Edureka Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongEdureka kampanjkod: 35% rabatt för Masters & certifieringsprogram27 februari
KupongBästa edureka kupong: få 35% rabatt för alla kurser06 januari
KupongTa 30% kampanjkod för Edureka.com23 september
KupongEdureka.com 25% rabattkod live kurser29 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer EDUREKA Sverige

EDUREKA föddes med syftet att kunna erbjuda utbildning från sin plattform för alla som har som mål att vara i kontinuerlig tillväxt genom onlinekurser, master- eller forskarutbildning.

EDUREKA låter sina lyssnare ha de nödvändiga färdigheterna och erfarenheterna för att kunna utvecklas och lyckas i sina professionella och personliga liv, baserat på nödvändiga kunskaper och färdigheter.

EDUREKA förmedlar sin kunskap genom sitt team där det har 100 % utbildade människor, samt är glada och roliga, vilket möjliggör trevliga klasser genom teknik, vilket har gjort det möjligt för det att förnya och fokusera på sina elevers behov. med den nödvändiga utbildningen för att lära av sina kurser, magisterexamen eller forskarexamina undervisade från deras onlinemiljö.

EDUREKA erbjuder i sina programmeringskurser och masterexamen i molnberäkning, datavetenskap, programmering och ramverk, executive-program, DevOps-certifieringsutbildning, Big Data Hadoop-utbildning, Tableau-certifiering, datavetenskap med Python, selenutbildning, PMP-certifieringsutbildning, RPA certifiering med UiPath, Apache Spark och Scala utbildning, Microsoft Power BI utbildning, Java utbildning, Data Scientist Course Mastery, DevOps Engineering Mastery, Cloud Architecture Mastery, Big Data Architecture Masters, Machine Learning Masters, Web Developers Masters, Business Engineering Mastery, Data Analytics Masters, Test Automation Engineering Masters, Artificiell Intelligens Postgraduate, DevOps Postgraduate Certification, etc.

EDUREKA är relaterat till Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Tik Tok, Twitter.

Hur EDUREKA skickar programvaran

Kurserna, magisterexamen, forskarexamina som levereras av EDUREKA genomförs från ditt konto som skapats på dess plattform genom livekurser, onlinekonferenser eller videor, som genomförs med ett fastställt schema.

Vilka rabatter erbjuder EDUREKA Sverige?

För närvarande har EDUREKA endast 10 % rabatt som kampanj i alla sina program.

Betalningsmetoder hos EDUREKA Sverige

På EDUREKA accepteras endast PayPals digitala plattform som betalningsmetod för sina kurser.
  

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från EDUREKA?

När betalningen av din kurs/magisterexamen eller forskarexamen har gjorts, i EDUREKA kommer kunden att få studieplanen.

Kuponger finns för närvarande på EDUREKA Sverige

EDUREKA visar för närvarande en mängd olika rabattkuponger på 10 %, 20 % och upp till 25 %, med hänsyn till skolstartssäsongen.

EDUREKA-kupong 30 % rabatt för LIVE-kurser
De bästa priserna på kurser i mobilapplikationsutveckling
25 % kampanjkod EDUREKA
EDUREKA kupong 10% rabatt för nya studenter
10 % kampanjkod EDUREKA för nya kunder
35% rabattkod EDUREKA för utvalda kurser

EDUREKA Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på EDUREKA kan detta göras genom ett samtal till 13852574329 eller genom en tillgänglig online chatt, ett annat alternativ är från ett kontaktformulär.

Fördelar med att använda en EDUREKA-kupong i Sverige

Att använda rabattkuponger hos EDUREKA har sina fördelar, varav den viktigaste är pengarna som kan sparas vid betalningen.

Hur kan jag returnera eller avbryta ett EDUREKA-program?

För att avbryta ett köp av en kurs/master eller forskarutbildning på EDUREKA har kunderna en beräknad tid på tre dagar efter att betalningen har gjorts, för detta måste de kontakta kundtjänst där de kommer att kommunicera processen för sådan avbokning .

Exklusiv EDUREKA-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder hos EDUREKA kan njuta av kampanjen som den har tillgänglig som en rabattkupong på 10 %.

EDUREKA Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du hitta några bra erbjudanden för tjänsterna som erbjuds av EDUREKA. Då inbjuder vi dig att själv upptäcka kampanjerbjudanden och rabattkuponger på följande sociala nätverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av EDUREKA för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt har EDUREKA endast 10% tillgängligt.

EDUREKA Sverige kupong för nyhetsbrevprenumeration

Genom att prenumerera på EDUREKA kommer dina kunder att vara uppdaterade med sina nyheter och nya uppdateringar om sina nya kurser, såväl som sina kampanjer eller tillgängliga rabatter. Direkt efter att du prenumererat på nyhetsbrevet får du EDUREKA-kupongen med 10 % rabatt.

Program som liknar EDUREKA

På den globala marknaden för onlineplattformar kan kunder hitta några butiker som erbjuder produkter som liknar dem som EDUREKA har, där de kan se och jämföra sitt innehåll, sina priser eller rabatter bland annat, några av dessa butiker som de kan besöka de är Edx.org, Coursera.org, Udemy.com
        

EDUREKA Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För rea på Black Friday erbjuder EDUREKA otroliga och fantastiska rabatter som du kan få på dina tillgängliga kurser med upp till 70 % rabatt med kuponger som kan gå från 5 %.

Kupong för EDUREKA Sverige för 11.11

För 11.11-rabatten hos EDUREKA erbjuds mycket bra kampanjer av två kurser till priset av en, samt rabatter som kan börja på 45%.

EDUREKA Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

En av de mest attraktiva rabatterna för EDUREKA är på Cyber ​​​​Monday, eftersom rabatter på upp till 75% kan hittas denna dag.
 

EDUREKA Sverige Kuponger till jul

Julrabatter hos EDUREKA äger rum i december månad och för dessa datum kan du hitta otroliga erbjudanden och reor, samt bra rabatter från 40%.

EDUREKA mobilapplikation för iPhone och Android

EDUREKA har tillgänglig för sina kunder mobilapplikationen för iPhone och Android från vilken de kan få tillgång till allt dess innehåll och kursprogrammering

Känd programvara till salu på EDUREKA-webbplatsen

DevOps Certification Training Course, AWS Solution Architect Certification Training Course, Microsoft Power BI Certification Training Course, DevOps Certification Training Course, Cloud Architect Master Program, Course Salesforce Training Course - Admin & Application, Microsoft Azure Cloud Certification Training Course, Selenium Certification Training Course, Python Certification Training Course, Tableau Certification Training Course, PMP® Certification Training Course, Full Stack Web Developer Masters Pro, Kubernetes Certification Training Course: Administratör, Post Graduate Diploma in Artificial Intelligence Course, Java Certification Training Course och Data Scientist Course Master Program är mest populära onlinekurserna på EDUREKA.

 

 

Erbjuder EDUREKA fri frakt?

På EDUREKA levereras deras kurser gratis eftersom de görs online.

Var ska jag skriva rabattkupongen i EDUREKA?

I EDUREKA måste du när du har valt den kurs du vill anmäla dig till gå till betalningssidan där du hittar i slutet av sidan längst till höger där du ska klicka på Har du en rabattkupong? Där ett fält kommer att visas för att tillämpa nämnda kupong.

Kan jag betala på EDUREKA med PayPal?

Hos EDUREKA erbjuds betalningsmetoder via PayPals digitala plattform.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Edureka Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos EDUREKO Sverige

För att hålla dig uppdaterad med de senaste kampanjkupongerna från EDUREKO, här på denna sida ger vi dig de senaste kupongerna och erbjudandena. Här är några av dem:

EDUREKO-kupong 30 % rabatt för LIVE-kurser
De bästa priserna på kurser i mobilapplikationsutveckling
25 % kampanjkod EDUREKO
EDUREKO kupong 10% rabatt för nya studenter
10 % kampanjkod EDUREKO för nya kunder
35% rabattkod EDUREKO för utvalda kurser

Edureka kuponger

Andra liknande butiker