CoinSmart Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranCoinSmart.com USD20 rabattkod sitewide04 oktober
BefordranUpp till USD20 kupong för CoinSmart.com registrera dig20 oktober
BefordranCoinSmart.com USD15 kampanjkod12 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är COINSMART

Baserat i Toronto, Kanada, grundades COINSMART 2018 av Justin Hartzman och Jeremy Koven och är ett av de mest populära digitala valutahandelsföretagen. Den har känt stora framgångar från början och har snabbt blivit en pålitlig och pålitlig kryptovalutaplattform. Anses som den säkraste och superenkla att använda plattformen för online kryptohandel, COINSMART är lämplig inte bara för affärsmän utan också för nybörjare. Om du funderar på att starta ett nytt företag och vill göra det för att tjäna pengar och investera för din framtid, då är COINSMART din destination för kryptovalutornas värld eftersom det kommer väl till pass med en snabb registrerings- och verifieringsprocess, ett stöd team 27/7 kundsupport och skattehjälp, insättning av fond samma dag och mycket mer. Dessutom stöds COINSMART av en registrerad kanadensisk bank som kan förhindra bedrägerier genom att upptäcka falska adresser och så vidare.

Hur man öppnar ett konto på COINSMART

För att öppna ditt eget konto på COINSMART måste du gå till den officiella hemsidan och vara över 18 år. I det övre högra hörnet på startsidan hittar du en knapp som heter Skapa ett konto. Klicka på den för att öppna registreringssidan. Här måste du ange en giltig e-postadress tillsammans med ett starkt lösenord som måste innehålla minst en siffra, en stor och en liten bokstav, ett specialtecken och minst 8 tecken totalt. Välj ditt hemland och markera rutan för att godkänna användarvillkoren och sekretesspolicyn. Tryck på knappen Registrera dig. Nu måste du klara en verifieringsprocess. Kontrollera din inkorg efter din verifieringskod och ange den i det obligatoriska fältet. Fyll i fälten med ditt fullständiga namn, födelsedatum och adress. Bekräfta allt detta och vänta på godkännande från COINSMART. När företaget har verifierat allt kan du börja handla.

Hur du finansierar ditt COINSMART-konto

COINSMART accepterar endast pengar i kontoinnehavarens namn. Om kontoinnehavaren är en gemensam bank måste du förse COINSMART med ett gemensamt kontoutdrag. Logga in på ditt eget konto och gå till din plånbokssida. Klicka på Fiat-fliken och klicka sedan på knappen Insättning. Ange summan pengar du vill lägga till ditt konto och tryck på knappen Bekräfta insättningsbelopp, fyll i alla fält med din personliga information för att sätta in pengar på ditt konto. När pengarna har skickats kommer de att sättas in på ditt COINSMART-konto.

Hur man tar ut pengar från ditt COINSMART-konto

För att ta ut pengar från Välj ditt COINSMART-konto måste du logga in på ditt eget konto. Klicka på portföljkranen högst upp på sidan. Gå till Fiat-fliken för att klicka på knappen Uttag precis under den valuta du vill ta ut. Välj det alternativ som passar dig bäst eftersom varje valuta är olika. Vissa accepterar den elektroniska överföringen, andra SEPA och andra banköverföringen. När detta är gjort kommer en ny sida att öppnas där du måste ange det totala beloppet, samt en del personlig information såsom fullständigt juridiskt namn, adress, kontonummer, etc. Du måste också ladda upp ett dokument för att bekräfta ditt namn och kontoinformation. Om du har gjort allt ovan kan du nu trycka på knappen Bekräfta uttagsbelopp. Nu måste du ange din 2FA-kod. Du kommer att få ett e-postmeddelande med länken Ditt uttag väntar. Klicka på länken för att få din slutgiltiga bekräftelse. Tryck på knappen Acceptera för att slutföra din transaktion.

