SVMoscow Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTa 10% rabattkod för SVMOSCOW.com första ordern05 juli
KupongSVMOSCOW.com kampanjkod: 30% rabatt19 juli
KupongTa 30% rabattkod för SVMOSCOW.com 22 juni
KupongSVMOSCOW.com 10% rabattkod första beställning + fri frakt21 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad SVMOSCOW säljer Sverige

Det är en av de första dolda garderobsbutikerna i Ryssland. De presenterar kollektioner av avantgardemärken som förändrade modehistorien som: Ann Demeulemeester och Maison Margiela står tillsammans med Comme des Garcons och Yohji Yamamoto. Dessa blandas ständigt med toppmoderna lyxmärken som Balenciaga, Jil Sander, The Row och streetwear från Fear of God, Midnight Studios och Pigalle. Denna butik har japanska märken som är kända för sin mer än begränsade distribution: Undercover, Hender Scheme, Readymade, Mastermind World och visvim. Deras urval inkluderar begränsade pjäser som visas på iD och Dazed & Confused, och det viktigaste i garderoben.

Hur SVMOSCOW skickar beställningar till Sverige

SVMOSCOW gör leveranser var som helst i världen med expressbudtjänster DHL, TNT och UPS. Endast betalda beställningar kan skickas utomlands. Kostnad för orderleverans: 2800 rubel för beställningar upp till 70 000 rubel, gratis för beställningar på 70 000 rubel. Du kan betala för beställningen online med kort eller via PayPal; Leveranstid i Europa är 1-2 arbetsdagar, i USA, Asien och Australien: 2-4 arbetsdagar och i andra regioner i världen: 4-5 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder SVMOSCOW Sverige?

De har just nu ett speciellt reaerbjudande som startar den 1 juni, du kan köpa hela kategorin Rea med ytterligare 20% rabatt. Använd en kampanjkod i kassan för att få rabatten. Detta erbjudande kan inte kombineras med någon SVMOSCOW-kampanjkod.

Betalningsmetoder hos SVMOSCOW Sverige

Vid tidpunkten för leverans i Moskva och St Petersburg kan beställningen betalas på olika sätt kan vara kontant till kuriren vid mottagandet av beställningen; Med kreditkort i receptionen accepterar vi Visa, MasterCard, MIR; eller med kreditkort via PayPals betalningssystem. Å andra sidan leverans i Ryssland kan beställningen betalas på flera sätt: Kontant vid mottagandet (förskottsbetalning); Med kreditkort via PayPals betalningssystem; och via banköverföring.

Webbplatsen är kopplad till Internetköp av CloudPayments, och du kan betala för produkterna med ett Visa, MasterCard, Maestro och MIR kreditkort. Efter att ha bekräftat den valda produkten öppnas ett säkert fönster med CloudPayments bearbetningscenters betalningssida, där du måste ange dina bankkortsuppgifter. När den är klar kommer den att berätta för dig om en lyckad betalning, en elektronisk check skickas till köparens e-post, som bekräftar betalningen och en unik identifierare. Betalningsstatusen kan också spåras oberoende med hjälp av onlinebetalningssöktjänsten.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från SVMOSCOW i Sverige?

I SVMOSCOW skickas alla beställningar av DhL som erbjuder standardfrakt mellan 2 och 10 arbetsdagar, leveranser sker endast från måndag till fredag ​​mellan 9:00 och 17:00

Kuponger finns för närvarande på SVMOSCOW Sverige

För tillfället kan du få 25% rabatt i alla dess kategorier genom koden 25extra.

10 % kupong för prenumeration på nyhetsbrev
Kampanjkod med 10% rabatt för nya köpare
Fri frakt vid beställningar över $500
10% rabatt på kampanjkod för vad som helst
Upp till 70% rabatt på utvalda produkter
10 % kupong för den första beställningen som görs idag

SVMOSCOW Sverige Kundtjänst

Bland alternativen som SVMOSCOW har för att kommunicera med kundtjänst är ett av dem via en telefonlinje +7 495 215 5351; samt skicka ett mail från deras hemsida där du måste placera ämnet så tar de kontakt så snart som möjligt.

Fördelar med att använda en SVMOSCOW-kupong i Sverige

För älskare av bra klädsel är fördelarna oändliga eftersom de kan få exklusiva kläder från de mest kända formgivarna, eftersom de kan skaffa en mängd olika föremål i alla deras kategorier.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till SVMOSCOW från Sverige?

