Lululemon Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranTekniska kläder till bästa pris12 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad LULULEMON säljer Sverige

LULULEMON föddes i staden Vancouver i Kanada 1998 av Chip Wilson, som sedan starten började med försäljning av kläder och produkter för yoga. Huvudsyftet med är att skapa relationer mellan människor och ett hälsosamt liv, samt att lära dem att sätta upp mål för att uppnå sina syften.

På LULULEMON är dess design gjord av idrottare och erbjuder produkter för män och kvinnor för olika typer av träning och övningar inklusive cykling, löpning, vandring, tennis, träning och naturligtvis yoga bland annat. Ett annat av dess huvudmål är att främja ledarskap och anda samt visionen att utbilda människor genom att ge dem verktygen för att uppnå sina ideal och ett bättre liv.

I LULULEMON kan du få rea av följande produkter från leggings, kappor, jackor, klänningar, sweatshirts, byxor, skjortor, shorts, strumpor, kjolar, tröjor, baddräkter, underkläder, sportbehåar, handskar, vantar, mössor, halsdukar , vattenflaskor, yogamattor, sjalar, yogaaccessoarer, håraccessoarer, pikétröjor, button down skjortor, skjortor, linne, ryggsäckar, hattar, fanny packs, crossbody-väskor, och deras underbara spegel där du kan göra det mesta av det från var som helst i huset för att ha ett smart gym som har lektioner undervisade av tränare från din vägg, där du kan få mer än 10 000 lektioner från bland annat pilates, konditionsträning, yoga, konditionsdans, kickboxning.

Hur LULULEMON skickar till Sverige

LULULEMON har som procedur för leverans av sina produkter standardmetoden som tar mellan 2 till 9 arbetsdagar att anlända till USA, Kanada och Puerto Rico, för sin internationella leverans har den en beräknad tid mellan 5 till 10 dagar skicklig.

Vilka rabatter erbjuder LULULEMON Sverige?

LULULEMON erbjuder sina kunder och/eller användare en rabattsektion där du kan välja mellan dess kategorier och du kan hitta ett brett utbud av rabatter som kan nå upp till 60 % rabatt.

Betalningsmetoder hos LULULEMON Sverige

För att göra betalningar för dina produkter köpta på LULULEMON kan dessa göras med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover och JCB, såväl som via PayPals digitala plånbok. Andra betalningsalternativ som accepteras är genom Afterpay och Klarna samt presentkort utfärdade av LULULEMON.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från LULULEMON till Sverige?

I LULULEMON har de en beräknad tid för att deras produkter når sin destination inom en period av 3 till 8 arbetsdagar och för internationella försändelser beräknas det vara mellan 5 och 10 arbetsdagar.

Kuponger tillgängliga för närvarande på LULULEMON Sverige

Här är en lista över några av LULULEMON kampanjerbjudanden och kuponger som är tillgängliga:

LULULEMON kupong med 20% rabatt för första beställningen
Spara nu 20 % med en kampanjkod LULULEMON
Kampanjkod 15 % för alla produkter som säljs på LULULEMON
LULULEMON-kupong för nya kunder: 20 € rabatt
Fri frakt för beställningar över €200
Aktuellt kampanjerbjudande: upp till 50 % rabatt

LULULEMON Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på LULULEMON kan du göra det genom att ringa 18772639300, från måndag till fredag ​​från 05:00 till 21:00, lördagar från 06:00 till 18:00 och söndagar från 06:00 till 21:00, ett annat alternativ är genom en onlinechatt eller genom att skicka ett e-postmeddelande via deras formulär.

Fördelar med att använda en LULULEMON-kupong i Sverige

Det finns många fördelar och fördelar som du kan ha när du använder rabattkuponger på LULULEMON, den största fördelen är att du sparar pengar på ditt köp, en annan fördel är att genom att spara kan du ta fler produkter, vi kan också nämna att de är artiklar som hjälper till att vara vältränade och friska, vi kan också nämna att du kan köpa artiklar för män och kvinnor på ett ställe, samt tillbehör bland annat.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från LULULEMON från Sverige?

För att göra en retur på LULULEMON kan du göra det genom att gå in från ditt konto där du ska välja de varor du vill returnera, sedan ska du skriva ut en etikett som du ska klistra på paketet du ska returnera, som du ska ta till en FedEx eller UPS, för att kunna returneras är försändelserna helt gratis, du bör veta att föremålen måste vara oanvända med sina originaletiketter.

Exklusiv LULULEMON-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av alla erbjudanden och kampanjer som LULULEMON har tillgängliga.

LULULEMON Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av LULULEMON för köpare i Sverige

LULULEMON har ett brett utbud av rabatter från vilka du kan få maximalt 51% rabatt.

LULULEMON Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig på LULULEMON kommer du att kunna få relevant information om dess produkter.

Butiker som liknar LULULEMON

Det finns några sidor som liknar LULULEMON där du kan få liknande föremål som du kan skapa dina favoritdesigner med, du kan också besöka dem för att jämföra deras priser och rabatter, vissa sidor kan vara Aloyoga.com
        

LULULEMON Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För LULULEMON är Black Friday-rabatterna de mest efterlängtade av sina kunder, eftersom magnifika rabatter är förberedda för denna dag som du inte kan missa, några av dessa rabatter tillgängliga för denna dag kan du få upp till 70%, ytterligare kan du njuta av en extra kupong på upp till 10 %.

Kupong för LULULEMON Sverige för 11.11

I LULULEMON rabatterna 11.11 som firas som namnet indikerar i november månad den 11:e, under denna reahelg kommer du att hitta mycket bra rabatter som du kan få upp till 55% tillgängliga, du kan också njuta av fantastiska kampanjer på deras produkter som du kan kombinera med dina rabatter.

LULULEMON Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatterna för LULULEMON är de viktigaste eftersom du under detta datum kommer att hitta extraordinära rabatter på ett brett utbud av deras produkter så att du kan njuta av dina köp online, dessa rabatter är från 70% till 90% tillgängliga.
 

LULULEMON Sverige Kuponger till jul

I LULULEMON vid jul kan du besöka den och få mycket bra rabatter på dess produkter som du hittar upp till 50% tillgängliga, dessutom kan du hitta mycket bra reor och erbjudanden som du inte får missa.

LULULEMON mobilapplikation för iPhone och Android

LULULEMON erbjuder sina användare möjligheten att ladda ner mobilapplikationen för Android från Google Play och för iPhone från App Store, där du kan göra dina köp snabbt, enkelt och säkert.

Kända märken säljs i butiken LULULEMON

I LULULEMON motsvarar alla produkter du hittar samma märke.

 

 

Erbjuder LULULEMON fri frakt till Sverige?

LULULEMON erbjuder sina användare gratis standardfrakt.

Kan jag betala på LULULEMON med PayPal?

Hos LULULEMON kan du betala dina köp via PayPals digitala plånbok, även med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, samt genom After Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen i LULULEMON?

För närvarande har LULULEMON ingen låda för att applicera rabattkuponger.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Lululemon Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på LULULEMON Sverige

För att hålla dig uppdaterad med de senaste kampanjerbjudandena och rabattkupongerna från LULULEMON, här är en lista över de senaste:

25 % rabatt för LULULEMON-medlemmar
20% kupong för utvalda produkter
Kampanjerbjudanden med upp till 50 % rabatt
LULULEMON kupong för fri frakt
Upp till 50 % rabatt på kampanjerbjudanden från LULULEMON

Lululemon kuponger

Andra liknande butiker