Selfridges Cupom → Código de desconto → Ofertas

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranSELFRIDGES.com kupong: upp till 40% rabatt utomhus objekt05 juni
KupongSELFRIDGES.com 50% kupongkod på hela webbplatsen30 Maj
KupongKampanjkod på SELFRIDGES.com: upp till 30% rabatt välj skor16 Maj
KupongSelfridges Kupongkod: Fri Leverans!18 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad SELFRIDGES säljer Sverige

SELFRIDGES är en butik som fokuserar på detaljhandel med lyxiga kläder, accessoarer och teknologi, med en varuhuskedja, två av dem i staden Manchester. Denna butik har utsetts till världens bästa varuhus fyra gånger, och har blivit den enda butiken som uppnått detta, även utnämnd till årets bästa återförsäljare 2020 i de positiva lyxpriserna, förutom att vara ett av de 25 bästa företagen i året att arbeta för. , erkännande som beviljades av The Sunday Times; På SELFRIDGES kan du hitta en bred katalog av exklusiva och lyxiga produkter, gör det genom sökkategorier, av vilka den första är: kvinnor och män, i dem kan du få ett stort utbud av kläder, hattar och accessoarer som väskor eller plånböcker, glasögon, halsdukar, fina smycken, klockor, bland annat, följt av skönhetsområdet, med en oändlighet av produkter som: dofter och parfymer, allt för hudvård, smink och kosmetika, bland många andra.

Butiken har ett utrymme för barn, med alla produkter du kan tänka dig för deras omvårdnad, klädsel och nöje, å andra sidan finns hem- och teknikområdet, där du kan hitta alla typer av föremål att utrusta eller dekorera ditt hem, gillar detta Precis som vilket annat utrymme du vill, hittar du här också ett brett utbud av tekniska produkter som: ljud, kameror, datorer, surfplattor, telefoner, samt många andra.

Hur SELFRIDGES skickar beställningar till Sverige

Butiken gör försändelser nationellt och internationellt till mer än 130 länder över hela världen, företaget som ansvarar för att tillhandahålla leveranstjänsten är DPD, med den kan du spåra din försändelse för att veta om det var någon försening eller inte, beräknade dagar Väntetiden kommer att vara mellan 2 till 4 arbetsdagar beroende på destination, även exportkostnaderna kommer att beräknas när betalningsprocessen är klar, det är viktigt att veta att det kommer att variera beroende på destinationsland.

Vilka rabatter erbjuder SELFRIDGES Sverige?

Den här webbplatsen har ett försäljningsutrymme till sitt förfogande, för närvarande har den aktuella erbjudanden tillgängliga, bland dem finns allt inom skönhet med 20% rabatt, samt du kan få 30% rabatt i alla kategorier för kvinnor, män, samt för hem och teknik.

Betalningsmetoder hos SELFRIDGES Sverige

SELFRIDGES låter dig göra betalningar via VISA, MASTERCARD OCH AMERICAN EXPRESS kredit- eller betalkort, precis som du kan göra det elektroniskt via ditt PayPal-, Electron- och Alipay-konto, även med presentkort eller kuponger; För närvarande accepterar sidan betalningar i valutor som: brittiska pund, amerikanska dollar, Hongkong-dollar, kinesiska yuan, australiensiska dollar, euro, kanadensiska dollar, taiwanesiska dollar, sydkoreanska won, Singapore-dollar, bland annat.

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från SELFRIDGES i Sverige?

På SELFRIDGES har de en policy som tar för deras produkter att anlända inom en period mellan 3 till 6 arbetsdagar, detta kan variera beroende på destinationen till vilken de ska, samt de riktlinjer som den kan presentera i tullen, i på samma sätt idag pga. Problemet som genereras över hela världen innebär en försening på upp till 4 ytterligare dagar.

