SSENSE Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranUpp till 60% rabatt - nästan slutsålda25 juni
Befordran60% rabatt PÅ SSENSE.com21 juni
Befordran50% rabatt på ssense.com05 juni
KupongLyx mode på ssense.com25 april

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

SSENSE granskning

Denna onlinebutik är ett av få sätt på vilka du kan få lyxprodukter till mycket låga priser. Naturligtvis är detta möjligt genom att kombinera en Ssense-kupongkod med de erbjudanden som finns tillgängliga på webbplatsen, som du kan hitta när som helst. En fördel med denna butik är att den säljer både klädprodukter, skor och accessoarer av sitt eget märke, men också produkter från världsberömda modehus. Bland dem är de mest kända Balenciaga, Balmain, Alexander Wang, Alexander McQueen, Calvin Klein, Burberry, Adidas, Acne Studios, Comme des Cargons, Chlose, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Docle & Gabbana, Reebok, Nike, Stella McCartney, Valentino, Versace, Victoria Beckham och många andra.

Användbar information om SSENSE

Nätbutiken erbjuder leverans av alla sina produkter internationellt genom säkra och snabba transportmetoder. Den har en väntetid på 3 till 5 arbetsdagar, med garanti för att detta tidsintervall inte kommer att deponeras. Kostnaden för leverans kräver en extra skatt på 20 euro. Men om din beställning når minimitröskeln på 250 euro får du gratis frakt. Butikens returpolicy accepterar returnering av produkterna inom 14 dagar efter mottagandet av beställningen.
Godkända betalningsmetoder görs uteslutande online, utan möjlighet att betala i ett återbetalningssystem. Kredit- eller betalkort accepteras är de som utfärdas av Visa, MasterCard, American Express och PayPal, med möjlighet att betala via PayPal-konton.

Info om hur man använder en SSENSE kupongkod

Du kan få en Ssense-kupongkod direkt via onlinebutikplattformen, som automatiskt lägger till de kampanjkoder som finns tillgängliga på ditt kundkonto. Härifrån är allt du behöver göra att se till att de inte överskrider utgångsdatumet. Sedan, när du vill göra en beställning, när du väljer betalningsmetod, har du möjlighet att välja en eller flera av de tillgängliga kupongkoderna på kontot.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker