adidas Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongADIDAS kampanjerbjudande för denna månad: Spara $ 20 på din beställning10 augusti
KupongADIDAS kampanjkod för beställningar över 100 USD värde: Få 20 USD Rabatt31 augusti
KupongKampanjkod på adidas.com: upp till 15% rabatt+ fri frakt13 februari
BefordranKupong på adidas.com: 15% rabatt e-post Registrera dig24 april

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad ADIDAS Sverige säljer

ADIDAS har en lång karriär och historia som är starkt kopplad till sport, och därmed transcenderar olika kulturer, vilket har lett till att det blivit ett av de mest ikoniska och erkända varumärkena världen över, vilket är anledningen till att dess starthistoria går tillbaka till 1949, förändras liv.

FörADIDAS är idrott väsentligt för människans välbefinnande och hälsa, förutom att bidra till lycka och förändra liv, eftersom den gynnar entusiastiska människor med syfte och möjligheter att skapa bättre upplevelser i världen.ADIDAS arbetar också för att skapa en hållbar och inkluderande värld för alla.

PåADIDAS hittar du produkter för alla sporter inklusive löpning, baseboll, tennis, basket, skridskoåkning, golf, bland annat, som låter dig röra dig utan ursäkter och utan problem utformade för att ge komfort i någon av dess användningsområden och dess nuvarande kollektioner

ADIDAS säljer sina kunders produkter för män, kvinnor och barn, inklusive kläder som byxor, tröjor, skjortor, leggings, jackor, träningsoveraller, shorts, t-shirts, matchande set, behåar, sportkläder, klänningar, kjolar, strumpor, mammakläder kläder, skor för golf, tennis, basket, vandring, fotboll och softbollskor, sandaler, flip flops, tillbehör som väskor, ryggsäckar, fanny packs, axelväskor, ansiktsskydd, vattenflaskor, handskar, hattar, pannband, hörlurar, telefon fodral, solglasögon.

HurADIDAS skickar till Sverige

IADIDAS levereras dina produkter via budfirmor som FedEx, som hanterar leveranstiden för dina produkter mellan 3 till 5 arbetsdagar.

 Vilka rabatter erbjuderADIDAS Sverige?

PåADIDAS kan du få rabatter tillgängliga på deras produkter som kan vara upp till 40% rabatt tillgängliga.

Betalningsmetoder hosADIDAS Sverige

För att betala för sina produkter harADIDAS olika alternativ tillgängliga för sina kunder, bland annat betalningar som utfärdas via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller om du föredrar genom plånböcker. som PayPal, Apple Pay, After Pay, Affirm eller Klarna.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda frånADIDAS i Sverige?

IADIDAS hanteras det som tid för leverans av sina produkter genom två typer av försändelser, bland vilka är expressförsändelsen som tar att anlända inom en period av 3 arbetsdagar, och standardförsändelsen som kan ta anlända mellan 3 och vardagar görs dessa leveranser genom företaget FedEx.

Kuponger tillgängliga för närvarande påADIDAS Sverige

Här är en lista över några avADIDAS kampanjerbjudanden och kuponger som finns tillgängliga:

ADIDAS 30 % rabatt för mobilappanvändare
ADIDAS kupong på 15% för beställningar som görs idag
ADIDAS kampanjkod 15% rabatt för nya kunder
ADIAS-kupong 10% rabatt för befintliga kunder
Upp till 40 % rabatt på utvalda produkter i den aktuellaADIDAS-kampanjen

ADIDAS Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst påADIDAS kan du göra det genom de alternativ som finns, till exempel genom att ringa 18009829337 från måndag till lördag, eller från en onlinechatt.

Fördelar med att använda enADIDAS-kupong i Sverige

Det finns oändliga fördelar som dina kunder kan få genom att skaffa och använda rabattkuponger påADIDAS, den mest relevanta och viktigaste är pengarna de kan spara genom att använda dem på sina inköp.

Hur kan jag returnera en produkt beställd frånADIDAS från Sverige?

För personer som inte är nöjda med produkten, görADIDAS en återbetalning av hela sitt köp, kunden måste ta hänsyn till att slutförsäljningsprodukter och personliga produkter inte är lämpliga för retur, och för denna process måste de starta sessionen i din konto där du ska söka i din beställningshistorik och välja de produkter du vill returnera, förutom anledningen måste du senare följa instruktionerna för att begära din etikett, du måste ta hänsyn till att dina produkter ska ha originaletiketterna bifogade, ej vara använd och i sin originalförpackning.

