TKEES Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTKEES.com 10% rabattkod23 juli
BefordranPromo för TKEES.com: gratis frakt order över USD10023 juli
KupongTKEES.com 15% rabattkod 13 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer TKEES Sverige

TKEES föddes i händerna på designern Carly som var på jakt efter en minimalistisk och traditionell sandal, men samtidigt skulle den fungera som en grundläggande del av varje garderob. Det är därför du i cirka 11 år kan njuta av de varierande kollektioner i dess nakentoner som TKEES erbjuder sina kunder.

Målet med TKEES är grundläggande eftersom det främsta är att de som bär dem känner sig unika inte bara med sina skor utan också när de bär sina kläder, som är tillgängliga för hela familjen.

TKEES säljer flip flops, sandaler, tofflor, tröjor, skjortor, joggingbyxor, jumpsuits, shorts, armband, masker.

Hur TKEES skickar till Sverige

Hos TKEES skickas beställningar via DHL, vilket kan ta 2-8 arbetsdagar att komma fram för USA och 7-11 arbetsdagar för internationella beställningar.

Vilka rabatter erbjuder TKEES Sverige?

TKEES erbjuder kuponger och kampanjerbjudanden som ger i genomsnitt 10 % rabatt och fri internationell frakt.

Betalningsmetoder hos TKEES Sverige

TKEES för att betala för dina inköp har du olika alternativ, bland annat de viktigaste kreditkorten som Visa, MasterCard, American Express, Discover eller via PayPals digitala plånbok, såväl som genom G Pay och Shop Pay.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från TKEES i Sverige?

På TKEES skickas beställningar via DHL och det kan ta 2 till 8 arbetsdagar att anlända till USA och 7 till 11 arbetsdagar för internationella beställningar.

Kuponger finns för närvarande på TKEES Sverige

Här är en lista över några av TKEES kampanjerbjudanden och kuponger som är tillgängliga:

Välkommen TKEES-kupong: 10 % rabatt för nya kunder
TKEES kampanjkod för gratis internationell frakt
TKEES 10% kupongkod för beställningar idag
10 % rabattkupong för beställningar över $50
Gratis global frakt vid beställningar över 95 USD

TKEES Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa numret 18668533766 eller skicka ett e-postmeddelande till help@TKEES

Fördelar med att använda en TKEES-kupong i Sverige

Inspirerad av kvaliteten på deras produkter på TKEES kan du ha som den största fördelen när du gör dina köp vad du sparar när du applicerar dina kuponger, vilket innebär att du kan köpa mer än du förväntar dig, och det är att TKEES låter dig köpa produkter för hela familjen på ett ställe.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från TKEES från Sverige?

För att göra en retur i TKEES har du en period på 30 arbetsdagar efter mottagandet av din beställning, för returer i USA måste du göra det från din sida genom att gå in på returportalen där du måste gå in med din e-post för att börja process där du kommer att få alla instruktioner och steg att följa, nu för internationella returer måste du kommunicera via e-post till help@TKEES där du kommer att få tillståndet för din retur och stegen för nämnda process.

Exklusiv TKEES-kupong för nya köpare i Sverige

TKEES-kupong för nya kunder erbjuder 10 % rabatt på första beställningen och gratis internationell frakt vid beställningar över 95 USD

TKEES Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av TKEES för köpare i Sverige

Den maximala rabatten som erbjuds av en TKEES-kampanjkod är 10 % av det totala värdet av kundvagnen, plus fri frakt vid beställningar på minst 95 USD

TKEES Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

En kupong med 10 % rabatt på den första beställningen och gratis internationell frakt på beställningar över 95 USD, utöver nyheterna från denna butik, kommer när du prenumererar på TKEESs nyhetsbrev.

Butiker som liknar TKEES

Det finns vissa butiker som liknar Tkess där du kan få helt liknande varor där du kan jämföra deras priser och rabatter samt kostnaden och tiden för deras leveranser, några av dessa butiker är Camper.com, Savannahs.com, Giuseppezanotti. com

TKEES Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Tkess-produkter har ett brett utbud av rabatter som tillämpas under Black Friday-helgen, som du kan få från 65 %, samt hitta underbara kuponger som kan vara från 20 %

Kupong för TKEES Sverige för 11.11

För rabatterna 11.11 eller dagen för singlar i Tkess ger de sina kunder mycket bra rabatter för att njuta av sina kunder medan de gör sina inköp och drar fördel av rabatterna på upp till 40%.
  

TKEES Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

För Tkess ger Cyber ​​​​Monday-rabatterna otroliga rabatter till sina nätanvändare som du kan dra nytta av och njuta av att göra dina köp online. Dessa rabatter för dina onlineköp kan vara upp till 85 %, förutom en kupong på 5 % .
 

TKEES Sverige Kuponger till jul

För Tkess firas julrabatter i december månad och under detta datum kan du hitta fina rabatter på deras produkter, som du kan få med 35 %, samt bra reor och erbjudanden.
   

TKEES mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har Tkess inte applikationen för mobil nedladdning.

Kända märken säljs i TKEES butik

Alla artiklar som du hittar i Tkess motsvarar deras eget varumärke.

 

 

Erbjuder TKEES fri frakt till Sverige?

Tkees levererar gratis frakt till sina kunder så länge som deras beställning är större än eller lika med $100

Kan jag betala på TKEES med PayPal?

Tkess tillåter sina användare att betala för sina varor via PayPals digitala plånbok, såväl som via G Pay, Apple Pay, VISA, MasterCard, American Express.

Var ska jag skriva rabattkupongen i TKEES?

I Tkess när du väl har valt de produkter du vill ta måste du gå till din varukorg där din betalningsprocess börjar, innan detta hittar du en ruta där du ska inkludera kupongnumret du vill ansöka, efter detta måste fortsätta med betalning och frakt för att slutföra ditt köp.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Tkees Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på TKEES Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från TKEES? Nedan är en lista över de senaste:

Välkommen TKEES-kupong: 10 % rabatt för nya kunder
TKEES kampanjkod för gratis internationell frakt
TKEES 10% kupongkod för beställningar idag
10 % rabattkupong för beställningar över $50
Gratis global frakt vid beställningar över 95 USD

Tkees kuponger

Andra liknande butiker