Columbia.com Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranColumbia.com 25% promo första online order endast medlem22 Maj
BefordranColumbia.com lärare promo: 20% rabatt14 Maj
BefordranColumbia.com promo: upp till 40% rabatt välj stilar02 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Columbia säljer

Columbia grundades 1937 i Oregon, USA och började med en hattfabrik som grundades av Gert Boyles tyska invandrarföräldrar, som tog över företaget efter sin fars och makes död, och som gick från att tillverka hattar till design och tillverkning av olika produkter såsom kläder, skor, väskor och utrustning för sporter som skidåkning, golf, vandring, fiske, trekking m.fl.

Columbia med hjälp av den passionerade Gert Boyle ledde ett team som arbetade för att erbjuda kunder i olika delar av världen det bästa inom produkter för hela familjen, produkter som har fått utmärkelser för sin kvalitet och som har varit en del av olympiska spel som klär delegationer från olika länder som USA, Kanada, Brasilien och andra.

Bland de produkter som Columbia har tillgängliga för försäljning finns jackor, västar, tröjor, t-shirts, skjortor, byxor, shorts, vindjackor, klänningar, toppar, sweatshirts, capris, leggings, underkläder, strumpor, strumpor, baslagerkläder, stövlar, sneakers, sandaler, hattar, handskar, solglasögon, plånböcker, bälten, damasker, alla tillgängliga för olika sporter.

Hur skickar Columbia beställningar?

Columbia skickar sina beställningar via logistikföretaget UPS och USPS kurir.

Vilka rabatter erbjuder Columbia

De rabatter som för närvarande erbjuds av Columbia är:

Kläder tillgängliga upp till 75% rabatt

Specialerbjudanden på produkter under $ 50

Ytterligare 20% rabatt på utvalda stilar

Betalningsmetoder på Columbia

Betalningsmetoder som accepteras på Columbia är via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, samt via PayPal, Apple Pay och Klarna.

Hur lång tid tar det att leverera de beställda produkterna till Columbia?

Tiden det tar att leverera de beställda produkterna till Columbia är från 1 till 8 arbetsdagar, leveranstiden varierar beroende på leveransdestinationen.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på Columbia

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på Columbia:

15% rabatt för det första köpet med koden CLBCLIENTENUEVO.

20% rabatt på utvalda produkter med koden CFB20

Columbia kundtjänst

Den kundtjänst som Columbia erbjuder sina kunder kan vara via en onlinechatt, genom att ringa telefonnumret 8006226953.

Fördelar med att använda en Columbia-kupong

Utan tvekan är fördelarna med att använda en rabattkupong i Columbia de besparingar som kunderna får när de tillämpar den, denna fördel erbjuder dem en andra fördel som motsvarar att kunna köpa en annan produkt.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Columbia?

För att returnera en produkt beställd från COLUMBIA. COM har kunden en beräknad tid på 60 arbetsdagar efter inköpet av produkten, produkterna måste vara oanvända och med sina originaletiketter, på samma sätt för denna process måste du logga in på ditt konto för att skapa etiketten du får som bekräftelse via e-post med en faktura som måste skrivas ut och bifogas paketet för att returnera och sedan ta paketet till ett UPS-kontor närmast dig, vissa returer kan returneras i butiken förutom beställningar som köpts och betalats via PayPal och Klarna kan inte returneras i butiken.

Exklusiv kupong för nya köpare på Columbia

Nya Columbia-kunder kan göra inköp genom att dra nytta av 25% rabatt tillgänglig för nya kunder som prenumererar på nyhetsbrevet, samt exklusiva kuponger.

Columbia på sociala nätverk

I de sociala nätverken i Columbia kan du hitta alla olika produkter som detta har tillgängligt, liksom nya utgåvor och även alla kampanjer som detta har tillgängligt från deras erbjudanden, rabatter och kuponger.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av Columbia för sina kunder

Som maximal rabatt tillgänglig Columbia kunder kan hitta utvalda produkter med 75% rabatt tillämpas.

Columbia kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Kunder som prenumererar på Columbia-nyhetsbrevet får 25% rabatt att använda vid sitt första köp, samt en kampanjkod som de kommer att få vid registrering.

 Liknande butiker som Columbia

Liknande butiker som kunder kan besöka som liknar Columbia kan vara Patagonia.com, Tradeinn.com, Haglofs.com, där du kan få liknande produkter.

Columbia Black Friday-kuponger

Varumärket Columbia har mycket bra specialerbjudanden för att fira med sina kunder Black Friday försäljningshelg, av denna anledning för denna dag finns det rabatter som kan nå upp till 70%, samt försäljningskuponger på upp till 10%.

Columbia-kuponger för 11.11

Ett speciellt datum för kampanjer i Columbia är försäljningshelgen 11.11, eftersom du för den här dagen hittar kampanjer av 2x1, eller det andra plagget i upp till 25%, förutom deras rabatter som tillämpas på vissa produkter som kan uppnås upp till 55%, med ytterligare försäljningskuponger på 3%.

Columbia-kuponger för Cyber Monday

De produkter som finns tillgängliga på Columbia är utvalda och tillgängliga för specialshopping under Cyber Monday försäljningshelg, en dag där du kan hitta bra och bra rabatter som kan vara upp till 80% plus en extra kupong i kassan på 15%.

Columbia julkuponger

Julen firas i december månad av den anledningen i Columbia för detta datum kan du hitta de bästa rabatterna för att göra inköp av produkter för gåvor, där du kan hitta rabatter på upp till 60% med ytterligare kuponger från 5%.

Mobilapplikation Columbia för IPhone och Android

Tyvärr har Columbia inte en mobilapplikation tillgänglig.

Kända varumärken som säljs på Columbia

Columbia säljer endast sina egna märkesprodukter.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Columbia.com Rabattkoder

Särskilda kampanjer och kuponger på Columbia

Genom speciella kampanjer och kuponger som Columbia erbjuder sina kunder kan de spara när de handlar på dessa datum när de bästa rabatterna och kampanjerna erbjuds.

Columbia.com kuponger

Andra liknande butiker