NA-KD Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranJul klänningar på na-kd.com09 december
BefordranÖver 5000 stilar till salu på na-kd.com06 december
BefordranStor försäljning på na-kd.com05 december
KupongUpp till 50% av dina favoritbitar04 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

NA-KD Recension

Det främsta skälet till att du ska göra Na-kd till det bästa valet när det gäller kläder är att de har ett nära samarbete med lyxvarumärken i branschen. Således säkerställs kvaliteten på materialen, men också deras originalitet, även om det inte verkar så, mot bakgrund av priser som ligger långt under marknadsnivån. Butiken är väldigt välorganiserad, både i online-versionen, från skrivbordet, men också via mobilapplikationen, vilket gör att du kan köpa önskade produkter när som helst, var som helst. Mer, butiken fokuserar på kunduppmärksamhet, varför sökningen i webbplatsramen anpassas genom att filtrera produkterna efter händelsen: fest, festival, semester eller arbetsdag.

Användbar information om NA-KD

Du kan dra nytta av två leveransmetoder, tillgängliga internationellt, enligt följande: DHL Parcel & International, som har paketspårning och en genomsnittlig leveranstid och DHL Express, som också erbjuder paketspårning, men med en leveranstid. bara 1-2 arbetsdagar. Det finns en leveransavgift, värd 9,95 euro respektive 19,95 euro, men om du köper produkter värda 50 euro kommer du att dra nytta av gratis frakt. Butiken erbjuder sina kunder en generös returpolicy som accepterar de produkter som inte tackar dig inom 90 dagar efter att du mottagit dem. Produkterna kan ändras i storlek med en annan modell, eller så kan du be om pengarna tillbaka. Liksom de flesta onlinebutiker har Na-kd betalningsmetoder som endast används i onlinesystemet och erbjuder betalningssäkerhet. För detta behöver du ett debet- eller kreditkort som tillhör Visa eller MasterCard. Du kan också använda ditt PayPal-konto för betalning eller göra en banköverföring.

Hur använder jag en information om hur man använder en NA-KD kampanjkod

För att använda en NA-KD-kupongkod behöver du bara lägga till önskade produkter i din kundvagn. Senare, när du öppnar den, kommer du att presenteras med en sammanfattning av de tillagda produkterna, det totala beställningsbeloppet samt en speciell ruta, placerad längst ner till vänster, där du kan ange kampanjkoden. Dess rabattvärde kommer att beräknas automatiskt och tillämpas på det slutliga priset för beställningen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker