mobvoi Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKampanjkod för mobvoi.com: 10% rabatt på hela webbplatsen01 juli
BefordranPromotion för mobvoi.com: 3% rabatt30 juni
Kupongmobvoi.com 10% rabattkod02 juli
KupongMOBVOI rabattkod med 20% rabatt05 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad MOBVOI säljer Sverige

Huvudfokus för MOBVOI har varit interaktionen mellan Röst Artificiell Intelligens och integrationen av hårdvara och mjukvara, de tillhandahåller AI B2B och B2C produkter och tjänster till mer än 40 länder och regioner. MOBVOI:s mål är att definiera nästa generations interaktion mellan människa och maskin, och därigenom skapa ett mer naturligt och intuitivt sätt för människor att interagera med maskiner.

Som ett innovationsdrivet teknikföretag har MOBVOI utvecklat en serie artificiell intelligensteknologier, inklusive röstsignalbehandling, triggerord, röstigenkänning, naturlig språkförståelse, dialoghantering, vertikal sökning, syntes, röst, kunskapsgraf och mer. MOBVOI lanserade mobilappen MOBVOI, TicWatch-linjen av smarta klockor, TicPods-linjen med äkta trådlösa smarta hörlurar och andra AI-program- och hårdvaruprodukter, vilket gör den till en igenkännbar konsument av artificiell intelligens varumärken över hela världen.

Hur MOBVOI skickar beställningar till Sverige

Vanligtvis kan det ta upp till 48 timmar för en ny beställning att slutföras. När de har skickats kommer de att skicka dig ett spårningsnummer för leverans, så att du kan kontrollera statusen för din försändelse direkt. Nedan är leveransuppskattningar för de olika leveransplatserna: USA och Kanada: 1-6 arbetsdagar; Europeiska och nordiska länder: 2-5 arbetsdagar; Ryssland: 7-14 arbetsdagar; Asien och Stillahavsområdet: 1-3 arbetsdagar. Undantagen för denna region är: Malaysia: 14-21 arbetsdagar; Brunei Darussaniam, Kambodja, Myanmar, Demokratiska republiken Östtimor: 10 arbetsdagar; Indien: 10-15 arbetsdagar; Afrika och Mellanöstern: 7-25 arbetsdagar. Undantagen för denna region är: Förenade Arabemiraten: 2-4 arbetsdagar; Latinamerika och Karibien: 7-25 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder MOBVOI Sverige?

För närvarande i MOBVOI finns 10% rabattkuponger och kampanjerbjudanden med upp till 37% rabatt, giltiga för både MOBVOI klockor och deras tillbehör.

Betalningsmetoder hos MOBVOI Sverige

Betalningsmetoderna som accepteras i MOBVOI är: Elektroniska betalningar med PayPal, Visa eller MasterCard kreditkort, American Express, UCB, Discover, Splitit bland andra.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från MOBVOI i Sverige?

Hos MOBVOI kan leveranstiden variera beroende på din destination, i allmänhet kan det ta mellan 7 och 15 arbetsdagar.

Kuponger tillgängliga för närvarande på MOBVOI Sverige

Det erbjuder för närvarande kuponger för studentrabatter på 10% rabatt, det är mycket enkelt att använda, du behöver bara registrera dig och använda en kampanjkod.

Fri frakt till Sverige för beställningar över $49
37 % rabattkupong för TicWatch Pro 4G
Kupongkod 50 % rabatt för TicPods 2 Pro +
Upp till 69% rabatt i tillbehörskategorin MOBVOI
10 % reklamkupong för studenter
MOBVOI kupong 10% rabatt på vilken klocka som helst
10 % kampanjkod exklusivt för MOBVOI-medlemmar

MOBVOI Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det via e-post via e-posten support@MOBVOI eller på review@MOBVOI, förutom deras sociala nätverk, samt en hjälpsession på deras sida, kan du också göra det genom nummer telefonnummer 8888309974 från måndag till fredag ​​från 9:00 till 17:00

Fördelar med att använda en MOBVOI-kupong i Sverige

Skaffa rabattkuponger och använd dem genom att köpa produkter på MOBVOI, de är en fördel för dem som använder dem eftersom de kan få en vara som du kan svara på dina samtal med, en längre batteritid bland andra faktorer som gör att det är en nöjd köp.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från MOBVOI från Sverige?

Det första du ska göra är att kommunicera till MOBVOI med hjälp av ett e-postmeddelande till support@MOBVOI och ange en anledning om du gillar dina personuppgifter, senare kommer du att få ett tillståndsmeddelande samt adressen dit det kommer att skickas, detta måste göras inom en period av högst 14 arbetsdagar.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan dra nytta av rabatterna som MOBVOI gör tillgängliga från sin sida.

MOBVOI Sverige på sociala medier

För närvarande kan du få förutom information om deras produkter, de har en mängd olika rabatter på sina varor.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av MOBVOI för köpare i Sverige

MOBVOI erbjuder idag som en maximal rabatt en 33% rabatt.

Kupong från MOBVOI Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig kan du få information om dina produkter, samt de senaste uppdateringarna och kampanjnyheterna, samt få 10% rabatt.

Liknande butiker till MOBVOI

Om du föredrar det kan du leta efter några butiker som liknar MOBVOI där du hittar några liknande produkter som du kan kontrollera deras rabatter eller alternativen för deras produkter, några av dessa butiker som du kan besöka är Fitbit, Samsung, Apple.com, Xiaomi.com

MOBVOI Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday är dagen på MOBOI du får rabatter på upp till 37% på klockor och upp till 60% på tillbehör. Exklusiva MOBVOI Black Friday-kuponger kan ge dig upp till ytterligare 20 % rabatt.

Kupong för MOBVOI Sverige för 11.11

Från och med den 11 november kommer du att kunna dra nytta av de vanliga rabatterna i denna egen webbutik av märket MOBVOI: en kupong på 10 % och rabatter på upp till 37 % på smarta klockor.

MOBVOI Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY är dagen med förmodligen de största rabatterna på MOBVOI-klockor - upp till 50 % rabatt baserat på kampanjerbjudanden och kuponger för upp till ytterligare 20 % rabatt!
 
 

MOBVOI Sverige Kuponger till jul

Till jul kan du ge bort en MOBVOI-klocka eller så kan du skänka bort dig själv en av de mest uppskattade smartklockorna på marknaden just nu. Rabatter på upp till 50 % på tillbehör och kuponger på 10 %, 20 % och till och med 37 % för MOBVOI smarta klockor.

MOBVOI mobilapplikation för iPhone och Android

MOBVOI har för sina kunder att njuta av mobilapplikationen tillgänglig för Android och iPhone.

Kända märken säljs i MOBVOI butik

Produkterna du hittar på MOBVOI motsvarar ditt eget varumärke.

 

 

Erbjuder MOBVOI fri frakt till Sverige?

MOBVOI erbjuder sina kunder för tillfället fri frakt för köp av sina produkter.

Kan jag betala i MOBVOI med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras i MOBVOI motsvarar en av dem betalning via PayPals digitala plånbok på ett enkelt, säkert och pålitligt sätt, andra alternativ motsvarar kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover.

Var ska jag skriva MOBVOI-rabattkupongen?

När du har valt produkterna i MOBVOI måste du gå till din varukorg för att behandla betalningen av dina produkter, här hittar du en ruta i nedre vänstra delen av sidan där du ska inkludera det kupongnummer du vill använda .

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Mobvoi Rabattkoder

Specialkuponger och kampanjer på MOBVOI Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

Fri frakt till Sverige för beställningar över $49
37 % rabattkupong för TicWatch Pro 4G
Kupongkod 50 % rabatt för TicPods 2 Pro +
Upp till 69% rabatt i tillbehörskategorin MOBVOI
10 % reklamkupong för studenter
MOBVOI kupong 10% rabatt på vilken klocka som helst
10 % kampanjkod exklusivt för MOBVOI-medlemmar

Mobvoi Kuponger

Andra liknande butiker