Bybit Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Befordranbybit.com 20% kupongkod registrera dig27 oktober
BefordranPrmotional kod för bybit.com: extra 10% rabatt sitewide19 oktober
Befordranbybit.com USD30 rabattkod ny kund sitewide21 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är BYBIT

Vill du veta alla dolda hemligheter på kryptovalutamarknaden med den snabbast växande kryptovalutabörsen och handelsplattformen i världen? Med huvudkontor i Singapore med kontor i Hongkong och Taiwan, BYBIT grundades i mars 2018 av Ben Zhou och är en handelsplattform för kryptovalutaderivat som har fångat hjärtan och sinnena hos 10 miljoner användare runt om i världen genom att ge dig åtkomst till unika funktioner och en handelsupplevelse som du aldrig har upplevt förut. Med BYBIT kan du tryggt köpa, sälja och handla BTC, altcoins och NFTs.

Hur man öppnar ett konto på BYBIT

Om du vill öppna ditt eget konto på BYBIT måste du gå till den officiella webbplatsen och trycka på knappen Registrera dig som du hittar i det övre högra hörnet på huvudsidan. Ett nytt fönster öppnas där du kan skapa ditt konto med din e-postadress eller ditt telefonnummer. E-postadress eller ditt telefonnummer beroende på vilket alternativ du vill välja, lägg till ett starkt lösenord och acceptera användarvillkoren och sekretesspolicyn. Klicka nu på knappen Fortsätt för att öppna verifieringssidan där du måste uppfylla kraven av säkerhetsskäl som skickades till din e-postadress eller som ett meddelande på din mobil. Om du har skrivit in all information korrekt kommer ditt konto att skapas på några sekunder. Dessutom kan du alltid välja att logga in via ditt Google-konto.

Hur du finansierar ditt BYBIT-konto

Vill du finansiera ditt BYBIT-konto med kryptotillgångar? Logga in på ditt konto och klicka på Tillgångar som du hittar i det övre högra hörnet på startsidan. Du kommer att omdirigeras till tillgångssidan, där du måste klicka på knappen Insättning i listan över myntet du vill sätta in på ditt BYBIT-konto. Du kommer omedelbart att omdirigeras till din BYBIT insättningsadress där du kan skanna QR-koden eller använda kopiera och klistra in funktionen för att sätta in dina pengar på ditt BYBIT konto. Följ alla de sista stegen för att slutföra transaktionen.

 Hur man tar ut pengar från ditt BYBIT-konto

Stegen du behöver följa för att ta ut pengar från ditt BYBIT-konto är mer eller mindre desamma som du använde tidigare för att fylla på ditt konto. Gå tillbaka till ditt BYBIT-konto, klicka på Tillgångar för att omdirigeras till sidan Tillgångar där du måste klicka på knappen Uttag och välja myntet du vill ta ut. Skicka in din förfrågan och följ alla de sista stegen för att slutföra din transaktion.

 Hur lång tid tar det att öppna ett konto på BYBIT

Att öppna ett konto på BYBIT tar bara några minuter. Om du loggar in med ditt Google-konto kommer ditt BYBIT-konto att skapas på bokstavligen sekunder.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på BYBIT

BYBIT välkomnar dig med några kampanjerbjudanden för att hjälpa dig i ditt lilla företag inom kryptovalutabranschen. Gå till kategorin Rewards Hub för att få upp till $30 i välkomstgåvor. Sätt in och byt för en chans att få upp till 4 000 USDT i belöningar tillsammans med VIP-uppgraderingar. Bjud också in dina vänner till BYBIT för att få upp till 250 USDT per hänvisning. Tveka inte och gå med i BYBITs mäklarprogram för att få upp till 45 % cashback i tre månader.

 BYBIT kundtjänst

Om du går till den officiella webbplatsen hittar du sidan Hjälpcenter som erbjuder support och bra svar på viktiga frågor. Men om du inte är nöjd med den här sidan kan du kontakta kundsupportteamet genom att skicka in din förfrågan via kontaktformuläret online. Du kan också använda livechattalternativet som är tillgängligt 24/7 eller så kan du maila support@BYBIT.

Fördelarna med att använda BYBIT

BYBIT är plattformen som kommer väl till pass med fantastiskt 24/7 kundsupportteam, fantastisk intuitiv mobilapp samt överkomliga eller inga transaktionsavgifter alls. Utöver allt detta kan du med BYBIT handla kryptovalutor med upp till 100x hävstång, ha tillgång till utbildningsresurser och förstklassig teknologi, verktyg och funktioner. I grund och botten är BYBIT din one-stop kryptodestination som ger dig BYBIT Earn, NFT Marketplace, Portfolio Margin, Smart Trading System, Significant Market Depth, HD Cold Wallet, Powerful API, samt 99,99% av systemfunktionalitet och med ännu mer.

Hur du stänger ditt BYBIT-konto

Du har två alternativ för att stänga ditt BYBIT-konto. Du kan gå till dina kontoinställningar för att radera det själv eller så kan du skicka ett e-postmeddelande till support@BYBIT så fixar företaget allt åt dig.

BYBIT Kupongkod

Vår databas uppdateras regelbundet. Det gör att du alltid hittar uppdaterade kupongkoder som kan innebära betydande rabatter på upp till 20%. Och för att dra nytta av dessa rabatter behöver du bara klicka på knappen Visa erbjudande. Ett nytt fönster kommer att visas som guidar dig genom hela processen för att låsa upp din rabatt.

