FashionMia Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong10% rabattkod för FASHIONMIA order över $8915 Maj
Kupong6% rabatt på alla beställningar över $59 med denna kod01 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

FashionMia Recension

FashionMia erbjuder kvinnor överallt mode- och stylingprodukter som passar både speciella evenemang och vardagliga kläder. Butiken använder sina egna bilder för att presentera produkterna, varför du alltid vet vad du ska beställa. Webbplatsen har också en variant av mobilapplikationer, vilket gör shoppingupplevelsen ännu mer tillgänglig och ännu snabbare. Kundtjänst står till ditt förfogande dygnet runt för att hjälpa dig att lösa eventuella problem. Du kan också gå med i butikens community och dela med andra kunder de kläder du skapar och inspirera dig i sin tur. Du kan också få bonusar för aktivt deltagande i samhället.

Användbar information om FashionMia

Butiken har nästan oavbrutna betydande rabatter, som kan nå upp till 70% för ett brett sortiment av produkter eller för hela klädkategorier. Leverans av dina produkter kan göras med två leveransmetoder, med en uppskattad tid på 7-15 arbetsdagar, respektive 3-6, båda är gratis för minimivärdet på $ 79. Återlämnande av produkter som inte uppfyller kraven kan också görs inom 30 dagar efter mottagandet. Det är välkänt att du får en 10% FashionMia-kupongkod för den första beställningen. Samtidigt får studenter ytterligare 15% rabatt på varje beställning.

Betalning för dina produkter kan göras via PayPal, MasterCard, Visa, American Express, Discover, Diners Club, Giro Pay eller banköverföring.

Info om hur man använder en FashionMia kupongkod

För att använda en FashionMia-kupongkod behöver du bara lägga till önskade produkter i kundvagnen, varefter du ser längst ner till vänster på sidan en speciell sektion avsedd för kampanjkoder, som du kan kopiera och lägga till i det området .

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Andra liknande butiker