KuCoin Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranKampanjkod för KuCoin.com: USD150 rabattorder över USD50016 september
BefordranKuCoin.com 20% kampanjkod endast medlemmar på hela webbplatsen25 september
BefordranKuCoin.com kupongkod: 30% rabatt + usd10 bonus registrera dig först investera20 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad är KUCOIN

Baserat på Seychellerna grundades KUCOIN i september 2017 och är en säker kryptovalutabörs som har sett stora framgångar sedan starten. Det anses vara en av de största plattformarna i världen på kryptovalutamarknaden som har mer än 10 miljoner användare spridda över mer än 200 länder. Tydligen är 1 av 4 kryptoinnehavare över hela världen med KUCOIN. Denna fantastiska plattform välkomnar dig med tekniska produkter, en community för alla och över 600 kryptovalutor. Dessutom är det företaget som erbjuder inte bara grundläggande handelsoptioner, utan även marginal, terminer och P2P (peer-to-peer).

Hur man öppnar ett konto på KUCOIN

För att öppna ditt eget konto på KUCOIN måste du gå till den officiella webbplatsen och klicka på knappen Registrera dig som du hittar längst upp till höger på startsidan. En ny sida öppnas omedelbart där du kan använda din e-postadress för att registrera dig eller ditt telefonnummer. Ställ in ett starkt lösenord som innehåller stora och små bokstäver samt siffror och markera rutan Jag har läst och godkänner användarvillkoren. Klicka på Registrera dig, gå till aktiveringsmailet du fick i din inkorg och klicka på den länken för att aktivera ditt konto. Följ stegen nedan för att avsluta din registreringsprocess och gör dig redo att tjäna pengar på KUCOIN.

Hur du fyller på ditt KUCOIN-konto

Om du vill fylla på ditt KUCOIN-konto måste du gå till huvudmenyraden från din kontosida och klicka på Aktiv som du hittar i högra hörnet av rubriken. Nu måste du trycka på knappen Insättning för att öppna sidan där du måste välja den valuta du vill överföra tillsammans med nätverket. Använd funktionen för att kopiera och klistra in för att överföra din insättningsadress till plattformen, sätt sedan in din krypto på ditt KuCoin-konto och avsluta din transaktion. Observera att om det är första gången du försöker sätta in pengar på ditt konto måste du först aktivera insättningsadressen. Först efter detta kan du följa processen för att sätta in pengar på ditt konto.

Hur man tar ut pengar från ditt KUCOIN-konto

För att ta ut pengar måste du logga in på ditt KUCOIN huvud- eller handelskonto. Klicka på Tillgångar-ikonen och sedan på Dra ut. Välj den kryptovaluta du vill ta ut, ange en plånboksadress och motsvarande nätverk samt summan pengar du vill ta ut. Bekräfta allt du har angett tills säkerhetsverifieringsfönstret visas. Ange ditt lösenord, verifieringskod och 2FA-kod för att skicka din begäran om uttag. Klicka på knappen Skicka för att slutföra din transaktion.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på KUCOIN

Att öppna ditt konto på KUCOIN kunde inte vara enklare. Genom att ange din e-postadress eller ditt telefonnummer och ett säkert lösenord skapar du ditt eget konto på bara några minuter.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på KUCOIN

KUCOIN lanserar regelbundet nya kampanjerbjudanden som kan ge dig fantastiska belöningar. Gå till nyhetssidan på den officiella webbplatsen och ta en titt på kampanjkategorin för att upptäcka hur du kan belönas med noll provision för att bara handla USDC/USDT eller med en APR på upp till 60 % rabatt eller med en andel på %50 000 i PEEL. Du kan också få otroliga rabatter på mer än 20% med KuCoin Win. Och med ditt KuCard kan du få upp till 1000 USDT. Och de goda nyheterna slutar inte här. Remissprogrammet kan ge dig otroliga priser.