Kuponger finns för närvarande på SELFRIDGES Sverige

SELFRIDGES erbjuder för närvarande bara fantastiska rabatter, såväl som rabatter i alla kategorier och märken som det erbjuder. SELFRIDGES har flera kampanjkuponger och erbjudanden tillgängliga dessa dagar. Dessa inkluderar:

 • 20 % rabattkupong för befintliga kunder, för produkter som inte finns i andra kampanjkampanjer
 • 15 % kupong för nya kunder
 • Kampanjkupong med 10 % rabatt
 • Upp till 50 % rabatt i kategorin OUTLET
 • Fri frakt vid beställningar över $200

SELFRIDGES Sverige Kundtjänst

SELFRIDGES erbjuder en telefonlinje på 08001234000 från 08:00 till 23:00 eller så kan du också göra det genom att fylla i ett formulär på sin sida med en rad data och så snart som möjligt kommer du att få svar på dina frågor ; även genom att skriva ett mejl till customerservices@SELFRIDGES.

Fördelar med att använda en SELFRIDGES-kupong i Sverige

Det finns många fördelar med kuponger i SELFRIDGES eftersom du kan spara genom att köpa attraktiva produkter som sträcker sig från smink till kläder, samt en trendig outfit, även för män och barn, vilket är ett plus för familjen, eftersom du kan väljer att spara genom att köpa till hela familjen. Du kan också dra nytta av rabatterna i mathallen.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till SELFRIDGES från Sverige?

SELFRIDGES har en period på 28 arbetsdagar på sig att returnera dina produkter, du kan göra det på tre olika sätt, direkt i butiken, med gratis bud eller även via post, produkten kan inte användas, den måste returneras i original förpackningar, samt Liksom deras etiketter bör det noteras att vissa märken har sina egna returriktlinjer, såsom fina smycken.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För tillfället kan nya kunder njuta av de reor och rabatter den erbjuder på alla sina produkter och i alla kategorier, förutom sin mathall.

SELFRIDGES Sverige på sociala medier

SELFRIDGES i deras sociala nätverk kan du hitta kampanjer och rabatter som går mellan 30% och 60% samt rabatter på deras smink- och skönhetsprodukter.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av SELFRIDGES för köpare i Sverige

SELFRIDGES har oändliga reor och erbjudanden, samt rabatter som är maximala i sina artiklar 70% i stor variation i alla dess kategorier och lägger till sina varumärken för både damer, herrar och barn.

SELFRIDGES Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera kan du vara den första att vara medveten om lanseringarna, såväl som råden från deras inspiratörer, samt de senaste modekollektionerna, eventen och erbjudandena som SELFRIDGES kan tillkännage.

Butiker som liknar SELFRIDGES

Du måste komma ihåg att i andra butiker kan du hitta produkter eller artiklar som liknar de du kan få på SELFRIDGES, även till de bästa priserna, bland dem är Matchesfaashion.com, outnet.com, boohoo.com.

SELFRIDGES Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

För denna speciella dag på året har den här butiken förberett en rad rabatter baserade på kampanjerbjudanden och rabattkuponger. Använd en SELFRIDGES-kupong med upp till 30 % rabatt eller öppna ett kampanjerbjudande och du kan spara upp till 60 % av det ursprungliga priset.

Kupong för SELFRIDGES Sverige för 11.11

11.11 är inte en av årets viktigaste rabatthändelser i denna butik, men du kan ta del av de aktuella erbjudandena: upp till 20 % kupong och kampanjerbjudanden med upp till 50 % rabatt!

SELFRIDGES Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY fortsätter på SELFRIDGES med kampanjerbjudanden och kuponger från i fredags, då årets största rabattevenemang ägde rum, på Black Friday: du har en kupong med upp till 30 % rabatt och produkter i kampanjerbjudandet med upp till till 60 % rabatt.

