TB Dress Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongUSD15 rabattkod för TBDress.com Beställ över USD139 Välj objekt20 juli
BefordranTBDress.com kampanj: gratis fraktorder över USD10907 juli
KupongTBDress.com 12% kampanjkod order över USD12913 juli
KupongNu njuta av GRATIS FRAKT för TBDRESS order över $10919 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer TBDRESS Sverige

TBDRESS är en onlinebutik som erbjuder ett brett utbud av varor från cirka 230 länder, den har hundratals köpare runt om i världen och exklusiv design, det viktigaste är att den har måttbeställda varor till mycket låga priser, den har också ett brett utbud av mer än 10 miljoner produkter.

TBDRESS har haft en accelererad tillväxttakt, här är det mycket enkelt att hitta dina artiklar eftersom det erbjuder sökning på olika sätt eftersom det första alternativet erbjuder fliken eller kategorierna av samma som HOME som innehåller apparater, trädgårdsredskap, artiklar av första behov bland annat samt kategorierna BÄSTSÄLJARE, KLÄNNINGAR, KVINNOR, HERR, BRÖLLOP & EVENEMANG och de mest enastående extra storlekarna bland andra. Ett annat sätt att söka är genom förstoringsglaset där du lägger en liten beskrivning av artikeln och den leder dig automatiskt till den du letar efter och dess liknande. Här kan du även få från ringar, baddräkter, pyjamas, handväskor, strumpbyxor, skor, accessoarer, trosor och även peruker för kvinnor i alla färger och storlekar.

På TBDRESS får du allt du vill för att kvinnor och män alltid ska vara chica och snygga, oavsett om det är för natten hemma eller på ett socialt evenemang.

Hur TBDRESS skickar till Sverige

Fraktmetoderna består av tre som motsvarar Expeded Shipping, Standard Shipping och Super Savings Shipping, TBDRESS förlitar sig på företagen DHL, UPS, ARAMEX, TNT, YODEL, B post och EPacket, bland annat, kostnaderna Fraktkostnaderna kan variera beroende på vikt och fraktsätt.

Vilka rabatter erbjuder TBDRESS Sverige?

TBDRESS erbjuder flera kupongkampanjer du behöver bara vara medveten om banners, du kan också få rabattkuponger genom att prenumerera via din e-post, på samma sätt som det erbjuder vanliga rabatter. Det är viktigt att påpeka att de har en kampanjperiod, det vill säga de har ett utgångsdatum.

Betalningsmetoder hos TBDRESS Sverige

På TBDRESS kan du betala med olika betalningsalternativ som Visa, MasterCard, American Express och Discover kreditkort, samt via ditt PayPal-konto.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från TBDRESS i Sverige?

TBDRESS har flera leveransmetoder bland vilka din leveranstid kan variera, såväl som destinationen dit du ska, en av dem är Super Savings Shipping som kan ta mellan 7 och 30 arbetsdagar, ett annat av alternativen är standarden Frakt som sträcker sig mellan 3 och 18 dagar, och slutligen Snabbfrakten som har en leveranstid mellan 3 och 15 dagar.

Kuponger tillgängliga för närvarande på TBDRESS Sverige

Ja, TBDRESS erbjuder för närvarande ett brett utbud av rabattkuponger på sin sida som du inte får missa, det finns en mängd av 80 kuponger, bland vilka vi kan lyfta fram Code WES15, Code Share2, Code AD12 och många andra.

$3 rabattkod för beställningar över $59
TBDRESS Kupong $10 rabatt Beställ över $99
TBDRESS Kampanjkod $20 rabatt på beställningar över $149
Upp till 90% rabatt på kläder
Kampanjerbjudande för nya klänningskollektioner: upp till 70 % rabatt
8% TBDRESS-kupong för hela butiken
$22 rabatt TBDRESS Beställningar över $169
Få $30 rabatt på beställningar över $199
Gratis fraktkupong vid beställningar över $49

TBDRESS Sverige Kundtjänst

TBDRESS gör tillgängliga för sina kunder flera sätt att kontakta kundtjänst, inklusive livechatt, samt ett e-postmeddelande till service@TBDRESS, samt ett meddelande på Facebook Messenger, du kan också skicka ett meddelande från deras sida via Meddela oss, ett annat sätt är att ringa numret +86 2968532816, deras kundtjänst är måndag till fredag ​​från 9:00 till 18:00.

Fördelar med att använda en TBDRESS-kupong i Sverige

Att skaffa rabattkuponger på TBDRESS är extremt fördelaktigt eftersom du kan få ett obegränsat utbud av produkter, allt i trend till nuvarande, såväl som exklusiva, utöver detta kan du köpa varor för damer och herrar utöver utbudet som erbjuds hemma och i trädgården.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från TBDRESS från Sverige?

Som en returpolicy i TBDRESS är det första du bör göra att kontakta kundtjänst, genom din e-post för detta måste du logga in och öppna en tvist, där du måste ange det ordernummer du vill returnera samt För detta skäl måste detta göras inom 30 arbetsdagar efter mottagandet av paketet, förutom bröllopsklänningar och peruker, som måste göras inom max 7 arbetsdagar, det är nödvändigt att varorna är i optimala förhållanden. samt oanvända och med deras etiketter.

