iHerb Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranPromo på iHerb.com: 20% rabatt Välj objekt20 juni
KupongiHerb.com kampanjkod: 20% rabatt första beställningen16 Maj
BefordranPromo på iHerb.com: upp till 50% rabatt Välj objekt08 Maj
Kupongiherb kampanjkod 5% rabatt för befintliga kunder06 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad IHERB säljer Sverige

IHERB fungerar som en virtuell butik dedikerad till försäljning av naturprodukter och har en katalog med mer än 30 tusen produkter och även mer än 1 200 erkända och pålitliga varumärken, några av dem som: 21st Century, Acure, zelique, Carlson Labs, Garden of Life, MRM, bland många andra. Butiken är verksam sedan 1996 och dess huvudkontor ligger i staden Kalifornien, det är mycket enkelt att göra ett köp på denna plattform, eftersom sidan placerar varje produkt i olika kategorier för att hjälpa dig och spara så mycket tid som möjligt. av dem finns i köpalternativet, här kommer en enorm lista med produkter att visas som du kan hitta efter kategorierna: kosttillskott, sport, bad, allt du behöver för din skönhet, med de bästa och naturliga elementen för att ta hand om din hud, bland dem hittar du: Masker och peelings, presentset, fuktighetskrämer och krämer, läppvård, smink, bland annat, på samma sätt kan du hitta ett stort utbud av mat, hem, babyartiklar och även allt för ditt husdjur.

Denna webbplats erbjuder dig ett utrymme dedikerat till att låta dig känna till alla märken den arbetar med, för din större säkerhet och förtroende när du gör ett köp, och även ett supportområde som heter: hjälp med, där du kan göra din sökning beroende på behovet du har och får därmed rätt produkt för att lösa det.

Hur IHERB skickar beställningar till Sverige

IHERB skickar inom USA och även till mer än 150 olika länder, alla beställningar skickas direkt från lager belägna i USA, Kalifornien, Kentucky, Illinois, Pennsylvania och Sydkorea, du kan välja mellan fraktalternativet som passar du bäst, dessa alternativ är: UPS, DHL express, leverans med lokal post plus och leverans med lokal post. Den beräknade leveranstiden kommer att bero på adressen dit din beställning är riktad och transportföretaget, exportkostnaderna varierar beroende på avgifterna från tullavdelningen i varje land, detta belopp kommer att debiteras vid leveranstillfället. .

Vilka rabatter erbjuder IHERB Sverige?

Butiken har ett enormt utbud av rabatter och erbjudanden, alla kan du få på huvudsidan i alternativet supererbjudanden, här kan du se kampanjer som: 10% rabatt på multivitaminer, även 15% på allt för hälsa för män och upp till 50 % rabatt för vårdartiklar för bland annat hud, naglar, hår; Förutom en 40% rabatt tillämpas på resten av alla produkter som IHERB erbjuder.

Betalningsmetoder hos IHERB Sverige

Denna sida låter dig göra dina betalningar med dina kredit- eller betalkort, VISA, MASTERCARD, MAESTRO OCH JCB, du kan också göra det med Union Pay-kort.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från IHERB i Sverige?

Hos IHERB kan förseningen av att anlända dina produkter variera beroende på deras destination, samt metod och försändelse du vill ha, men de kan variera mellan 2 och 8 veckor, det måste understrykas att de bara fungerar på vardagar.

Kuponger finns för närvarande på IHERB Sverige

IHERB har en rabattkupong på sin sida där du kan spara mer än 10% men endast för beställningar över $60 och för detta kan du använda koden VLAUE60 i slutet av ditt köp

Kampanjerbjudanden med upp till 50 % rabatt
Fri frakt vid beställningar över $20
IHERB kupong på 5% för vad som helst
Kampanjkod med 10% rabatt
Kupong med upp till 10 % rabatt på IHERBs egna varumärken
Upp till 50 % rabatt på kosttillskott

IHERB Sverige Kundtjänst

För att kontakta IHERB kundtjänst kan du göra det genom ett formulär direkt på dess hemsida, eller genom att skicka ett e-postmeddelande till din e-post info@IHERB, förutom en livechatt som du kan ha 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan.

Fördelar med att använda en IHERB-kupong i Sverige

För älskare av kosttillskott finns det många fördelar och fördelar eftersom du kan köpa mer än du kan föreställa dig, du kan också ta med dig 100% naturliga produkter som spenderar mindre och det bästa av allt är för din hälsovård.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från IHERB från Sverige?

På IHERB är det första du måste göra för att göra en retur att registrera dig, gå sedan in i din session och gå till listan över dina köp och hitta den du vill returnera, klicka på returfliken och följ instruktioner för att slutföra begäran måste denna process göras inom en period på högst 60 arbetsdagar efter köpet, samt 90 arbetsdagar för exklusiva IHERB-produkter.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Förutom att dra nytta av de tillgängliga rabatterna har du möjlighet att använda en 10% kupong men endast för köp över $60.

IHERB Sverige på sociala medier

IHERB ställer till ditt förfogande för tillfället på sina sociala nätverk de kampanjer och rabatter som det erbjuder på sina produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av IHERB för köpare i Sverige

På IHERB kan du hitta produkter med en maximal rabatt på upp till 50 % rabatt på kosttillskott, såväl som oljor.

Kupong från IHERB Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

På IHERB kan du prenumerera och vara en av de första att få information om deras kampanjerbjudanden, samt nyhetsbrev av intresse om deras produkter.

Butiker som liknar IHERB

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar IHERB där du kan få produkter som är väldigt lika som du kan kontrollera deras leveranstider, deras varumärken eller priser, några av dessa butiker som du kan besöka är MYPROTEIN, LUCKYVITAMIN.COM och BODYBUILDING.COM

Kuponger från IHERB Sverige för BLACK FRIDAY

Årets Black Friday-rabatter är upp till 50 % plus en extra IHERB Black Friday-kupong med 10 % rabatt.

Kupong för IHERB Sverige för 11.11

11.11 i år ger en 5 % rabattkupong på vad som helst och 50 % rabatt på IHERBs egna varumärken.

Kampanjkuponger från IHERB Sverige för Cyber ​​​​Monday

5 %, 10 % rabatt och upp till 40 % rabatt är tillgängliga på Cyber ​​​​Monday på IHERB.

IHERB Sverige Kuponger till jul

De största julrabatterna finns här på IHERB: 10 % kupong och upp till 50 % rabatt på vitaminer, kosttillskott och proteintillskott.

IHERB mobilapplikation för iPhone och Android

IHERB erbjuder sina kunder applikationsnedladdningen tillgänglig för IPhone och Android från vilken du kan göra dina köp snabbt och enkelt i enkla steg.

Kända märken som säljs i IHERB-butiken

Bland varumärkena du kan få på IHERB finns några som 21st Century, Acure, Andalou Naturals, Aura Cacia, Aveeno, Azelique, Bluebonnet Nutrition, California Gold, Nutrition, Carlson Labs, Childlife, Country Life, Derma E, Desert Essence, Mild By Nature, MRM, Muscletech, Natrol, Natural Factors, Nature's Answer, Nature's Bounty, Nature's Plus, Nature's Way, Neocell, Nordic Naturals, Now Foods, Nubian Heritage, Optimum Nutrition, Oslomega, Paradise Herbs, Pet Naturals of Vermont, Sambucol , Sierra Fit, Solarav, Solgar, Source Natural´s, Sport, Doctor Trusted Brands, Doctor´s Best, Enzymedica, Frontier Natural Products, Garden of Life, Gerber, Heritage Stoe, Instanatural, Jarrow Formulas, k-Beauty, Lake Avenue , Nutrition, Life-flo, Life Extension, Mad Hippie, Manuka Doctor, MegaFood, Research, Super Nutrition, Thorne Research, Trace Minerals, Utamins, Vitables, Weleda och såklart deras eget varumärke IHERB Brands.

 

 

Erbjuder HBX fri frakt till Sverige?

I HBX har du fri frakt, men för detta måste du ha ett lägsta köpbelopp, du måste tänka på att när du använder rabattkupongen kan du inte använda fri frakt.

Kan jag betala i HBX med PayPal?

Bland alternativen som presenteras av HBX för att göra dina betalningar är genom ditt PayPal-konto vederbörligen verifierat, på ett enkelt och enkelt sätt behöver du bara välja de produkter du vill ta och gå till kundvagnen för att göra betalningen, för detta måste du klicka på rutan PayPal.

Var ska jag skriva HBX-rabattkupongen?

När du har valt de produkter du ska köpa måste du gå till din varukorg där produkterna du ska bära kommer att synas, när detta måste du gå till avboka där du hittar en ruta där du ska inkludera kupongnumret för att använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
iHERB Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger hos IHERB Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

Kampanjerbjudanden med upp till 50 % rabatt
Fri frakt vid beställningar över $20
IHERB kupong på 5% för vad som helst
Kampanjkod med 10% rabatt
Kupong med upp till 10 % rabatt på IHERBs egna varumärken
Upp till 50 % rabatt på kosttillskott

iHERB kuponger

Andra liknande butiker