I SVMOSCOW för att göra returer är det första du bör göra att ansluta till kundtjänst med hjälp av ett e-postmeddelande där du måste begära returen, där de kommer att informera dig om stegen att följa, förutom att få en etikett som du måste ingå i returen, detta ska ske inom en period om högst 14 arbetsdagar från mottagandet. Det bör noteras att varorna ska vara oanvända utan att tvättas och i originalförpackning, samt originaletiketter.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder får de tillgängliga kupongerna de hittar, såväl som deras rabatter och rabatter.

SVMOSCOW Sverige på sociala medier

I SVMOSCOW erbjuder den på sina sociala nätverk förutom relevant information om sina produkter, du kan också få 50% rabatt genom att använda koden SVMOSCOW.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av SVMOSCOW för köpare i Sverige

Bland mångfalden av rabatter som du kan få på SVMOSCOW kan du se en maximal rabatt på 50% rabatt på ett brett utbud av deras artiklar, märken och designers.

Kupong från SVMOSCOW Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på SVMOSCOW kan du få information om dess produkter, samt de kampanjer den innehåller och dess säsongsbetonade försäljning.

Liknande butiker till SVMOSCOW

Det finns butiker som liknar SVMOSCOW där du kan få liknande produkter som du kan skapa dina outfits och dina favoritkläder med, du kan också kontrollera deras leveranstider eller deras tillgängliga rabatter. Några av dessa butiker som du kan besöka är FARFETCH , ENDCLOTHING, LUISAVIAROMA, CETTIRE och SSENSE.

SVMOSCOW Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

För BLACK FRIDAY har SVMOSCOW förberett en rad viktiga rabatter för sina användare i Sverige: kuponger på 10 % och produkter rabatterade upp till 60 % av utgångspriset.

Kupong för SVMOSCOW Sverige för 11.11

11.11 är en vanlig dag på SVMOSCOW där rabatterna är 10 % enligt SVMOSCOW kampanjkupongen och rabatter på upp till 50 % på SVMOSCOW OUTLET.

Kampanjkuponger från SVMOSCOW Sverige för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY har precis börjat med en kupongåteraktivering i fredags när det var Black Friday-rabattevenemanget: 10 % rabatt genom SVMOSCOW Cyber ​​​​Monday-kupongen och rabatterbjudanden på upp till 60 %
 

SVMOSCOW Sverige Kuponger till jul

En vecka före jul börjar kampanjerna i denna butik med lyxprodukter: upp till 70 % rabatt i OUTLET-kategorin och kuponger på 10 %, 15 % och 20 % på produkter som ännu inte är med i andra kampanjkampanjer.

SVMOSCOW mobilapplikation för iPhone och Android

SVMOSCOW har för närvarande ingen mobilapplikation tillgänglig för nedladdning.

Kända märken som säljs i butiken SVMOSCOW

På SVMOSCOW kan du hitta följande märken som Hender Scheme, Mykita, Vetementes, Comme des Garcons, Isaac Selam, Raf Simons, Rosa Maria, Maison Margiela, Yhoji Yamamoto, Saint Michael, Jil Sander, Awge, Ann Demeulemeester, Innerraum , Doublet , Guidi, 99% IS, Fear of God, Kuboraum, Undercover, Golden Goose, Balenciaga, Backyoto, Enfants Riches Deprimes, Readymade.

 

 

Erbjuder SVMOSCOW fri frakt till Sverige?

I SVMOSCOW kan du njuta av att ta emot köpet av dina produkter genom fri frakt, men för detta måste du göra ett köp som är lika med eller större än $ 399.

Kan jag betala på SVMOSCOW med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras av SVMOSCOW är de som görs via PayPals digitala plattform på ett enkelt, säkert och pålitligt sätt, en annan betalningsmetod är via kreditkort som Visa, MasterCard, JCB, American Express.

Var ska jag skriva rabattkupongen i SVMOSKVA?

För att kunna skriva en rabattkupong i SVMOSCOW måste du välja de produkter du vill köpa, när du har valt måste du gå till din varukorg där du startar betalningsprocessen, här hittar du en ruta där du ska inkludera kupongnummer du vill ansöka.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
SVMoscow Rabattkoder

Specialkuponger och kampanjer på SVMOSCOW Sverige

Denna webbutik med lyxprodukter har en serie kampanjkuponger och erbjudanden tillgängliga för kunder i Sverige. Vissa av dem är kortlivade i bara några timmar.

10 % kupong för prenumeration på nyhetsbrev
Kampanjkod med 10% rabatt för nya köpare
Fri frakt vid beställningar över $500
10% rabatt på kampanjkod för vad som helst
Upp till 70% rabatt på utvalda produkter
10 % kupong för den första beställningen som görs idag

SVMoscow Kuponger

Andra liknande butiker