 Hur lång tid tar det att öppna ett konto på COINSMART

Om du följer våra enkla steg kommer du att öppna ditt eget COINSMART-konto snabbare än du trodde. I grund och botten, när du har skickat in ditt registreringsformulär, kommer du att verifieras inom några minuter och du kommer att kunna komma åt dina pengar samma dag som du gör en insättning.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på COINSMART

För närvarande har COINSMART ingen klassisk kampanjkategori. Istället har den en SmartRewards-sektion som då och då välkomnar dig med olika förmåner. Du kan också få olika fördelar om du går med i det officiella affiliateprogrammet. Bli en partner idag och du kommer att tjäna upp till $50 för varje remiss som går med i COINSMART. Eller gå med i referensprogrammet och för varje vän eller familjemedlem som går in på COINSMART via din referenslänk får du $15 CAD.

COINSMART kundtjänst

Om du inte har hittat ett tillfredsställande svar på FAQ-sidan kan du kontakta

kundsupportteamet, som är tillgängligt 24/7 genom att skicka in din förfrågan via kontaktformuläret online, e-posta support@COINSMART eller via chatt på live.

 Fördelarna med att använda COINSMART

Vad skulle du säga om det faktum att du kan tjäna en förmögenhet bara genom att handla krypto på COINSMART på det säkraste och säkraste sättet? Du kommer också att få insättningar samma dag, omedelbar verifiering av nya konton, låga och till och med noll avgifter, tillgång till GetSmart-hubben som låser upp ett brett utbud av lärverktyg och hjälper dig att bättre förstå kryptomarknaden. Utöver allt ovanstående får du med COINSMART flera finansieringsmetoder som Interac, SEPA, banköverföring eller elektroniska överföringar, möjligheten att följa alla dina operationer och tillgång till SmartGuarantee-policyn. Detta innebär att alla kontantuttag kommer att behandlas inom 5 arbetsdagar, alla kontoverifieringar och alla insättningar kommer att behandlas samma dag som de tas emot av COINSMART.

Hur du stänger ditt COINSMART-konto

Om du är säker på att stänga ditt COINSMART-konto måste du se till att du har tagit ut alla dina valutor, vare sig det är fiat eller krypto, från ditt konto. Du kan nu skicka ett e-postmeddelande till support@COINSMART med ämnet Kontostängning. I brödtexten i ditt e-postmeddelande måste du skriva orsaken till att du avslutar ditt konto och dina personuppgifter. Observera att du också kan stänga ditt konto genom att prata med en agent via livechatt.

COINSMART Kupongkod

På vår sida hittar du uppdaterade och aktiva kupongkoder för COINSMART. Ta en titt på vad vi har och när du hittar en kupongkod som passar dina behov klickar du bara på knappen Visa erbjudande för att se stegen du behöver ta för att få din rabatt.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

COINSMART på sociala medier

Hållas informerad. Gå med i COINSMARTs kryptovalutacommunity på sociala medier och följ deras aktivitet på de mest populära kanalerna som Instagram, Twitter, Facebook och LinkedIn för att få tillgång till engagerande innehåll, företagsuppdateringar eller olika tävlingar och mycket mer. . Du kommer också att ha tillgång till videohandledningar och användbara intervjuer. Glöm inte att kolla in GetSmart Hub, som är mer eller mindre som den officiella COINSMART-bloggen. Här hittar du viktiga artiklar som Who Started Bitcoin? Resan till Ethereums härdsmälta: En tidslinje, vad betyder OTC i kryptovaluta? o Kryptotrilemman.

Den största rabatten som erbjuds av COINSMART remisskupongkod

Den största rabatten som erbjuds av COINSMART remisskupongkod är $15 CAD för varje hänvisad vän som registrerar sig hos COINSMART.

 COINSMART-kupong för nya kunder

Varje ny COINSMART-användare kommer att få en kupong på $20 efter registrerings- och verifieringsprocessen.

Tjänster som liknar COINSMART

Är du alltid intresserad av att testa nya saker och nya aktiviteter? Om du blir uttråkad av COINSMART bör du veta att Internet är fullt av många andra liknande tjänster som den här. Vi rekommenderar att du provar Coinbase.com, paxful.com, Gate.io, Phemex.com, FTX.com, BitYard.com eller crypterium.com.

COINSMART Black Friday-erbjudanden

Det är inte längre en överraskning för någon att Black Friday är en av ledarna när det kommer till försäljningsevenemang. Och lyckligtvis försöker fler och fler företag locka sina användare till detta evenemang. Ett av dessa företag är COINSMART. Den välkomnar dig med olika erbjudanden såsom 10 % rabatt på köp av Bitcoin eller andra kryptovalutor. Ibland ger det dig rabatter på transaktionsavgifter.

