Bonkers Shop Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranBonkers-Shop.com kupong: upp till 70% rabatt försäljning13 augusti
KupongTa 5% kampanjkod för BonkersShop.com 11 augusti
BefordranPromo för Bonkers-Shop.com : extra 35% rabatt Välj objekt01 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad BONKERS-SHOP säljer Sverige

BONKERS-SHOP började sin verksamhet 2010 på vinden som med tiden var på frammarsch med klassiska plagg som presenterade de bästa formgivarna i världen, bland vilka vi kan nämna några som Adidas, Assid, Babylon LA, Book Works, Boys of Summer, Broze 56k, Carhartt WIP, Carpet Company, DC Shoes, Evisen, GX 1000, Iggy, Independent Trucks, Krooked, New Balance, Converse, Nike, Vans, Hockey, Paradise3, Palace, Stussy, bland andra.

Bland produkterna du kan hitta på BONKERS-SHOP är skjortor, t-shirts, sweatshirts, jackor, shorts, byxor, sneakers, snörskor, väskor, väskor, resväskor, crossbody-väskor, accessoarer som solglasögon, hattar, kepsar, strumpor, skateboards och deras tillbehör såsom hjul, överdrag, grepptejper, bland annat.

Hur BONKERS-SHOP skickar till Sverige

I BONKERS-SHOP skickas dina produkter via budfirmor som Deutsche Post, DHL, UPS och dessa har en leveranstid på dina produkter mellan 1 till 5 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder BONKERS-SHOP Sverige?

BONKERS-SHOP erbjuder sina kunder en kategori av tillgängliga rabatter där du kan hitta alla dess produkter med upp till 70 % rabatt, samt 40 % rabatt genom att använda koden SALE40.

Betalningsmetoder hos BONKERS-SHOP Sverige

På BONKERS-SHOP, när du väl har valt dina produkter, kan du gå till att betala för dina produkter, bland vilka du kan hitta bland dess accepterade metoder som kreditkort som Visa, MasterCard eller via den digitala plattformen PayPal eller via Sofort.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från BONKERS-SHOP till Sverige?

BONKERS-SHOP uppskattar leveranstiden för sina produkter inom en period av 1 till 3 dagar för Tyskland och för resten av världen mellan 5 och 15 arbetsdagar, beställningar skickas via UPS eller DHL.

Kuponger tillgängliga för närvarande på BONKERS-SHOP Sverige

Här är en lista över några av BONKERS-SHOP kampanjerbjudanden och kuponger som är tillgängliga:

Extra 5% rabatt med en kampanjkod från BONKERS-SHOP
Upp till 50 % rabatt på BONKERS-SHOP OUTLET
20% rabattkupong för tillbehör
BONKERS-SHOP kupong för fri frakt
BONKERS-SHOP kupong 15 % rabatt på första köpet

BONKERS-SHOP Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa 06915246300 eller genom att skicka ett e-postmeddelande till info@BONKERS-SHOP.de

Fördelar med att använda en BONKERS-SHOP-kupong i Sverige

Genom att använda dina rabattkuponger på BONKERS-SHOP kan du spara på dina inköp, erhålla ytterligare en förmån som att skaffa ett annat plagg, med fördelen och fördelen att du har kvalitets- och märkesprodukter på ett ställe.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från BONKERS-SHOP från Sverige?

För att göra en retur har du en period på 14 arbetsdagar efter mottagningsdatumet, för detta måste du kontakta kundtjänst på info@BONKERS-SHOP.de där du måste ange orsaken till din retur, varorna som ska returneras och beställningsnumret, efter detta kommer du att få en bekräftelse via e-post med auktoriseringen och de steg som ska följas för nämnda process.

Exklusiv kupong BONKERS-SHOP för nya köpare i Sverige

Nya kunder i BONKERS-SHOP onlinebutik får en rabattkupong på 15 % för den första beställningen

BONKERS-SHOP Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av BONKERS-SHOP för köpare i Sverige

Bland det breda utbudet av rabatter som du hittar på BONKERS-SHOP kan du hitta maximalt 70 % rabatt på ett brett utbud av varor.

BONKERS-SHOP Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Prenumerera nu på BONKERS-SHOP nyhetsbrev så får du en rabattkupong på 15 %, en kupong som du bara kan använda en gång.

Butiker som liknar BONKERS-SHOP

Om du föredrar kan du besöka andra butiker som liknar BONKERS-SHOP där du kan få artiklar som du kan kombinera och göra mode och trendstilar efter dina önskemål, några av dessa butiker är Estro.com.au, TheSportsEdit.com, Nike .com

BONKERS-SHOP Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

BONKERS-SHOP produkter har viktiga rabatter tillgängliga för Black Friday på deras produkter, som du kan få upp till 75 % med specialerbjudanden.

Kupong för BONKERS-SHOP Sverige för 11.11

För 11.11-rabatten ger BONKERS-SHOP sina kunder mycket bra sätt att köpa sina produkter tack vare sina rabatter tillgängliga för denna dag, som kan vara upp till 35%.
  

BONKERS-SHOP Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter för BONKERS-SHOP är en av de viktigaste eftersom du under dess tillgänglighet hittar exklusiva rabatter för onlineköp som kan vara upp till 77% med kuponger på upp till 5%.

BONKERS-SHOP Sverige Kuponger till jul

BONKERS-SHOP erbjuder i sina julrabatter mycket bra erbjudanden och tillgängliga rabatter, samt mycket bra rabatter som kan vara upp till 40%.   

BONKERS-SHOP mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har BONKERS-SHOP ingen mobilapplikation.

Kända märken säljs på BONKERS-SHOP

Bland de kända märkena som du kan få tag på hos BONKERS-SHOP är Adidas, Converse, New Balance, Nike, Vans, DC Shoes, Hockey, Paradise3, bland andra.

 

 

Erbjuder BONKERS-SHOP fri frakt till Sverige?

I BONKERS-SHOP kan du få fri frakt när din beställning är lika med eller större än €55, om den är mindre kan den kosta €5 för frakt.

Kan jag betala på BONKERS-SHOP. med PayPal?

I BONKERS-SHOP kan du betala för dina köp via PayPals digitala plånbok, samt med kreditkort som Visa, MasterCard.

Var ska jag skriva rabattkupongen på BONKERS-SHOP?

I BONKERS-SHOP när du har valt de produkter du vill ta måste du gå till din varukorg där du hittar en ruta där du ska inkludera det kupongnummer du vill ansöka, när du har ansökt måste du fortsätta med betalningsprocessen och skickas för att slutföra ditt köp.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Bonkers-Shop Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på BONKERS-SHOP Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från BONKERS-SHOP? Nedan är en lista över de senaste:

Extra 5% rabatt med en kampanjkod från BONKERS-SHOP
Upp till 50 % rabatt på BONKERS-SHOP OUTLET
20% rabattkupong för tillbehör
BONKERS-SHOP kupong för fri frakt
BONKERS-SHOP kupong 15% rabatt på första köpet

Bonkers-Shop kuponger

Andra liknande butiker