 KUCOIN kundtjänst

Om du inte har kunnat hitta ett tillfredsställande svar på KUCOINs hjälpcentersida kan du kontakta kundsupportteamet som är tillgängligt 24/7 genom att skicka in din förfrågan via onlinekontaktformuläret eller genom att skicka ett e-postmeddelande till support @KUCOIN. Om du har tekniska problem kan du skicka ett e-postmeddelande till newapi@kucoin.plus eller så kan du kontakta representanten via Telegram.

 Fördelarna med att använda KUCOIN

När det kommer till kryptovalutamarknaden, vad är det första du letar efter? Förmögenheten du kan tjäna, funktionerna du kan dra nytta av eller förmånerna du kan bli belönad med? Letar du efter allt ovan och ännu mer? Då är KUCOIN din perfekta match. Det är dags att bli en registrerad användare för att låsa upp förmåner som mysterieboxar på totalt upp till $500 eller tillgång till ett fantastiskt VIP-program med rabatter, uttagsgräns på upp till 3000 BTC på 24 timmar och en dedikerad kontoansvarig. Dessutom välkomnar KUCOIN dig med ett programUnik Referral ma som ger dig stjärnor för att låsa upp olika priser om du slutför alla nödvändiga uppgifter. Utöver allt detta kommer den officiella webbplatsens nybörjarzon väl till pass med fantastiska förmåner som avgiftsökningskupong, återbetalning av handelskommission eller kuponger för terminsavdrag och ännu mer.

Hur du stänger ditt KUCOIN-konto

Det enda sättet att stänga ditt KUCOIN-konto är genom att skicka ett e-postmeddelande till support@KUCOIN med ämnet Stäng konto eller Stäng konto. Mejlet ska innehålla personuppgifter såsom fullständigt juridiskt namn, födelsedatum, orsak till kontoavstängning, mobilnummer, etc. Ditt konto kommer att stängas inom 7 arbetsdagar.

KUCOIN Kupongkod

I vår databas hittar du endast giltiga kupongkoder som uppdateras regelbundet. Ta en titt nu på vår sida för att ta reda på hur du kan spara minst 20% rabatt som officiell medlem på denna kryptovalutabörs. När du hittar rätt kupongkod för dina behov måste du klicka på knappen Se erbjudande där du hittar all nödvändig information du behöver för att dra nytta av rabatten.

KUCOIN på sociala nätverk

Vill du vara den första att veta om affärsnyheter? Vill du komma åt gratis tutorials som hjälper dig att växa mer och mer i kryptovalutornas värld? Vill du träffa andra kryptoälskare? Då bör du gå med i det fantastiska KUCOIN-communityt på sociala medier. Följ deras aktivitet på Facebook, Reddit, Twitter, Telegram, YouTube, Discord, GitHub, LinkedIn, CoinMarketCap, CoinGecko, VK och Medium för att lära dig hur man handlar som ett proffs.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av KUCOIN remisskupongkod

Den största rabatten som erbjuds av KUCOIN remisskupongkod når över 1000 USDT så länge du slutför vissa uppgifter. Kom ihåg att ju högre nivå, desto bättre pris.

KUCOIN-kupong för nya kunder

Är du ny i branschen? Då är du en lycklig vinnare. KUCOIN erbjuder sina nya kunder upp till $10 i belöningar och när du slutför affärer får du upp till $500 i belöningar.

 Tjänster som liknar KUCOIN

Om du vill prova något annat eller om du inte är 100% nöjd med KUCOIN, då är det värt att veta att det finns liknande företag som är villiga att ge dig de bästa funktionerna och tillgång till en mängd olika fördelar. Ta en titt på CoinSmart.com, OKX.com, BitYard.com, crypterium.com, FTX.com eller paxful.com och ännu mer för att övertyga dig själv vilken som är bäst för dina behov.

KUCOIN Black Friday-erbjudanden

Under de senaste åren har KUCOIN haft några specialerbjudanden för sina kunder under Black Friday-evenemanget. Vi vet alla att vi är på jakt efter erbjudanden vid detta speciella tillfälle. Om du är en av dem som vill ta något till ett specialpris, måste du komma till KUCOIN på Black Friday. Du kommer att kunna dra nytta av erbjudanden som kan ge dig till exempel upp till 40 % rabatt på avgifter eller cashback när du köper kryptovalutor med ditt kreditkort eller gåvor i dollar som ny användare.

