Bittrex Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Befordran60% kupong för Bittrex.com försäljning05 oktober
BefordranBittrex.com USD15 kampanjkod ny kund20 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad är BITTREX?

BITTREX har sitt huvudkontor i Seattle, USA, grundades 2014 av tre cybersäkerhetsingenjörer, Bill Shihara, Richie Lai och Rami Kawach, och är en av världens ledande kryptovalutabörser som ger tillgång till mer än 440 kryptovalutor som du kan köpa , sälja och byta. BITTREX anses vara en av de säkraste handelsplattformarna i världen och välkomnar dig med spetsteknologi och erfarenhet av institutionell kvalitet för både proffs och nybörjare inom kryptovalutabranschen. Med BITTREX får du inte bara tillgång till en säker plattform, utan du kommer också att ha tillgång till en specialbyggd handelsmotor, snabba insättningar och uttag, driver innovation och företagets löfte om att leverera tjänster som uppfyller alla nuvarande USA, EU och Liechtensteins bestämmelser.

Hur kan du öppna ett konto på BITTREX?

Innan du öppnar ditt eget konto på BITTREX bör du veta att du måste ha tålamod och följa alla våra riktlinjer eftersom du måste gå igenom en verifieringsprocess som inkluderar flera säkerhetsåtgärder. Detta görs för din egen säkerhet och säkerhet, för att förhindra obehörig åtkomst. Den första är den första. Gå till den officiella webbplatsen och klicka på knappen Registrera som du hittar i det övre högra hörnet på huvudsidan. Välj lämplig kontotyp-knapp. Vi tror att det skulle vara det personliga. För Corporate finns det några fler saker du måste följa. Ange en giltig e-postadress som också kommer att vara ditt BITTREX-användarnamn tillsammans med ett starkt lösenord. Gå vidare och klicka på knappen Skapa konto. Kontrollera nu din e-postinkorg för att gå igenom verifieringsprocessen. Du kommer att få en länk från BITTREX. Klicka på den för att verifiera din e-postadress. När detta är gjort måste du granska användarvillkoren. Acceptera alla villkor och policyer och klicka på knappen Acceptera villkor. Skicka din grundläggande profilinformation genom att fylla i alla fält som visas med hjälp av ett tangentbord med latinska tecken. Observera att du måste ladda upp ditt myndighetsutfärdade ID. Klicka på Fortsätt för att avsluta registreringsprocessen.

 Hur kan du fylla på ditt BITTREX-konto?

Om du vill fylla på ditt BITTREX-konto måste du logga in på ditt eget konto. Nu måste du gå till Innehav och sedan till Saldon där du kommer att se listan över alla tillgängliga valutor. Sök efter ditt föredragna mynt eller token och när du hittar det klickar du helt enkelt på knappen Insättning precis under kolumnen Åtgärder. Insättningssidan kommer nu att visas som innehåller en lista med instruktioner för ditt önskade mynt/token. Observera att om du inte tidigare har satt in myntet eller token på ditt BITTREX-konto, måste du skapa en ny plånboksadress för det specifika myntet eller token. Följ alla insättningsinstruktioner för ditt mynt eller token, kopiera plånboksadressen för det och klistra in det i det obligatoriska fältet. När din insättning har startat måste du gå till fliken Insättningar för att kontrollera statusen för din transaktion. Gå till kolumnen Bekräftelser precis under väntande insättningar för att se om din insättning är helt bekräftad på blockkedjan innan den krediteras till ditt BITTREX-konto. Så snart din insättning är klar kommer du att se den på fliken Insättningshistorik.

Hur kan pengar tas ut från BITTREX-kontot?

Stegen du behöver ta för att ta ut pengar från ditt BITTREX-konto liknar de du använde för att lägga till pengar på ditt konto. Gå till den officiella webbplatsen och klicka på ikonen Holdings som du hittar längst upp till höger på huvudsidan. Hitta plånboken du vill använda för att ta ut pengar och klicka på knappen Uttag precis under fliken Aktier. Uttagsskärmen visas. Nu måste du ange mottagarens plånboksadress och summan pengar du vill ta ut. Observera att vissa valutor kan kräva ett meddelande eller betalnings-ID, etikett eller anteckning. Om detta är ditt fall måste du tillhandahålla det för uttagsprocessen eftersom om du inte bifogar det riskerar du att förlora pengarna. Om allt är bra kan du nu klicka på knappen Återkalla. Ange din 2FA-autentisering eller din 6-siffriga kod och tryck på knappen Bekräfta. Du bör hitta din transaktion i avsnittet Uttagshistorik.

