iHerb Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong10% iHerb promo-kod för din beställning08 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

iHerb Recension

Nätbutiken handlar om försäljning av produkter som ingår på marknaden för alternativ medicin, som har testats noggrant och har alla nödvändiga ackrediteringar. I butiken kan du hitta de du letar efter i mer än 30 000 produkter, lämpliga efter hudtyp och behov, tillfälliga eller långvariga behandlingar.

De mest populära produkterna inkluderar sporttillskott, vitaminer, probiotika, eteriska oljor, örter, bad- och duschprodukter, kropps- och hårvårdsprodukter, skönhetsbehandlingar, proteiner, drycker, spannmål, nötter och frön för en hälsosam kost, tillbehör, behandlingar och vitaminer för barn. Du kan till och med hitta en hel avdelning tillägnad husdjur, eftersom de också behöver en hälsosam livsstil.

På webbplatsen kan sökningen efter produkter göras enligt ingrediensen, typologin för de problem du har och till och med administreringssättet. Eftersom ett så varierat sortiment av produkter kommer butikens kundtjänst att vara tillgängligt dygnet runt för att hjälpa dig med några problem.

Användbar information om iHerb

Butiken erbjuder 2 leveransmetoder, som drivs av DHL och UPS: express, med en uppskattad leveranstid på 2-4 dagar och med posttjänster, vilket kan ta upp till fyra veckor att komma fram. Återlämningen av produkterna är gratis för alla beställningar inom 60 dagar. Allt du behöver göra är att fylla i returformuläret, där du anger anledningen till returen. De accepterade betalningsmetoderna är uteslutande online och accepteras majoriteten av kredit- och betalkort, som Visa, MasterCard, Maestro, American Express, samt via PayPal-kontot. Till dessa läggs Discover och JCB till.

Info om hur man använder en iHerb kupongkod

Alla iHerb-kupongkoder är avsedda för engångsbruk och flera koder kan inte användas samtidigt, varför det inte finns något alternativ på kundkontot att spara kampanjkoderna. Rabatten måste anges på sidan för köpets slutförande, till höger om kupongfönstret, och den kommer att beräknas före betalningsbekräftelsen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker