Puma Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongPUMA.com 25% promo code sitewide Beställa Över USD7516 Maj
BefordranPUMA.com extra 20% rabattkod25 april
BefordranKupong på PUMA.com: fri frakt order över USD5015 Maj
BefordranKupong för PUMA.com: gratis fraktorder över USD5007 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad PUMA säljer Sverige

PUMA skapades 1948 den 1 oktober i Tyskland av Rudolf Dassler, som började från noll, tidigare år hade Dassler ett samarbete med sin bror i en skofabrik i hans föräldrars hus som de separerade från, vilket för Dassler inte var ett problem sedan han nådde framgång med sin första tillverkade produkt, stöveln känd som Atom.

1967 uppmärksammades PUMA över hela världen tack vare de många medaljer som dess idrottare har erhållit, när det gäller tekniken som används i dess produkter, med tiden används dess produkter också i vardagen, såväl som för olympiska stjärnor inklusive Pele och Serena Williams , så småningom har han blivit erkänd till den grad att han skrivit kontrakt med märken som Ferrari, eller att vara sponsor för FIFA, som för båda skapar skor, accessoarer och kläder.
PUMA har under sin långa historia lämnat sitt namn högt och lämnat spår i olika sporter och vardagslivet för dem som använder det, som kan vara män, kvinnor eller barn, för hemmet, gymmet, basket, utbildning, bland annat

Varumärket PUMA säljer produkter som kläder, T-shirts, sweatshirts, behåar, sportkläder, pikétröjor, toppar, leggings, klänningar, kjolar, shorts, friluftskläder, byxor, underkläder, skor för sport som träning, gym , löpning, fotboll, basket, sandaler, accessoarer, väskor, ryggsäckar, hattar, strumpor, solglasögon, klockor, kragar, masker.

PUMA säljer gitarrförstärkare, skrivbordsprogram, ljudgränssnittspaket.

Hur PUMA skickar till Sverige

Hos PUMA levereras dina produkter genom logistikföretagen FedEx, USPS, som levereras snabbt och säkert, och för leverans hittar du olika leveranstider som kan variera beroende på destinationen dit de ska, samt väljs på betalningstid, dessa leveransdagar sträcker sig från 5 till 7 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder PUMA Sverige?

För närvarande har PUMA ingen rabatt tillgänglig från sin onlinesida, men det erbjuder sina kunder en rabattkategori där du hittar några av dess produkter till låga priser.

Betalningsmetoder hos PUMA Sverige

För att underlätta för sina kunder erbjuder PUMA olika betalningsmetoder, bland vilka vi kan nämna de som görs med betal- eller kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller om du föredrar det kan du också göra det via din digitala konton. PayPal, Apple Pay eller Afterpay. Ett annat betalningsalternativ du presenterar är genom ditt PUMA-presentkort.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från PUMA till Sverige?

PUMA erbjuder sina kunder olika fraktsätt där du kan välja den som bäst passar dina behov, som du väljer när du avbeställer produkten.Bland alternativen är standardfrakten som tar mellan 5 och 7 arbetsdagar, expedierade han frakt som sträcker sig mellan 2 och 4 arbetsdagar, leverans nästa dag för denna beställning måste behandlas före 14:00 för att kunna bearbetas och skickas.

Kuponger finns för närvarande på PUMA Sverige

Här är en lista över några av PUMAs kampanjerbjudanden och kuponger:

$10 rabattkupong på den första beställningen över $30
Få 10 % rabatt på hela ditt köp för aktiv och veteran militär personal, lärare och andra kvalificerade medlemmar
$25 PUMA rabattkod för beställningar över $75
PUMA-kupong för fri frakt vid beställningar över 50 USD
Upp till $30 rabatt på OULET PUMA

PUMA Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst PUMA erbjuder sina kunder flera sätt att göra det, ett av dem är genom att ringa numret 18885657862 från 7:00 till 12:00 EST, sju dagar i veckan, ett annat alternativ är att skicka ett e-postmeddelande på customerservice.us@PUMA eller via livechatt från 7:00 till 12:00, 7 dagar i veckan.

Fördelar med att använda en PUMA-kupong i Sverige

Att använda rabattkuponger och använda dem på PUMA har sina fördelar eftersom du kan bära olika typer av produkter för hela familjen, på PUMA kan du bära skor, kläder och accessoarer, samt en samling olika sporter, de bästa Saken är att du har variation och betalar mindre än du föreställer dig.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från PUMA från Sverige?

I PUMA för att returnera en produkt har du en period på 45 arbetsdagar efter att du mottagit din beställning, för detta måste du skriva ut en etikett vilket du måste göra genom att logga in på ditt konto, ange numret på din beställning och välja de produkter du vill ha returnera, när du har fyllt i dina uppgifter, bekräfta och skriv ut etiketten som du måste fästa på ditt paket för att skicka med FedEx, om du inte har ett konto kan du göra det från sidan genom att gå in i retursessionen där du måste följa stegen för processen. En annan är genom att returnera produkterna direkt till butiken med deras originalfaktura, du måste ta hänsyn till att produkterna ska vara oanvända och med sina originaletiketter.

Exklusiv PUMA-kupong för nya köpare i Sverige

Nya PUMA-kunder får 10 USD i rabatt när de använder PUMA-kupongen för nya köpare.

PUMA Sverige på sociala medier

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av PUMA för köpare i Sverige

Bland de olika rabatterna du kan få hos PUMA i dess kategorier kan du få en maximal rabatt på 40%.

PUMA Sverige kupong för nyhetsbrevsprenumeration

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet på PUMA kan du hålla dig uppdaterad med information om dess nya kollektioner och kampanjer.

Butiker som liknar PUMA

Det finns olika butiker och/eller sidor som liknar PUMA där du kan jämföra deras priser och rabatter, samt göra kombinationer med deras varor och skapa de bästa utseendena. Sidorna du kan besöka är Underarmour.com, NIKE .com, ADIDAS.com

PUMA Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

PUMA är en av de bästa internationella butikerna och för denna Black Friday förbereder man sig för att ge sina kunder fantastiska rabatter som du kan hitta mellan 65% och 75%, dessutom kan du använda rabattkuponger från 10% för att dra nytta och göra din handla.

Kupong för PUMA Sverige för 11.11

På PUMA under singeldagen erbjuder det sina kunder utmärkta rabatter som de kan njuta av när de gör sina inköp, med rabatter på upp till 55 %, samt mycket bra kampanjer.

  
PUMA Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

Cyber ​​​​Monday firas måndagen efter Black Friday och för denna dag förbereder PUMA fantastiska rabatter för sina kunder som du kan njuta av från 75 % till 85 %, att dra nytta av genom dina onlineköp.

 
PUMA Sverige Julkuponger

Du kan ta del av rabatterna på PUMA i december månad, den månad då julen firas, av denna anledning kan du ta produkter till bra priser med erbjudanden och rabatter inkluderade, samt rabatter på upp till 55 % .

PUMA mobilapplikation för iPhone och Android

PUMA låter sina kunder ladda ner mobilapplikationen för iPhone och Android, varifrån de kan få utbildning, få tillgång till erbjudanden och evenemang, musik, bland andra tillgängliga alternativ.

Kända märken som säljs i PUMA-butiken

Hos PUMA kan du endast få produkter som skor, kläder, accessoarer för män, kvinnor och barn exklusivt från sitt eget berömda internationellt erkända varumärke som PUMA.

 

 

Erbjuder PUMA fri frakt till Sverige?

I PUMA finns det olika fraktmetoder, bland dem kan du njuta av gratis standardfrakt så länge ditt köp överstiger värdet på $35, om det är mindre kan fraktkostnaden variera från $8 till $25.

Kan jag betala på PUMA med PayPal?

Hos PUMA kan du göra betalningar för dina inköp och betala via PayPals digitala plånbok, samt med betal- eller kreditkort, PUMA.COM presentkort eller genom Afterpay eller Apple Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen hos PUMA?

För att tillämpa rabattkupongen i PUMA behöver du bara lägga till de produkter som du vill ha i din varukorg, fortsätt med att göra betalningen, väl där hittar du ett fält i den sista vänstra delen av sidan där du måste ange kupongen nummer som du vill använda och avsluta sedan med betalningen och köpet.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
PUMA Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos PUMA Sverige

För produkter av märket PUMA kan du få mycket bra priser i den officiella butiken när du besöker kategorin för rabatter eller när du använder en kampanjkod. Nedan är de senaste kupongerna från PUMA:

$10 rabattkupong på den första beställningen över $30
Få 10 % rabatt på hela ditt köp för aktiv och veteran militär personal, lärare och andra kvalificerade medlemmar
$25 PUMA rabattkod för beställningar över $75
PUMA-kupong för fri frakt vid beställningar över 50 USD
Upp till $30 rabatt på OULET PUMA

PUMA Kuponger

Andra liknande butiker