UGG Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranUpp till 60% promo för UGG.com clearance11 juli
BefordranUGG.com promo: gratis frakt e-post första beställningen12 juli
BefordranPromotion för UGG.com: 15% kontant tillbaka online Beställ hela webbplatsen 13 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer UGG Sverige

UGG föddes 1978 av surfaren Brian Smith när han skapade en annan produkt med fårskinn, och blev UGG-symbolen sedan dess, sedan dess har varumärket expanderat i gränser och design sedan det börjar med mode, kläder, skor och accessoarer .

Sedan starten har UGG varit dedikerade till att leverera produkter av kvalitet, hållbarhet, komfort och bemyndigande, vilket ger anslutning och autenticitet till våra kunder, såväl som individualism till bäraren, eftersom deras design är inspirerad av frihet, kreativitet och utforskning.

UGG är enat med FN i initiativet för hållbarhet och respekt för människor och deras planet, och försöker göra en positiv förändring i världen genom att främja inkludering och mångfald, för att minimera påverkan på miljön.

Varumärket UGG säljer tofflor, stövlar, klassiska boor, säsongsstövlar, klackar, plattformar, sandaler, loafers, flipflops, strumpor, nattkläder, tröjor, koftor, toppar, underdelar, tröjor, bowling, ryggsäck, fannypack, crossbody väska, axelväska, handväska, väska, halsdukar, mössor, handskar, filtar, kuddar, mattor, sittpuffar.

Hur UGG skickar till Sverige

UGG levererar sina produkter genom UPS-företaget, som uppskattar leveransen av sina produkter mellan 1 till 10 dagar för USA och för sina internationella leveranser kan det vara mellan 7 till 17 arbetsdagar, dessa olika tider beroende på land till vilken din produkt är riktad.

Vilka rabatter erbjuder UGG Sverige?

UGG erbjuder sina studenter, medelnivåpersonal, militärer eller första responders att njuta av 10 % rabatt, det erbjuder också från sin försäljningskategori fantastiska erbjudanden på sina produkter med rabatter från 20 % till 50 %.

Betalningsmetoder hos UGG Sverige

På UGG kan du göra betalningen av dina inköp på det mest tillförlitliga sättet eftersom bland dess accepterade betalningsmetoder finns de som utfärdas via de vanligaste kreditkorten som Visa, MasterCard, eller om du föredrar via den digitala plattformen. PayPal eller genom AfterPay .
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från UGG till Sverige?

Hos UGG har de olika fraktsätt så att produkten når sin destination beroende på vilken metod du väljer vid betalningstillfället, dessa metoder är för USA och en av dem är standardfrakten som är helt gratis och sträcker sig för att anlända mellan 3 och 10 arbetsdagar, skickas en annan metod två arbetsdagar som, som namnet anger, tar 2 arbetsdagar att anlända, och den sista metoden är nästa dag som tar en arbetsdag att anlända. För internationella beställningar kan det ta upp till 17 arbetsdagar att komma fram.

Kuponger tillgängliga för närvarande på UGG Sverige

Här är en lista över några av UGGs kampanjerbjudanden och kuponger:

25 % UGG-kupongkod för UGG OUTLET-produkter
10% rabattkod i UGG-butiken för lärare, studenter och medicinsk personal
10 % UGG kampanjkod för produkter som har fullt pris
Begränsad tid! UGG-kupong med 30% rabatt för utvalda produkter i det aktuella erbjudandet
Gåva från UGG för beställningar över $100
UGG-kupong för fri frakt

UGG Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på UGG är ett av alternativen som erbjuds genom att ringa 8884328530, från måndag till fredag ​​från 9:00 till 18:00 och lördagar och söndagar från 10:00 till 17:00 Ett annat sätt är genom en onlinechatt som är öppen från måndag till fredag ​​från 11:00 till 20:00 och på lördagar och söndagar från 11:00 till 19:00, eller genom att skicka ett sms till 8884328530 som helst tid.

Fördelar med att använda en UGG-kupong i Sverige

Att använda rabattkuponger på UGG har sina fördelar eftersom du kan ta hem kvalitetsprodukter och inte bara för hela familjen kan du också köpa produkter för hemmet, det bästa är att du kan köpa ett brett utbud av produkter på en enda plats betala mindre än du förväntar dig, och det är att på UGG följer den med dig på alla äventyr med sina samlingar.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från UGG från Sverige?

