SELFRIDGES Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranKlockor och smycken på rea06 februari
BefordranDesigner väskor till bästa priserna på nätet08 februari
Kupong30% SELFRIDGES rabattkupong för SKOR kategori06 Mars
BefordranSELFRIDGES Fri Internationell Frakt för alla varor06 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Selfridges Recension

Förutom modeprodukter från kategorin lyxmode, som täcker klädavdelningen, erbjuder butiken också tillbehör som kompletterar din outfit för alla evenemang, som väskor, hattar, klockor och smycken. Oavsett om det är en elegant middag, en speciell händelse eller en vanlig dag i ditt dagliga liv, kan du hitta allt du letar efter i denna onlinebutik, varvid produkterna organiseras effektivt enligt flera kriterier. Butiken har också en egen sortiment av skönhetsprodukter som inkluderar produkter för hud, hud, hår, masker, krämer samt sminkprodukter. En annan avdelning är Home & Tech, som erbjuder ett brett utbud av dekorationer och nödvändigheter i vardagen, som du borde ha i alla rum i huset. För att bevisa att butiken är en riktig köpcentrum för hela familjen, inom den kan du hitta en avdelning för mat och dryck.

Användbar information om Seflridges

Butiken erbjuder en enda leveransmetod, för vilken du behöver en väntetid på 4 arbetsdagar och för vilken du måste betala en extra leveransavgift, värd 15 pund. Återlämnande av de beställda produkterna kan göras inom 28 dagar, från och med datum för mottagandet. Betalningen kan göras uteslutande via onlinemetoder, utan möjlighet till kontant betalning, genom ett återbetalningssystem. Du kan använda ett debet- eller kreditkort, utfärdat av Visa, MasterCard, samt AliPay- eller PayPal-konto.

Info om hur du använder en Selfridges kupongkod

Längst ner på kassasidan hittar du ett specialfält där du kan ange en kupongkod. Senare kommer det att valideras, och rabattbeloppet kommer att tillämpas för hela beställningen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker