TBDress Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongDresslily.com rabattkod för beställningar över 109 USD: spara 25%01 januari
KupongDresslily.com rabattkod för beställningar över 79 USD: Spara 18%16 augusti
KupongDresslily.com rabattkod för beställningar över 49 USD: spara 10%05 januari
Befordran15% DressLily.com rabattkod för nya användare10 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Dresslily Recension

De produkter som marknadsförs av denna onlinebutik är framgångsrika bland de tusentals kunder som har kommit i kontakt med dem, vars åsikt du kan hitta i recensioner avsnitt. En aspekt som gör att onlinebutiken skiljer sig från andra företag inom denna sektor är produktkategorin Plus Size, inom vilken vem som helst kan hitta rätt storlek för samma typer av produkter. De flesta av dem som interagerar med den här butiken uppskattar att det finns många erbjudanden, både för nya och gamla kunder, i form av lojalitetsprogram, full av exklusiva erbjudanden.

Användbar information om Dresslily

Butiken har totalt 4 leveransmetoder, antingen genom professionella budsystem eller via postsystemet. Beroende på vilken leveransmetod som valts kan den kortaste tiden för att ta emot produkterna vara 3 dagar och den längsta kan inte överstiga 25 dagar. Leveransskatten skiljer sig också beroende på leveransmetod, men det är ungefär beloppen på $ 2,99 - $ 5,99. Dessutom kan order vars totala värde når $ 45 dra nytta av gratis frakt, oavsett destinationsland och vilken leveransmetod som valts. Produkterna kan returneras enligt returpolicyn inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.
Betalning kan inte göras i ett återbetalningssystem, endast online, med kredit- eller betalkort, från Visa, MasterCard, Discover, American Express, presentkort eller Dresslily plånbok.

Info om hur du använder en Dresslily kupongkod

Alla Dresslily-kupongkoder kan endast matas in en gång och är giltiga för en enda shopping. Allt du behöver göra är att kopiera den här koden från bokstäver och / eller siffror och lägga till den i den speciella kupongdelen i köpprocessen. Efter valideringen kommer du att meddelas det slutliga priset, tillsammans med den tillämpade reduktionen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Andra liknande butiker