rentcars Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranUpp till 30% promo för rentcars.com 27 september
Kupongrentcars.com extra 10% kampanjkod30 september
Kupongrentcars.com 7% kampanjkod storewide22 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer RENTCARS Sverige

RENTCARS grundades 2009 och är listat som ett av de största företagen i Amerika när det gäller biluthyrning, och är världsledande inom sektorn, som sedan starten har haft som mål att tillhandahålla de trevligaste upplevelserna i tjänsten, alltid garanterat för att behålla kundnöjdheten.

RENTCARS finns i mer än 160 länder runt om i världen, och är trevligt förknippat med hundratals företag för att tillhandahålla de bästa varumärkena och den bästa hyreskvaliteten i de olika städerna i världen där det finns.

I RENTCARS hittar du som en försäljningstjänst för sina kunder uthyrning av ett fordon som tillhandahålls i termer av de behov som kunden har, där de kan välja ett fordon, antingen manuellt eller automatiskt, genom sin sökmotor, samt märket på den bil du väljer, bland annat kan du njuta av tjänster som Wi-Fi, babyskydd, snökedjor om detta är ditt fall, bland annat.

Hur gör jag en bokning på RENTCARS?

RENTCARS fordonet som kommer att hyras kommer att levereras enligt de specifikationer som fastställts vid bokningstillfället, det vill säga plats och tid för leverans lämnas på samma sätt i e-postmeddelandet som bokningen gjordes med. bokning kommer att få kunden en bekräftelse på sin betalning och alla uppgifter.

Vilka rabatter erbjuder RENTCARS Sverige?

RENTCARS har bland sina kategorier en tillgänglig som kallas kampanjer där du kan få en mängd olika tillgängliga rabatter som du kan hitta per stad där det finns olika rabatter mellan 10%, med ytterligare 50% i förare, förutom 15% , 25 % och upp till 30 %.

Betalningsmetoder hos RENTCARS Sverige

Bland de olika betalningsmetoderna som accepteras av RENTCARS för att begära hyrtjänsten är de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, eller om du föredrar via PayPals digitala plånbok eller via G Pay eller Apple Pay.

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på RENTCARS att komma fram?

Att erhålla fordonsuthyrningstjänsten på RENTCARS är ett mycket enkelt och snabbt steg, eftersom för detta, vid tidpunkten för uthyrningen, en specifik tid och plats är inställd för leverans av fordonet. Likaså kommer bekräftelsebiljetten för din hyrtjänst att anlända till din post inom högst 24 timmar.

Kuponger tillgängliga för närvarande på RENTCARS Sverige

7% rabattkod för hyrbil via RENTCARS
RENTCARS kupong 5% rabatt på din nästa bokning
5 % rabatt på hyrbil via RENTCARS
Få nu 5 % rabatt med en kampanjkod från RENTCARS
Kampanjkod RENTCARS 5% rabatt

RENTCARS Sverige kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på RENTCARS kan du göra det via en onlinechatt som den har tillgänglig.

Fördelar med att använda en RENTCARS-kupong i Sverige

Att kunna använda rabattkuponger på RENTCARS erbjuder som sin främsta fördel att de har nöjet att kunna spara sina pengar vid tidpunkten för betalningen.

Kan jag avboka eller ändra min RENTCARS-bokning?

För att avboka en bokning hos RENTCARS kan denna process göras via ditt konto som du registrerade dig med för att kunna hyra tjänsten.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya RENTCARS-kunder kan få 5 % rabatt på sin första bokning om de använder en kampanjkupong.

RENTCARS Sverige i sociala nätverk

I följande sociala nätverk kan du hitta de senaste kampanjerbjudandena och rabattkoderna från RENTCARS:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

 Maximal rabatt som erbjuds av RENTCARS för köpare i Sverige

Den maximala rabatten som kan erhållas när man stänger en bil på RENTCARS är 45%.

RENTCARS Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

När kunder prenumererar på RENTCARS kan de få rabattkoder via sina nyhetsbrev, såväl som sina nyhetsbrev om sina erbjudanden, kampanjer, rabatter och tillgängliga paket.

Onlinebokningsportaler som liknar RENTCARS

På den digitala marknaden kan kunder njuta av att besöka några butiker som erbjuder tjänster som liknar de från RENTCARS som du kan besöka och granska och jämföra deras tillgängliga tjänster, några av dessa butiker är Europcars.com, Rentalcars.com, Hertz.com, Alamo .com

 RENTCARS Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

På Black Friday-försäljningshelgen erbjuder RENTCARS sina kunder en otrolig mängd rabatter tillgängliga tillsammans med allierade företag i uthyrningstjänsten så att kunderna känner sig nöjda med uthyrningen på grund av rabatter som kan nå 55 % vilket gör att de kan spara.

Kupong för RENTCARS Sverige för 11.11

För 11.11 rabatter eller även känd som singeldagsrabatter, på RENTCARS kan du njuta av utmärkta kampanjer, såväl som vissa rabatter som kan vara upp till 45%.

RENTCARS Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Hos RENTCARS finns Cyber ​​​​Monday-rabatter på denna semester, även känd som Cyber ​​​​Monday, eftersom deras rabatter är förberedda för onlineköp, rabatter som kan vara så låga som 55%.

RENTCARS Sverige Kuponger till jul

Julrabatter i RENTCARS levereras i december månad under denna period kunder kan njuta av en mängd olika rabatter som kan vara upp till 45% och rabatt som gör att du kan dra fördel.

 RENTCARS mobilapplikation för iPhone och Android

RENTCARS har tillgänglig mobilapplikationen för iPhone och Andorid där kunderna kan hyra bilen var som helst i de 160 tillgängliga länderna.

 Vilka är de populära resmålen där RENTCARS hotell ligger?

Buenos Aires (Argentina), Rio de Janeiro (Brasilien), São Paulo (Brasilien), Bogotá (Colombia), London (Storbritannien), Paris (Frankrike), Rom (Italien), Barcelona (Spanien), Dublin (Irland), Cancun (Sverige), Toronto (Kanada), Vancouver (Kanada), San Juan (Puerto Rico) och Noord (Aruba) är de mest eftertraktade platserna för biluthyrning genom systemet RENTCARS.

 

 

RENTCARS. Erbjuder ni gratis bokningar?

RENTCARS har inte leverans av sin gratistjänst tillgänglig eftersom hyran av fordonet måste hämtas direkt på en plats som kunden har angett i bokningen.

Kan jag betala på RENTCARS med PayPal?

I RENTCARS är en av de accepterade metoderna för att göra betalningen av din hyra via PayPal-plattformen.

Var ska jag skriva rabattkupongen i RENTCARS?

I RENTCARS, när kunden väl har valt sin tjänst, kommer de att omdirigeras till betalningsprocessen där de hittar en ruta för att skriva kupongen de ska använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
rentcars.com Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger hos RENTCARS Sverige

Varje dag har RENTCARS kampanjerbjudanden och rabattkoder till sina kunder. I följande rader presenterar vi det senaste.

7% rabattkod för hyrbil via RENTCARS
RENTCARS kupong 5% rabatt på din nästa bokning
5 % rabatt på hyrbil via RENTCARS
Få nu 5 % rabatt med en kampanjkod från RENTCARS
Kampanjkod RENTCARS 5% rabatt

rentcars.com kuponger

Andra liknande butiker