 Hur lång tid tar det att öppna ett konto på BITTREX?

Att öppna ett eget konto på BITTREX tar inte för lång tid. Du kommer att behöva max 10 minuter för att registrera dig på plattformen och det beror bara på att du måste gå igenom en verifieringsprocess.

 ELLER

kampanjerbjudanden tillgängliga på BITTREX

Även om BITTREX inte har en klassisk Erbjudande-sektion, betyder det inte nödvändigtvis att du inte kan komma åt kampanjerbjudanden som kan hjälpa dig i din lilla kryptovalutaverksamhet. Det finns vissa kryptovalutor som kan ge dig otroliga belöningar. Om du till exempel satsar Cardano på BITTREX Global kommer du att ha tillgång till olika erbjudanden. Och allt du behöver göra är att gå till fliken Tjäna belöningar på ditt eget konto. Gå med i BITTREX Credits Program nu och tjäna tillräckligt med krediter från de provisioner du betalar på dina affärer för att spara stort på dina transaktionsavgifter. Vill du få minst 10 % i provision? Gå med i hänvisningsprogrammet nu och för varje hänvisad vän som slutför en handel kommer du att tjäna stort.

 BITTREX kundtjänst

Om du inte är helt nöjd med svaren du kan hitta på supportsidan, bör du kontakta kundtjänstteamet genom att skicka din förfrågan via onlinekontaktformuläret eller genom att kontakta en agent på den officiella Bittrex Telegram-kanalen. Global. Du kan också kontakta en agent via livechattalternativet.

Fördelarna med att använda BITTREX

Att använda BITTREX kommer att ge dig ett förstklassigt säkerhetssystem. Plattformen byggdes från grunden med flera lager av skydd med de mest effektiva och pålitliga avancerade teknologierna för att hålla ditt konto och pengar säkra och säkra. Andra anmärkningsvärda fördelar är låga avgifter, avancerade handelsfunktioner som liveorderböcker, avancerade kartverktyg, limit- och stopporder, samt tillgång till utbildningsinnehåll. Med BITTREX har du också tillgång till ett stort urval av kryptovalutor och en användarvänlig plattform.

Hur kan du stänga ditt BITTREX-konto?

Om du vill avsluta ditt BITTREX-konto måste du kontakta kundsupportteamet genom att skicka in din förfrågan via kontaktformuläret online. Du måste ange din e-postadress och en kort beskrivning av anledningen till att du vill lämna BITTREX. Ditt konto kommer att stängas inom 45 timmar för att förhindra att något konto stängs av misstag. När ditt konto är stängt kommer du inte att kunna öppna det igen.

BITTREX Kupongkod

Vill du spara minst 10 % rabatt på BITTREX? Vill du få minst $15 när du registrerar dig på plattformen? På vår sida hittar du de senaste kupongkoderna för BITTREX som kan ge dig fantastiska fördelar. När du hittar den som passar dina behov klickar du bara på knappen Se erbjudande för att se stegen du måste följa för att få din rabatt.

 BITTREX på sociala nätverk

Vill du interagera med passionerade kryptoälskare som du? Vill du vara den första att veta vilken krypto som är bäst att investera i? Vill du ha tillgång till de senaste erbjudandena och nyheterna från kryptovalutornas värld? Gå med i det fantastiska BITTREX sociala mediecommunityt och följ deras resa på Facebook, Instagram, Twitter, Reddit, LinkedIn, Telegram eller YouTube för att få tillgång till användbara videohandledningar och intervjuer för att upptäcka tips och tricks för ditt företag av kryptovalutor. Vi rekommenderar också att du läser den officiella bloggen där du får tillgång till användbar och intressant information. Här hittar du många artiklar som The End of Ethereum, BTC vs ETH - Computational Logic, Transparency vs Privacy on the Blockchain eller Bittrex fortsätter att bygga för framtiden.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av BITTREX remisskupongkod

Den största rabatten som BITTREX remisskupongkod erbjuder är 10 % provision som du kommer att tjäna varje gång en av dina hänvisade vänner genomför en handel på plattformen.

BITTREX-kupong för nya kunder

Rätt BITTREX-kupong ger dig $15 som en registreringsbonus när du skapar ditt eget konto för första gången.

