Coursera Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranCoursera.com 25% promo24 augusti
BefordranExtra 50% rabatt för Coursera.com varje kurs19 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad COURSERA Sverige säljer

COURSERA uppstod 2012 ur händerna på Daphne Koller och Andrew Ng vars huvudmål var att erbjuda lärande till alla som hjälper dem att utvecklas och vad är bättre sätt än att göra det från en onlineplattform så att det kan användas var som helst av vem som helst , vilket skapar en positiv inverkan på samhället.

COURSERA erbjuder från sin plattform onlinegrader, karriärer, för företag och för universitet där du kan få följande ämnen som datavetenskap, hälsa, konst och humaniora, informationsteknik, datavetenskap, lära sig ett språk, personlig utveckling, affärer, Samhällsvetenskap, fysik och teknik, matematik och logik, management och handel. Där du kan få kandidat- och magisterexamen, kurser eller inriktningar, inom vilket område du vill lära dig.

Hur COURSERA skickar programvaran

Hos COURSERA utförs dina tjänster från ditt konto, det vill säga du måste skapa ett konto på den digitala plattformen för att kunna komma åt dina klasser.

Vilka rabatter erbjuder COURSERA Sverige?

För närvarande har COURSERA inga rabatter tillgängliga på något av sina alternativ, vare sig det är kurs, kandidatexamen, masterexamen eller specialisering.

Betalningsmetoder hos COURSERA Sverige

Eftersom betalningsmetoder som accepteras i COURSERA är de som utfärdas via kreditkort som Visa, MasterCard, Discover, JCB och American Express, är ett annat alternativ genom den digitala plånboken PayPal, NetBaking, UPI.  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från COURSERA?

I COURSERA tar det bara tid att använda dess tjänster medan betalningen av ditt begärda alternativ verifieras, eftersom det kommer att upplevas från ditt konto på din onlineplattform.

Kuponger finns för närvarande på COURSERA Sverige

COURSERA visar för närvarande en mängd olika rabattkuponger på 10 %, 20 % och upp till 25 %, med hänsyn till skolstartssäsongen.

50 % rabatt på alla COURSERA onlinekurser
COURSERA Plus: $10 för din första månad
Begränsat erbjudande! Gratis för studenter!
COURSERA Plus: obegränsad tillgång till mer än 7 000 specialiserade kurser
399 $ per år - det bästa priset för COURSERA Plus!
5% rabattkupong på COURSERA kurser

COURSERA Sverige kundtjänst

I COURSERA för att kontakta kundtjänst kan du göra det från en online-chatt, eller genom att logga in på ditt COURSERA-konto där du måste välja det ämne som du vill få information om där du måste skapa en biljett eller kontaktformulär. Kontakt.

Fördelar med att använda en COURSERA-kupong i Sverige

Genom att använda en rabattkupong på COURSERA kommer kunden att få fördelen av att kunna spara pengar, vilket gör att de kan köpa ytterligare en tjänst tack vare de pengar som sparas genom att använda sin kupong.

 Hur kan jag returnera eller avbryta ett COURSERA-program?

För att avbryta dina prenumerationer på COURSERA måste du logga in på ditt konto, gå till fliken Mina köp, klicka på Hantera prenumeration och tryck på Avbryt din prenumeration.

Exklusiv COURSERA-kupong för nya köpare i Sverige

För närvarande kan nya COURSERA-studenter dra nytta av 5 % rabatt på valfri vald kurs eller kampanjprenumeration på COURSERA Plus för endast $10 under den första månaden.

COURSERA Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du hitta några bra erbjudanden för tjänsterna som erbjuds av COURSERA. Då inbjuder vi dig att själv upptäcka kampanjerbjudanden och rabattkuponger på följande sociala nätverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av COURSERA för köpare i Sverige

Den maximala rabatten som COURSERA erbjuder är 50 % av startpriset eller ett annat mycket bra kampanjerbjudande: COURSERA Plus med endast $10 under den första månaden!

COURSERA Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på COURSERA kommer dina kunder att få nyhetsbrev med information om dina produkter angående deras nyheter om specialerbjudanden som COURSERA Plus för endast $10 under den första månaden och kurser med 50 % rabatt.

Program som liknar COURSERA

Det finns ett brett utbud av butiker tillgängliga som visar produkter som liknar de som presenteras i COURSERA, produkter för vilka du kan kontrollera deras priser eller tillgängliga rabatter, några av dessa sidor som du kan besöka är Udemy.com, Edx.org, Skillshare .com, bland annat.        

COURSERA Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För Black Friday-semesterrabatter, som äger rum den fjärde fredagen i november, erbjuder COURSERA mycket bra rabatter som kan vara upp till 70%.

Kupong för COURSERA Sverige för 11.11

Under singeldagen på COURSERA kan du få mycket bra kampanjer tillgängliga med paket av deras tillgängliga kurser, utöver deras rabatter på upp till 45%.

COURSERA Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

I händelse av Cyber ​​​​Monday-rabatter erbjuder COURSERA exklusiva erbjudanden, såväl som specialrabatter som du kan hitta upp till 75%, denna dag äger rum på måndagen efter Black Friday-firandet. 

COURSERA Sverigekuponger till jul

Till jul förbereder COURSERA de bästa tillgängliga erbjudandena och rabatterna, på samma sätt otroliga rabatter så att du kan njuta av när du gör dina prenumerationer kan dessa rabatter vara upp till 40%.

COURSERA mobilapplikation för iPhone och Android

COURSERA har för att underlätta för sina kunder en mobilapplikation för iPhone och Android där de kan ta sina kurser.

Känd programvara till salu på webbplatsen COURSERA

COURSERA har endast tillgängliga prenumerationer från sin onlineplattform som motsvarar sitt eget varumärke.

 

 

Erbjuder COURSERA gratis frakt?

Prenumerationer på produkterna eller tjänsterna som tillhandahålls av COURSERA är helt gratis eftersom de görs från ditt konto.

Var ska jag skriva rabattkupongen på COURSERA?

För att skriva en rabattkupong i COURSERA finns en ruta på dess betalningssida där det kupongnummer som ska användas ska finnas med.

Kan jag betala i COURSERA med PayPal?

På COURSERA kan du enkelt och enkelt betala för ditt abonnemang via PayPals digitala plattform.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Coursera.com Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på COURSERA Sverige

För att hålla dig uppdaterad med de senaste kampanjkupongerna från COURSERA, här på denna sida ger vi dig de senaste kupongerna och erbjudandena. Här är några av dem:

50 % rabatt på alla COURSERA onlinekurser
COURSERA Plus: $10 för din första månad
Begränsat erbjudande! Gratis för studenter!
COURSERA Plus: obegränsad tillgång till mer än 7 000 specialiserade kurser
399 $ per år - det bästa priset för COURSERA Plus!
5% rabattkupong på COURSERA kurser

Coursera.com kuponger

Andra liknande butiker