För att returnera en produkt på UGG har du en period på 30 arbetsdagar efter ditt köp eller mottagande av ditt paket, ett av alternativen direkt i butiken, eller via post, det första du måste göra är att fylla i ett formulär och /eller etikett på vår sida i länken starta en retur, här hittar du alla steg att följa för processen, du måste ta hänsyn till att varorna ska vara oanvända, i sin originalförpackning.

Exklusiv UGG-kupong för nya köpare i Sverige

UGG-kupongen för nya kunder av detta märke är 10 % av värdet av den första kundvagnen.

UGG Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av UGG för köpare i Sverige

På UGG kan du hitta olika typer av rabatter som tillämpas på studenter, lärare, första responders, militär personal, hälsopersonal, bland annat, men för närvarande kan du se en maximal rabatt på 60%, som du kan njuta av under en begränsad tid eftersom detsamma görs som ett exklusivt onlineevenemang när garderoben är öppen, på samma sätt kan du hitta en kategori av försäljningar där du kan se densamma per kategori.

UGG Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig för deras nyhetsbrev får du information och nyhetsbrev om de senaste trenderna, du kan även delta och vinna $250, samt en födelsedagsbonus, tillgång till förköp i deras uppdateringar, fördelar för försändelser.

Butiker som liknar UGG

Det finns sidor med liknande produkter som du kan besöka där du kan göra och/eller skapa outfits, liksom du kan kolla deras priser och rabatter, dessa sidor är Puma.com, Underarmour.com, MichaelKors.eu

UGG Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Ett av de bästa varumärkena och butikerna som UGG ger de bästa rabatterna tillgängliga under året för Black Friday-reahelgen, och av denna anledning kan du få dem från 70 %, dessutom kan du njuta av rabattkuponger som kan gå från 5 % .

Kupong för UGG Sverige för 11.11

För singeldagsrean har UGG otroliga rabatter tillgängliga som du kan njuta av från 35 % tillämpade på deras produkter. Förutom mycket bra kampanjer.
  

UGG Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

En av de mest hektiska helgdagarna för UGG motsvarar Cyber ​​​​Monday-rabatten och det är därför den levererar till glädje för sina kunder 70% tillgängligt för vissa av sina produkter, dessutom hittar de rabattkuponger som sträcker sig från 5%.
 

UGG Sverige Kuponger till jul

Till jul förbereder UGG mycket bra rabatter till sina kunder så att deras kunder kan göra köp av sina produkter, de kan även få väldigt bra erbjudanden och rabatter som de kan kombinera med sina 40% rabatter.
   

UGG mobilapp för iPhone och Android

För närvarande har UGG ingen mobilapplikation för något av mobilföretagen.

Kända varumärken säljs i UGG Store

Hos UGG får du bara ditt unika och exklusiva varumärke.

 

 

Erbjuder UGG fri frakt till Sverige?

UGG erbjuder sina användare glädjen att få sina beställningar helt gratis genom standardfrakt.

Kan jag betala på UGG med PayPal?

Hos UGG finns bland alternativen att göra betalningar via PayPals digitala plånbok, även genom betal- och kreditkort eller genom räntefria delbetalningar.

Var ska jag skriva rabattkupongen på UGG?

Hos UGG är det första du måste göra att välja de produkter du vill ta, sedan måste du gå till varukorgen för att starta betalningsprocessen, där får du upp ett fält där du ska ha med koden du vill använda, du måste klicka på tillämpa för att fortsätta i betalningsprocessen.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
UGG Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos UGG Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från UGG? Nedan är en lista över de senaste:

25 % UGG-kupongkod för UGG OUTLET-produkter
10% rabattkod i UGG-butiken för lärare, studenter och medicinsk personal
10 % UGG kampanjkod för produkter som har fullt pris
Begränsad tid! UGG-kupong med 30% rabatt för utvalda produkter i det aktuella erbjudandet
Gåva från UGG för beställningar över $100
UGG-kupong för fri frakt

UGG kuponger

Andra liknande butiker