PHOTOLEMUR Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranPhotolemur 3 Familjen Licens + Bonus = 70% rabatt02 februari
Kupong20% PHOTOLEMUR för hela din order10 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

PHOTOLEMUR Recension

Den överlägset största fördelen som detta digitala fotoredigeringsprogram erbjuder är att justering av nyckelelementen i bilderna och korrigering av dem kan göras genom att trycka på en enda knapp. Detta beror på en noggrann investering och förbättring av en teknik baserad på konstgjord intelligens, som noggrant beräknar och analyserar alla element som den måste ingripa på. Photolemur är tillgängligt för både skrivbord och Mac-system. Dessutom har du tillgängligheten och friheten att använda applikationen när som helst och var som helst genom att ladda ner mobilapplikationen, som finns för Android och iOS. En annan fördel är att du kan se vad applikationen kan göra innan du köper den, Photolemur erbjuder en gratis version av programmet. Gratisversionen är dock ganska begränsad, men det är lämpligt att få en idé och övertyga dig om applikationen är rätt för dig.

Användbar information om PHOTOLEMUR

Med tanke på den digitala tidsåldern vi går igenom kräver inte installation av program långa väntningar på CD-leverans. Photolemur kan laddas ner på bara några minuter från den officiella webbplatsen och installeras ännu snabbare, på ett brett utbud av enheter. Applikationen har en 90-dagars returpolicy från det ögonblick som den digitala produkten köps. Under denna period kan du be om pengarna tillbaka utan att åberopa skälet. Du kan betala beställningen om du har ett betalkort eller kreditkort från Visa, MasterCard, American Express eller Discover samt genom banköverföring, Qiwi Wallet, Union Pay, Skrill Wallet eller via ditt PayPal-konto.

Info om hur du använder en PHOTOLEMUR kupongkod

Photolemur-kupongkod kan läggas till och valideras under köpprocessen innan du väljer betalningsmetod. Här hittar du en ruta som du kan kontrollera och där du kan ange koden, vars rabattvärde kommer att tillämpas automatiskt på det totala beloppet för beställningen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker