Android från vilken du kan skapa studierutiner, öva dialoger.

Känd programvara till salu på BABBEL-webbplatsen

BABBEL är en språkkursplattform.

 

 

Erbjuder BABBEL fri frakt?

När BABBELs kunder har prenumererat på sina kurser kommer de att skickas gratis från onlineplattformen.

Var ska jag skriva rabattkupongen i BABBEL?

I BABBEL måste du skriva rabattkupongen på sidan där du väljer planen som du vill prenumerera på genom en ruta som finns i den centrala delen.

Kan jag betala på BABBEL med PayPal?

Hos BABBEL kan du betala för ditt abonnemang via PayPal.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
babbel.com Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos BABBEL Sverige

För att hålla dig uppdaterad med de senaste kampanjkupongerna från BABBEL, här på denna sida ger vi dig de senaste kupongerna och erbjudandena. Här är några av dem:

Få 25 % rabatt med en kupong från BABBEL
10 % på BABBEL-planer med en kampanjkod
Kampanjkod 65% BABBEL, giltig för studenter
BABBEL 60% rabattkod för de första 3 månaderna
50 % BABBEL kampanjkod för årsprenumeration

babbel.com kuponger

Andra liknande butiker