BYBIT på sociala nätverk

Hålla sig uppdaterad! Missa inga nyheter i kryptovalutornas värld och var den första att veta när BYBIT lanserar nya erbjudanden och kampanjkampanjer. Gå med i deras fantastiska sociala medier och följ deras aktivitet på Facebook, Pinterest, Instagram, YouTube, LinkedIn, Telegram, TikTok, Reddit, Medium och Discord. Du kommer att kunna träffa andra kryptoälskare och du kommer att ha tillgång till otroliga videor, tutorials och en imponerande virtuell värld som lär dig hur du handlar som ett proffs. Glöm inte att också ta en titt på den officiella bloggen där du kommer att ha tillgång till intressanta och användbara artiklar som 10 nycklar till framgång i handel med hävstångseffekter, Hur man tjänar pengar med handel med kryptooptioner, Jorden runt med krypto eller Hur man crypto förändrar sportbranschens spel.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av BYBIT remisskupongkod

Den största rabatten som erbjuds av BYBIT hänvisningsprogram är 250 USDT per hänvisning. Men de goda nyheterna slutar inte här. Copy Trading Referral Program kan ge dig upp till 30 % provision och 500 USDT bonus. Och då och då kan du få ännu mer med Double the Fun Reloaded. Detta program kan ge dig 40 USDT per remiss samt upp till 100USDT bonus.

 BYBIT-kupong för nya kunder

Är du nybörjare i kryptovalutornas värld? Registrera dig nu på BYBIT för att hämta dina välkomstgåvor på $30. Och om du gör ditt första expressköp, insättning eller P2P-handel på cirka $200 i någon godkänd krypto inom 7 dagar, kommer du att vara berättigad att få upp till $50 värde av BTC.

 Tjänster som liknar BYBIT

Nyfiken på att prova andra kryptovalutaplattformar? Vill du se hur tjänster som liknar bitby.com fungerar? Se vad andra företag kan erbjuda dig och leta efter mer information om Phemex.com, FTX.com, Luno.com, Gate.io, CoinSmart.com, Bittrex.com eller TRASTRA.com.

BYBIT Black Friday-erbjudanden

Få ditt kryptofynd. Och besök BYBIT på Black Friday för att göra anspråk på det som är ditt. Under detta evenemang kan du spara upp till 40 % rabatt på dina kryptovalutaaffärer och du kan minska provisionskostnaderna.

BYBIT 11.11 Deals

Letar du efter en bra affär? Även om vi inte har kunnat hitta mycket information om BYBIT-erbjudandena under evenemanget 11.11, bör detta inte hindra dig från att komma tillbaka till BYBIT den 11 november. Vi är säkra på att många överraskningar väntar dig den dagen med den högsta försäljningen i världen, känd som Double 11 och Singles Day.

BYBIT Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Cyber ​​​​Monday är ett annat stort evenemang som kan ge dig fantastiska rabatter och speciella belöningar på BYBIT. Om du har missat erbjudanden från de andra försäljningsevenemangen i november, är Cyber ​​​​Monday ditt bästa val. Du kan få minst 10 dollar i belöningar.

BYBIT julerbjudanden

Vilken är den perfekta julklappen till dig? Om du letar efter den perfekta presenten till den underbaraste tiden på året kommer du säkert att hitta den på BYBIT. Investera i kryptovalutor nu och bli belönad utan handelsavgifter och 10 %+ provision på utvalda produkter. Bara under julerbjudandena.

 BYBIT Mobilapp

Köp och byt kryptovalutor på språng, när och var du vill, direkt från din smartphone. Ladda ner den officiella BYBIT-mobilappen nu, från Google Play och App Store för att köpa krypto sömlöst, säkert. Du kommer att få enkel tillgång till kryptospothandelspar och njuta av ett brett urval av kryptoderivat och terminskontrakt som BTCUSDT eller ETHUSDT och ännu mer.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på BYBIT

På BYBIT kan du handla med en av de mest populära kryptovalutorna inklusive Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP, Polkadot, Solana, USD Coin, Shiba Inu, Stellar, Dogecoin, Avalanche, Terra, Waves, Elrond och Cardano eller Filecoin och mycket mer . plus.

 

 

Var kan du skriva din bybit-referenskod?

Du kan skriva din bybit-hänvisningskod på registreringssidan. Gå till den officiella webbplatsen och klicka på knappen Registrera dig längst upp till höger på huvudsidan. Registreringssidan kommer att visas, där du hittar en textlänk med en kampanj- eller hänvisningskod (valfritt). Klicka på den och ange din referenskod i rutan som visas.

Kan jag överföra pengar till bybit från ett Mastercard/Visa-kort?

Du kan föra över pengar till ditt bybit-konto med ditt Mastercard eller Visa-kort. Gå till ditt eget bybit.com-konto, länka ditt Mastercard eller Visa debet- eller kreditkort till ditt personliga bybitkonto, fyll i fälten med nödvändig information och lägg till köpesumman i beställningsformuläret. Därefter kommer bybit att be dig att verifiera din betalning. När detta är gjort kommer din transaktion att slutföras och visas i din transaktionshistorik. Det är så enkelt som 1, 2, 3.

Kan jag överföra pengar till bybit från PayPal?

Tyvärr kan du för närvarande inte överföra pengar till ditt bybit-konto från ditt PayPal-konto.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
bybit.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på BYBIT-provisioner

Du kommer att få 0 provisioner med P2P Trading. Du kan också minska kostnaderna för provisioner genom att höja din VIP-status. Ju mer du handlar, desto mer sparar du. Kolla in det här eftersom du till och med kan få noll provision med rätt VIP-nivå. Och de goda nyheterna slutar inte här. Rewards Hub kommer väl till pass inte bara med fantastiska förmåner och förmåner utan också med lägre provisioner så länge du utför enkla uppgifter.

bybit.com kuponger

Andra liknande butiker