 COINSMART 11.11 Deals

Har du någonsin hört talas om försäljningseventet som äger rum på samma datum varje år? Kom ihåg att den 11 november är Singles Day eller Double 11-reaevenemanget runt om i världen. Gå med på det smartare sättet att göra krypto nu och kom tillbaka till COINSMART den 11.11 för att minska dina kostnader.avgifter och få extra rabatter när du handlar med vissa kryptovalutor.

 COINSMART Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Ett annat stort evenemang med bra erbjudanden är Cyber ​​​​Monday. Det kommer direkt efter Black Friday, vilket innebär att om du missar Black Friday-erbjudanden har du ytterligare en chans att börja handla på COINSMART och få enorma rabatter. Du kan spara minst 10% när du köper vissa kryptovalutor och du kan få ännu fler förmåner som noll provision.

COINSMART julerbjudanden

Är du en fyndjägare och letar efter den perfekta julklappen till dig själv eller dina nära och kära? Om du är en älskare av kryptovalutor är december din månad. På COINSMART kommer du att mötas med många kampanjerbjudanden som kan ge dig coola och unika presenter som t-shirts i begränsad upplaga eller presentkort för olika e-handelsplattformar eller gratis kryptovalutor.

COINSMART mobilapp

Handla när som helst, var som helst och ladda ner den intuitiva och lättanvända mobilappen COINSMART som är tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter. Appen kommer väl till pass med fantastiska funktioner och ett fantastiskt plånboksverktyg som hjälper dig att köpa, sälja och handla så enkelt som möjligt.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på COINSMART

På COINSMART kan du handla de mest populära kryptovalutorna inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Solana, Stellar, Cardano och EOS.

 

 

Kan jag överföra pengar till CoinSmart från PayPal?

För närvarande kan du inte överföra pengar från ditt PayPal-konto till ditt CoinSmart-konto.

Var kan CoinSmart-hänvisningskoden skrivas?

Om du har en CoinSmart-hänvisningskod måste du ange den när du registrerar dig för att skapa ditt eget konto. På registreringssidan, precis under fälten där du behöver ange din e-postadress och lösenord, hittar du ytterligare en textkampanjkod. Under denna text finns en ruta som heter Infoga kod här. Det här är platsen där du måste ange din hänvisningskod för att få din bonus.

Kan jag överföra pengar till CoinSmart från ett Mastercard/Visa-kort?

Med CoinSmart kan du överföra pengar direkt från ditt Mastercard eller Visa-kort och du kommer att betala upp till 6 % i provision beroende på hur mycket pengar du vill överföra. För att överföra pengarna måste du ange ditt eget CoinSmart-konto. I SmartTrade-sektionen hittar du fliken Köp krypto med ditt kreditkort. Klicka på den och välj den kryptovaluta du vill överföra. Ange summan du vill köpa i krypto eller fiat, ange adressen till plånboken dit du vill överföra krypton och tryck på knappen Fortsätt om du är nöjd med allt du har angett. Dubbelkolla all information och ange sedan textkoden du fick på din mobiltelefon. Du måste också gå till din e-postadress och klicka på länken du fick för att slutföra verifieringsprocessen. Ladda upp din identitetshandling eller pass och ange alla nödvändiga uppgifter. När all denna information har verifierats kommer din överföring att placeras och du kommer att kunna se den i din transaktionshistorik.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
CoinSmart.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på COINSMART-avgifter

Visste du att COINSMART är plattformen som erbjuder enkla och transparenta provisioner? Visste du att för vissa insättningar och uttag av fiat-pengar har du noll avgifter? Visste du att om du blir en Premium Trader kommer du inte bara att få personliga tjänster utan också få lägre provisioner oavsett hur mycket du spenderar på att sälja eller köpa krypto? Visste du att COINSMART då och då organiserar speciella marknadsföringskampanjer som kan minska dina provisionskostnader? Som du kan se har vi gett dig några tips för att spara på provisioner. Följ dem och håll ett öga på COINSMART.

CoinSmart.com  kuponger

Andra liknande butiker