Tjänster som liknar BITTREX

Vill du handla med andra kryptovalutor som inte är tillgängliga på BITTREX? Eller kanske du bara vill testa något nytt? Är du intresserad av kryptovalutabörser som erbjuder många belöningsprogram för sina mest lojala kunder? Dags att prova andra tjänster som liknar BITTREX. Ta en titt på BitYard.com, paxful.com, KuCoin.com, ProBit.com, Bitpanda.com eller Crypto.com.

BITTREX Black Friday-erbjudanden

Vad är det första du tänker på när du hör Black Friday? Specialerbjudandena såklart. Och BITTREX är ett av företagen som lockar sina kunder med kampanjerbjudanden under detta speciella säljevenemang. Vanligtvis, under Black Friday, erbjuder BITTREX dig en procentuell sänkning av avgiften, samt olika rabatter när du handlar med specifika kryptovalutor.

BITTREX 11.11 Deals

Gå tillbaka till verksamheten och spara datumet. Den 11 november, även känd som Double 11 eller Singles' Day-rean, firar företag runt om i världen dagen med den största försäljningen med stil. Gå tillbaka till BITTREX och se om företaget förbereder något för sina mest lojala kunder.

BITTREX Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Cyber ​​​​Monday är ett annat stort försäljningsevenemang som alla väntar på med spänning under hela året. På BITTREX kan du få minst 10 % rabatt på många tjänster under Cyber ​​​​Monday-evenemanget.

BITTREX julerbjudanden

Lys upp lycka och överraska dina nära och kära med en unik och originell julklapp. Eller varför inte unna dig en cool julklapp? Gå över till BITTREX i december för exklusiva semestererbjudanden för kryptovaluta. Du kan få ett presentkort från din favoritkryptobörs till ett fyndpris eller så kan du låsa upp enorma rabatter på specifika kryptovalutor.

 BITTREX mobilapp

Håll dig uppkopplad. Ladda ner den officiella BITTREX-mobilappen nu, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter, för att handla på språng och ta din säkerhet och flexibilitet till en annan nivå. Du kan köpa, sälja eller handla din favoritkrypto när som helst och var som helst direkt från din smartphone. Du kommer att ha tillgång till alla funktioner och funktioner i skrivbordsversionen, men den här gången är de perfekt designade för mobilanvändare.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på BITTREX

Några av de mest populära kryptovalutorna som handlas på BITTREX inkluderar: Bitcoin, Ethereum, Cardano, Chainlink, Dogecoin, Polkadot, Polygon, Tether, Litecoin och ännu mer.

 

 

Var kan du skriva din Bittrex-hänvisningskod?

När du först registrerar dig för Bittrex hittar du en text Ange en hänvisningskod (valfritt) under rutan där du måste ange ditt lösenord. Om du klickar på texten kommer en ruta upp där du manuellt kan ange referenskoden med hjälp av tangentbordet eller så kan du klistra in den om du har valt funktionen kopiera och klistra in.

Kan jag överföra pengar till Bittrex från ett Mastercard/Visa-kort?

Ja, du kan överföra pengar från ditt Mastercard eller Visa-kort till ditt Bittrex-konto. Logga in på ditt eget Bittrex.com-konto och välj fliken Innehav i huvudmenyn. Välj sedan Insättning med betal- eller kreditkort i kolumnen. Ange summan pengar du vill överföra till ditt konto, samt nödvändig kortinformation. Du måste ange personliga uppgifter såsom fullständigt juridiskt namn, kontonummer, adress etc. Markera rutan som säger att du godkänner alla villkor och integritetspolicyn. Fortsätt sedan med alla steg för att slutföra din transaktion. Observera att du kan behöva gå igenom verifieringen av din banks 3DSecure-portal. När din överföring har godkänts hittar du statusen för din beställning i avsnittet Insättningar.

Kan jag överföra pengar till Bittrex från PayPal?

För närvarande kan du inte överföra pengar från ditt PayPal-konto till ditt Bittrex-konto.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Bittrex.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på BITTREX-provisioner

Om du vill spara pengar på BITTREX-avgifter bör du handla fler kryptovalutor. Ju mer du handlar, desto mindre blir din provision. Med Bittrex Credits Reward Program kan du också tjäna provisionsfria affärer, vilket kommer att hjälpa dig i många affärer. Och glöm inte att Bittrex Global har nollavgifter för insättningar.

Bittrex.com kuponger

Andra liknande butiker