RAY-BAN Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranRAY-BAN.com promo: 40% rabatt recept linser22 Maj
KupongTa 20% kampanjkod på RAY-BAN.com välj stilar07 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Ray-Ban säljer

Ray-Ban är ett varumärke för solglasögon och glasögon som hade sin början 1937 med de första solglasögonen kända som aviator från Baush & Lomb, som år senare passerade i händerna på det italienska varumärket Luxottica Group. Ray-Ban är ett internationellt erkänt varumärke för sitt breda utbud av solglasögon och glasögon som är tillgängliga för hela familjen.

Bland de produkter som säljs av Ray-Ban finns solglasögon i versioner som polariserad, krom och övergångar som har aviator, rund, walker, hexagonal, kvadrat, master, bland andra, förutom dess glasögon tillgängliga för blå-ultraviolett ljusfilter, alla linjer av linser som finns tillgängliga kan anpassas tillsammans med recept.

Hur skickar Ray-Ban beställningar?

Ray-Ban skickar beställningar via kurirlogistikföretag som DHL och UPS.

Vilka rabatter erbjuder Ray-Ban?

Rabatterna som erbjuds av Ray-Ban är:

50% rabatt på receptbelagda glasögon

30% rabatt på smarta glasögon

30% rabatt på andra paret

Betalningsmetoder på Ray-Ban

Betalningsmetoder som accepteras på Ray-Ban inkluderar kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, samt via PayPal, Apple Pay, After Pay och Klarna.

Hur lång tid tar det att leverera de beställda produkterna till Ray-Ban?

Leveranstiden för produkter beställda från Ray-Ban kan variera beroende på vilken produkt som valts vid köpet, eftersom receptbelagda produkter kan ta upp till 8 arbetsdagar, vissa produkter har leverans samma dag.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på Ray-Ban

De rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på Ray-Ban är
15% rabatt tillgänglig på utvalda produkter med koden PU15FDCBG.

Ray-Ban kundtjänst

Kundtjänsten tillgänglig på Ray-Ban kan vara via ett kontaktformulär eller genom att ringa 8555922237.

Fördelar med att använda en Ray-Ban-kupong

Det finns en mängd olika fördelar som kunderna har när de använder en rabattkupong för att göra inköp av produkter i Ray-Ban nämna som huvudsakliga besparingar de får när de tillämpar det på din betalning, vilket kan generera en andra fördel att kunna ta en annan produkt.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från Ray-Ban?

För att returnera en produkt som beställts från Ray-Ban har kunderna en period på 45 arbetsdagar för att påbörja processen för vilken de måste logga in på sitt konto och generera returetiketten som måste fästas på förpackningen där produkterna kommer att skickas.

Exklusiv kupong för nya köpare på Ray-Ban

Nya köpare av Ray-Ban kan göra inköp och dra nytta av kupongkampanjer som detta har tillgängligt.

Ray-Ban på sociala nätverk

På Ray-Ban:s sociala nätverk kan kunderna hitta alla nya solglasögon och glasögonmodeller som finns tillgängliga, tillsammans med rabattkampanjer och kuponger.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som Ray-Ban erbjuder sina kunder

Den maximala rabatten som Ray-Ban erbjuder sina köpare motsvarar en rabatt på 50% exklusivt för utvalda produkter.

Ray-Ban-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För dem som prenumererar på Ray-Ban-nyhetsbrevet kommer de att kunna hålla sig uppdaterade med nyhetsbrev som meddelar dem om exklusiva kampanjer, erbjudanden och rabatter samt nya lanseringar.

Butiker som liknar Ray-Ban

Butiker som liknar Ray-Ban och som kunderna kan besöka för att hitta liknande produkter är bland annat Oakley.com, Marcolin.com, Persol.com.

Ray-Ban Black Friday-kuponger

För Black Friday försäljning semester Ray-Ban förbereder för sina kunder ett exklusivt urval av stora och bra rabatter tillgängliga för att spara när du köper solglasögon eller optiska linser, där du kan hitta upp till 75% med en extra rabatt i slutet av köpet på 10%, kampanjer tillgängliga endast för denna dag.

Ray-Ban Kuponger för 11.11

I Ray-Ban andra tillgängliga rabatter är de av 11.11 som är i november månad och datum för vilka är otroliga kampanjer på sina produkter som kan blandas i sina solglasögon och optiska glasögon 2 till priset av 1, samt rabatter som når upp till 50% och kuponger från 3%.

Ray-Ban-kuponger för Cyber Monday

För varumärket Ray-Ban är den viktigaste försäljningshelgen för butiken Cyber Monday-rabatterna och för denna dag för online-shopping finns rabatter som kan nå upp till 85% tillgängliga, tillsammans med kuponger som är upp till 15%.

Ray-Ban Julkuponger

Under december månad firas ett av de mest speciella datumen på året som motsvarar jul för den här månaden har Ray-Ban för sina kunder erbjudanden och imponerande rabatt för inköp av speciella gåvor med kampanjer på upp till 60% rabatt på special, tillsammans försäljningskupongerna som kan gå från 5% och framåt.

Ray-Ban mobilapplikation för IPhone och Android

Tyvärr har Ray-Ban ingen mobilapplikation tillgänglig.

 Kända varumärken som säljs på Ray-Ban

Ray-Ban säljer endast sina egna märkesprodukter.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
Ray-Ban.com Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på Ray-Ban

Ray-Ban har fantastiska kupongkampanjer och rabatter tillgängliga för sina olika produkter tillgängliga för dig att spara på din shopping.

Ray-Ban.com   kuponger

Andra liknande butiker