Exklusiv kupong TBDRESS för nya köpare i Sverige

TBDRESS ger sina nya kunder, förutom alla rabatter och rabatter som den erbjuder, en omfattande rabattkupong som du kan få från dess onlinesida, såväl som från dess sociala nätverk och dess app, såväl som den jag mottas när du prenumererar, såsom nyhetsbrev. Nya köpare i Sverige kan få TBDRESS-kuponger som ger en total rabatt på upp till $80.

TBDRESS Sverige i sociala nätverk

Genom att registrera och ladda ner din app kan du få upp till 50 % specialrabatter, samt 2 % rabatt på första beställningen, plus en rabatt från dina sociala nätverk på upp till 12 % rabatt med koden A12.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av TBDRESS för köpare i Sverige

TBDRESS erbjuder ett brett utbud av rabatter på alla sina varor, maximalt upp till 95 % rabatt på Swinwear, såväl som oändliga reor på alla dess kategorier, såväl som en studentrabatt.

TBDRESS Sverige kupong för nyhetsbrevprenumeration

Genom att prenumerera kan du få meddelanden om de senaste nyheterna och uppdateringarna, såväl som deras nyanlända och de specialerbjudanden de erbjuder under veckan, förutom att få rabatt. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan du få TBDRESS-kuponger för nya kunder, kuponger som ger en total rabatt på upp till $80.

Butiker som liknar TBDRESS

Det finns butiker som liknar TBDRESS där du kan söka efter några av deras produkter för att göra kombinationer i din outfit, om du föredrar kan du kontrollera deras fraktmetoder eller deras tillgängliga rabatter, några av dessa butiker som du kan besöka är Rosegal, Newchic, Luvyle.
        

TBDRESS Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

TBDRESS har oslagbara rabatter för Black Friday-rabatter som du kan hitta upp till 85 % tillgängliga, du kan också njuta av extra rabattkuponger som kan vara upp till 5 % utöver rea-rabatten.

Kupong för TBDRESS Sverige för 11.11

Singeldagen eller 11.11-rabatter för TBDRESS firas i november månad den 11:e, och under denna reahelg kan du gå miste om att få mycket bra kampanjer och tillgängliga rabatter på upp till 55 %.

TBDRESS Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

I TBDRESS Cyber ​​​​Monday tillhandahålls rabatter för onlineköp som namnet indikerar Cyber ​​​​Monday och för denna dag levererar TBDRESS fantastiska rabatter på upp till 90% tillgängliga, du kan också njuta av specialerbjudanden i deras produkter.
 

TBDRESS Sverige Kuponger till jul

Julrabatter firas under december månad och på TBDRESS är det en månad med firande och familjefester, det är därför du kommer att hitta utmärkta rabatter på upp till 65% så att dessa högtider ser sensationella ut tack vare de rabatter som erhållits.

TBDRESS mobilapplikation för iPhone och Android

TBDRESS har tillgängliga för sina kunder att ladda ner mobilapplikationen för Android och iPhone, från vilken du kan göra dina inköp och njuta av en gåva på 50 % rabatt på din första beställning.

Kända märken som säljer i TBDRESS butik

Alla produkter som visas i TBDRESS motsvarar deras eget varumärke.

 

 

Erbjuder TBDRESS fri frakt till Sverige?

Hos TBDRESS kan du få gratis frakt på dina köp, men för detta måste du göra ett köp som är lika med eller större än $109.

Var ska jag skriva rabattkupongen i TBDRESS?

Att skriva rabattkupongen i TBDRESS är ett enkelt steg, för detta måste du först välja de produkter du vill köpa, sedan gå till din varukorg för att göra betalningen, här hittar du en ruta längst upp till höger på sidan i som måste innehålla det kupongnummer du vill använda.

Kan jag betala i TBDRESS med PayPal?

I TBDRESS kan du betala för dina inköp genom PayPals digitala plånbok, enkelt, snabbt och säkert, andra accepterade betalningsmetoder är de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, andra alternativ är via banköverföring , iDeal, Sofort, Webmoney.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
13 juni 2024
TBDRESS Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på TBDRESS Sverige

TBDRESS är modebutiken online med ett mycket bra förhållande mellan kvalitet och pris för modeartiklar som bjuds ut till försäljning. Här är en lista över de senaste TBDRESS-kupongerna som är tillgängliga för våra besökare, med vilka du kan få betydande rabatter.

$15 rabatt på beställningar på minst $199
15 % rabatt på TBDRESS-kupong för studenter
$5 kampanjkod för beställningar på minst $40
Fri frakt på beställningar på minst $109
15 % rabatt på TBDRESS kampanjkod för beställningar över $109 + gratis frakt över hela världen
$3 rabatt på din beställning
$80 Totala rabattkuponger för nya kunder

TBDRESS Kuponger

Andra liknande butiker