SELFRIDGES Sverige Kuponger till jul

I samband med jul får du superrabatter! Upp till 70 % rabatt på startpriset, utan rabatt och kuponger med 10 %, 15 % och 20 % rabatt för beställningar som görs veckan före jul på SELFRIDGES

SELFRIDGES mobilapplikation för iPhone och Android

I SELFRIDGES kan du göra dina inköp genom att ladda ner dess applikation gratis antingen från iOS i App Store för din iPhone där den är kompatibel för iPhone 5, 5s, 6 6s och 6+, 7.0 eller senare och för Android laddas den ned från Play Butik och dessa är kompatibla med version 5 eller högre. Genom att ladda ner applikationen i någon av dess versioner kan du använda den med ett konto där du måste logga in som gästkund eller registrera dig online som ny kund.

Kända märken som säljs i butiken SELFRIDGES

På SELFRIDGES kan du få en oändlighet av kända varumärken, bland vilka vi kan nämna är Skimss, Christian Louboutin, Gucci, Mac, Acne Studios, Max Mara, Moncler, Fendi, Kenzo, Burberry, Chloe, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Balenciaga , Jimmy Choo, Aquazzura, Ralph Laurent, Emporio Armani, Bvlgari, Longines, Westwood, Tissot, Tag Heuerel, Mont Blanc, bland andra exklusiva märken som du kan hitta för kvinnor, män och barn mellan kläder och skor, samt smycken och klockor.

 

Vilka är de viktigaste evenemangen med rabatter i SELFRIDGES.COM-butiken?

Under året kan du få speciella datum eller säsonger där du kan njuta av mycket bra rabatter, såväl som bekväma rabatter eller erbjudanden där vi kan beskriva några av dem, en av dessa är Black Friday-rabatter för SELFRIDGES som det firas fredagen efter Thanksgiving-firandet och du kan hitta rejäla rabatter på alla dess produkter, en annan helgdag är rabatten 11.11 (Singles' Day) för SELFRIDGES som har ökat sedan den kommer från länderna Asiater som firas i november och du hitta mycket bra rabatter och kampanjer på deras varor, en annan att nämna är Cyber ​​​​Monday Rabatter för SELFRIDGES känd som Cyber ​​​​Monday där du kan dra nytta av alla rabatter som du kan få online, som du kan njuta av måndagen efter firandet av Black Friday och slutligen kan vi nämna julrabatterna för SELFRIDGES att som namnet säger julen firas i december månad i denna vanligtvis kan du få under hela månaden mycket bra priser och rabatter samt utmärkta kampanjer.

Var ska jag skriva rabattkupongen på SELFRIDGES.COM?

För att använda en rabattkupong eller kampanjkod i SELFRIDGES.COM är det första du bör göra att välja den produkt eller artikel som du ska köpa, när detta är gjort tar det dig till frakt- och leveransalternativen, sedan kommer du att gå till betalningsdelen där du måste välja den metod bland vilka är ikonerna som du måste välja, när bockmarkeringen har satts på koden eller kupongen måste du placera kodnumret och trycka på lägg till, du måste veta att beloppet av koden måste vara liknande eller högre än det belopp som ska betalas för dina valda produkter.

Kan jag betala på SELFRIDGES.COM med PayPal?

Om det verkligen är en av betalningsmetoderna som du kan använda i SELFRIDGES.COM är betalningen via ditt PayPal-konto, och den accepteras i alla betalningsvalutor, förutom CNY-valutan.

Erbjuder SELFRIDGES.COM fri frakt till Sverige?

SELFRIDGES.COM erbjuder för närvarande inte gratis frakt, men du bör vara medveten om att det skickas till mer än 130 länder, där du kan få den frakt som passar ditt behov, plus att du kan njuta av obegränsade leveranser.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Specialkuponger och kampanjer på SELFRIDGES.COM Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

 • 20% rabattkupong för befintliga kunder, för produkter som inte finns i andra kampanjkampanjer
 • 15 % kupong för nya kunder
 • Kampanjkupong med 10 % rabatt
 • Upp till 50 % rabatt i kategorin OUTLET
 • Fri frakt vid beställningar över $200

Andra liknande butiker