Fitbit Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKampanjkod för Fitbit.com: 10% rabatt21 augusti
KupongKampanjkod för Fitbit.com: 20% rabatt21 augusti
KupongFitbit.com 5% kampanjkod19 augusti
KupongFitbit.com 10% kupongkod05 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad FITBIT Sverige säljer

FITBIT föddes 2007 av Eric och James som trodde att tekniken hade avancerat och där de kunde tillhandahålla nya produkter med hänsyn till hälsa och fysisk träning, som de bestämde sig för att gå längre genom att skapa och utveckla sättet vi rör oss på.

Det är därför de designade FITBIT eftersom de fick de perfekta instrumenten utöver deras motivation att skapa en produkt som skulle hjälpa dem att utföra aktiviteten med en hälsosam livsstil som skulle göra det möjligt för dem att uppnå det nödvändiga målet för att bli motiverade, som är fallet med enheter designade för att mäta en serie representationer som puls, kalorier, hjärtfrekvens, bland annat.

På FITBIT finns bland de produkter som säljs smartklockor, aktivitetsarmband, tillbehör som remmar, vågar.

 Hur FITBIT skickar till Sverige

På FITBIT tar det tid för dina produkter att nå sin destination beroende på vilken fraktmetod du väljer vid betalningstillfället, bland annat den accelererade metoden som sträcker sig från att anlända inom 2 arbetsdagar, standardmetoden som tar från 5 till 7 arbetsdagar dagar, nästa dag metoden som anländer på en arbetsdag.

Vilka rabatter erbjuder FITBIT Sverige?

FITBIT har flera rabatterbjudanden på sin officiella sida, bland vilka vi lyfter fram en kupong med 10 % rabatt, ett kampanjerbjudande med 30 % rabatt på vissa produkter och tjänster eller en kampanjkod med en rabatt på $30 .

Betalningsmetoder hos FITBIT Sverige

På FITBIT kan du betala för dina köp med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, samt via PayPals digitala plånbok, detta steg görs när du har valt de produkter du vill ta, på väg över till din shoppingväska och påbörja processen.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från FITBIT i Sverige?

På FITBIT tar det tid för dina produkter att nå sin destination beroende på vilken leveransmetod du väljer vid betalningstillfället, bland annat standardmetoden som tar 5 till 7 arbetsdagar att komma fram, den snabba metoden som sträcker sig från att anlända om 2 arbetsdagar och övernattningen som anländer på en arbetsdag.

Kuponger tillgängliga för närvarande på FITBIT Sverige

Här är en lista över några av FITBIT:s kampanjerbjudanden och kuponger:

FITBIT Kampanj 30 % rabatt för årlig Premium-prenumeration
Aktuell rabatt: upp till 30% på utvalda produkter
FITBIT-kupong för fri frakt vid beställningar på minst $50
FITBIT Smartwatches med priser som börjar på bara $179
Kampanjkod FITBIT 15% rabatt
$50 rabattkod för FITBIT SENSE smartwatch

FITBIT Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på FITBIT kan du göra det genom att ringa 8776234997, eller om du föredrar genom att skicka ett meddelande via ditt sociala nätverk twitter @FITBITsupport, har du också en onlinechatt från din onlinesida.

 Fördelar med att använda en FITBIT-kupong i Sverige

Det finns många fördelar du får när du använder rabattkuponger på FITBIT, en av dem är att du kan få produkten du vill betala mindre än du tror, ​​och det bästa med ditt köp är att du får den produkt du vill ha. för att ta hand om din hälsa

Hur kan jag returnera en produkt beställd från FITBIT från Sverige?

För att göra en retur hos FITBIT måste du kontakta kundtjänst, för detta har du en period på 45 arbetsdagar efter ditt köp eller mottagande av ditt paket, du måste ta hänsyn till att produkten som ska returneras måste vara oanvänd i sitt original förpackning och med alla dess delar.

Exklusiv FITBIT-kupong för nya köpare i Sverige

För närvarande kan nya kunder njuta av de erbjudanden och kampanjer som den har tillgängliga eftersom den för närvarande inte har rabattkuponger.

FITBIT Sverige på sociala medier

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av FITBIT för köpare i Sverige

För närvarande erbjuder FITBIT inga rabatter på sina produkter, du kan hitta rabatter på upp till $30.

 FITBIT Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig på FITBIT kan du vara en av de första som är uppdaterad med sina produktnyheter.

 Butiker som liknar FITBIT

Det finns några liknande sidor som du kan besöka och jämföra deras priser och produkter, dessa sidor kan vara några som LENOVO.com, Mobvoi.com, CUBOT.Net, Samsung.com och Apple.com.

FITBIT Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday är ett av de viktigaste evenemangen för FITBIT och för i år kan du njuta av nya rabatter på upp till 65% med specialerbjudanden, samt mycket bra kuponger på upp till 20%.

 Kupong för FITBIT Sverige för 11.11

I FITBIT denna dag den 11.11 kan du göra dina inköp eftersom deras rabatter för detta evenemang kan vara mellan 30% och 40%, samt utmärkta kampanjer för dig att kombinera och ta dina produkter.
  

FITBIT Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

FITBIT-produkter ger till Cyber ​​​​Monday-evenemanget megarabatter på upp till 78% direkt, med hjälp av speciella kuponger på upp till 10% tillgängliga.

FITBIT Sverige Kuponger till jul

På FITBIT kan du njuta av dessa rabatter i december månad, det datum då du kan få rabatter på deras produkter, samt rabatter och speciella och exklusiva erbjudanden för datumet.
   

FITBIT mobilapp för iPhone och Android

FITBIT ger sina användare möjlighet att ladda ner mobilapplikationen som är tillgänglig för Android från Google Play och för iPhone från App Play, såväl som för Windows, vilket gör att användarna kan leva ett hälsosamt och hälsosamt liv.

Kända märken som säljs i butiken FITBIT

I FITBIT hittar du endast produkter av sitt eget märke.

 

 

Erbjuder FITBIT fri frakt till Sverige?

FITBIT erbjuder sina kunder standardleveransmetoden helt gratis till USA.

Kan jag betala på FITBIT med PayPal?

Hos FITBIT kan du göra dina betalningar via ett digitalt PayPal-konto, såväl som via ett kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Var ska jag skriva rabattkupongen i FITBIT?

FITBIT har tillgängliga för sina kunder som har valt den produkt du vill ta, de ska gå till varukorgen där betalningsprocessen börjar, väl där hittar du en ruta där du ska inkludera kampanjkoden du vill använda och sedan fortsätta med betalningen och försändelsen och därmed slutföra köpet.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Fitbit Rabattkoder

Specialkuponger och kampanjer hos FITBIT Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från FITBIT? Nedan är en lista över de senaste:

FITBIT Kampanj 30 % rabatt för årlig Premium-prenumeration
Aktuell rabatt: upp till 30% på utvalda produkter
FITBIT-kupong för fri frakt vid beställningar på minst $50
FITBIT Smartwatches med priser som börjar på bara $179
Kampanjkod FITBIT 15% rabatt
$50 rabattkod för FITBIT SENSE smartwatch

Fitbit kuponger

Andra liknande butiker