11.11 Erbjudanden på KUCOIN

Vi rekommenderar starkt att du återvänder till KUCOIN den 11 november, som anses vara den största försäljningsdagen i världen. Och det är att denna dag, känd som Double 11 eller Singles' Day, välkomnar KUCOIN dig med otroliga överraskningar som rabatter på priser eller olika rabatter på specifika produkter.

KUCOIN Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Om du missade de andra erbjudandena som anordnades i november har du ytterligare en chans att få det som är ditt. På Cyber ​​​​Monday erbjuder KUCOIN dig rabatterade avgifter, registreringsbonusar och kontantbelöningar.

KUCOIN julerbjudanden

Låt magin börja. Välkommen till Underlandet där alla drömmar går i uppfyllelse. Julen är precis runt hörnet och du vill skämma bort dig själv med fantastiska presenter? Har du funderat på att gå till KUCOIN för att se julerbjudandena? Du kan få dubbla belöningar i Remissprogrammet om du slutför uppgifterna eller så kan du bli belönad med rabatterade avgifter och annat. December är månaden att fira med stil på KUCOIN.

 KUCOIN mobilapp

Vill du handla när du vill och var du vill? Ladda ner den officiella KUCOIN-appen nu, tillgänglig för iOS- och Android-enheter för att ha kryptovalutabranschen till hands. Appen kommer med nya uppdateringar och funktioner inklusive optimering av din orderhistorik, öppna order och en kryptovisning på handelssidan, samt optimering av spot-, marginal- och terminshandelsupplevelse. Dessutom har den en ny funktion som låter dig lägga dina beställningar baserat på handelsvolym.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på KUCOIN

KUCOIN ger tillgång till mer än 1600 kryptovalutor som du kan cköpa, sälja och handla. De mest populära är Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Polkadot, Shiba Inu, XRP, Litecoin, Stellar eller Elrond.

 

 

Var kan du skriva din KuCoin-hänvisningskod?

Du kan skriva din KuCoin-hänvisningskod precis under din e-postadress eller ditt telefonnummer och lösenord på registreringssidan. Där kommer du att se en text Referenskod (valfritt). Om du klickar på den kommer en ruta upp där du kan ange koden.

Kan jag överföra pengar till KuCoin från ett Mastercard/Visa-kort?

Om du vill föra över pengar från ditt Mastercard eller Visa-kort till ditt KuCoin-konto behöver du först och främst genomföra en avancerad verifiering på plattformen och, naturligtvis, måste du ha ett kort med 3D Secure (3DS)-stöd. Du måste ange ditt KuCoin-konto och från huvudmenyn måste du välja Köp och betalningsmetod. Ange summan pengar du vill överföra till ditt konto och fortsätt med alla nödvändiga steg genom att ange dina kortuppgifter och så vidare. Avsluta din transaktion genom att bekräfta all personlig information.

Kan jag överföra pengar till KuCoin från PayPal?

Lyckligtvis kan du sedan sommaren 2020 överföra pengar till ditt KuCoin-konto från PayPal. Du måste ange ditt eget konto och från huvudmenyraden måste du välja betalningsmetod. I det här fallet är det PayPal. Följ alla instruktioner för att slutföra transaktionen.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
KuCoin.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på KUCOIN-kommissioner

Aktivera KCS Pay Fee-funktionen nu för att minska dina provisioner på spot- eller marginalaffärer med upp till 20 % rabatt. Vill du få tillgång till fler möjligheter att minska dina handelsprovisioner? Gå med i affiliateprogrammet nu och bjud in dina vänner att handla på KUCOIN så får du 40 % rabatt på deras provisioner. Som nybörjare kan du återigen spara på handelsavgifter genom att slutföra uppgifter för att låsa upp förmåner samt Mystery Box. Du kan spara upp till 30 % rabatt på handelsavgifter.

KuCoin.com kuponger

Andra liknande butiker