ExklusivADIDAS-kupong för nya köpare i Sverige

NyaADIDAS-kunder kan njuta av 15 % rabattkupongen som gäller från och med idag.

ADIDAS Sverige på sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds avADIDAS för köpare i Sverige

För närvarande harADIDAS maximalt 40 % rabatt tillgängligt för sina kunder från sin onlinesida.

ADIDAS Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För nya prenumeranter harADIDAS nyhetsbrev tillgängliga med information av intresse om dess erbjudanden och rabatter, utöver lanseringsprodukterna kan du också njuta av 15 % rabatt för att gå med i klubben.

 Butiker som liknarADIDAS

Det finns ett obegränsat antal butiker som helt liknarADIDAS där du kan få en mängd liknande produkter med vilka du kan skapa kombinationer efter eget tycke och preferens eller helt enkelt kolla deras priser eller tillgängliga rabatter, några av dessa butiker som du kan besöka är Nike.com, Newbalance.com, Puma.com, bland många andra.

ADIDAS Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Ett av de mest erkända varumärkena i världen, somADIDAS, har spektakulära specialerbjudanden och enorma rabatter för Black Friday-reahelgen som du inte kan missa, eftersom de kan vara från 70 % tillgängliga endast denna dag.

Kupong förADIDAS Sverige för 11.11

Under 11.11-rabatten eller även känd som singeldagen påADIDAS kan du få specialerbjudanden på deras produkter som du kan njuta av tillsammans med deras specialrabatter under datumet som kan vara upp till 45 % tillgängliga.
  

ADIDAS Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday är en av de viktigaste säljhelgerna förADIDAS av denna anledning för denna dag, ett brett utbud av fantastiska rabatter är närvarande för att njuta av sina kunder, såsom från 70% och 80%, ytterligare Du kan tillämpa sina rabattkuponger som du hittar mellan 5% och 10%.

ADIDAS Sverige Kuponger till jul

För december månad ärADIDAS glada över att kunna ge sina kunder en mängd olika erbjudanden och rabatter tillgängliga, såväl som nya rabatter som tillämpas på vissa av dess produkter, som kan variera från 30 % till femtio %.
   

ADIDAS mobilapplikation för iPhone och Android

ADIDAS har en mobilapplikation tillgänglig för iPhone och Android, från vilken dess kunder kan göra inköp, utöver detta kan de också ta del av en guide för övningar och träning från sin App.

 Kända märken som säljs iADIDAS-butiken

ADIDAS är ett känt och internationellt erkänt märke av kläder, produkter och accessoarer som bara har sitt eget varumärke närvarande i sin butik, på samma sätt kan du få produkter i samarbete med vissa varumärken eller personer som Stella McCartney, Bad Bunny, Bland annat Ivy Park.

 

 

Erbjuder ADIDAS fri frakt till Sverige?

I ADIDAS, för att njuta av att få gratis frakt av dina produkter, måste du registrera dig och prenumerera på deras nyhetsbrev, samtidigt vara en del av din Craetors Club, vilket ger dig förmånen att få gratis frakt.

Kan jag betala på ADIDAS med PayPal?

I ADIDAS har du möjligheten att kunna göra betalningar för dina inköp via den plattform som accepteras bland dess alternativ som PayPal.

Var ska jag skriva rabattkupongen i ADIDAS?

ADIDAS har en box tillgänglig för sina kunder som de hittar när de betalar för sina produkter på sin betalningssida, som kommer att finnas i den centrala högra delen av sidan så att deras kunder kan skriva kupongen de vill använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
adidas Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos ADIDAS Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från ADIDAS? Nedan är en lista över de senaste:

ADIDAS 30 % rabatt för mobilappanvändare
ADIDAS kupong på 15% för beställningar som görs idag
ADIDAS kampanjkod 15% rabatt för nya kunder
ADIAS-kupong 10% rabatt för befintliga kunder
Upp till 40 % rabatt på utvalda produkter i den aktuella ADIDAS-kampanjen

adidas kuponger

Andra liknande butiker