Intego Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad INTEGO säljer Sverige

INTEGO började sin verksamhet 1997, som endast är tillgänglig för Mac-användare, sedan dess täcker alla säkerhetsbehov och skyddar dem från alla faror som Internet innehåller.

INTEGO är justerad med en serie produkter som tar hand om och säkerställer säkerheten för allt relaterat till Apple och Mac-produkter, samt iPad och iPhone, och på så sätt håller var och en av sina kunder i optimala förhållanden för att hålla sig utom fara medan de surfar webben tack vare säkerhetsprogrammen som erbjuds med hög kvalitet och lättanvända och som hålls i innovation och utveckling i takt med att tekniken går framåt, utvecklas det när det gäller de program och mjukvara som finns, som tillfredsställer alla behov som kunderna kräver.

INTEGO säljer sina kunder hemprodukter, kommersiella produkter inklusive Mac och fönsterprodukter som VirusBarrier X9 Security, NetBarrier X9, Privacy, Content Barrier X9, Intego Privacy Protection, Utility, Mac Washer X9, Personal Backup 10.9, Intego Antivirus, Intego Privat skydd.

Hur INTEGO skickar programvaran

INTEGO produkter levereras via din e-post där du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk som tar dig att ladda ner.

Vilka rabatter erbjuder INTEGO Sverige?

Bland de rabatter som finns tillgängliga i planerna som INTEGO erbjuder sina kunder kan de få rabatter från 45 % till 66 %.

Betalningsmetoder hos INTEGO Sverige

Betalningsmetoderna som accepteras i INTEGO motsvarar de som görs via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover och JCB, samt via PayPals digitala plattform.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från INTEGO?

INTEGO-produkter kan användas av dina kunder på deras konton när betalningen har verifierats, vilket kan ta några minuter.

Kuponger finns för närvarande på INTEGO Sverige

INTEGO visar för närvarande en mängd olika rabattkuponger på 10 %, 20 % och upp till 25 %, med hänsyn till skolstartssäsongen.

INTEGO 25 % rabattkupong på VirusBarrier.
30 % rabatt på alla INTEGO-programvaror.
54 rabattkod för VirusBarrier X9.
25 % INTEGO kampanjkod för INTEGO Mac Anti-Virus.
INTEGO 30% rabattkod för ev.

INTEGO Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på INTEGO kan kunder göra det via en onlinechatt, eller om de föredrar det kan de göra det genom ett kontaktformulär som är tillgängligt från deras plattform.

Fördelar med att använda en INTEGO-kupong i Sverige

På INTEGO kan kunder få största möjliga nytta när de använder sina rabattkuponger vid köp av sina produkter, och kan spara på sina inköp.

Hur kan jag returnera eller avbryta ett INTEGO-program?

Produkter köpta från INTEGO-kunder kan avinstallera från filen som ingår i produktinstallationsprogrammet.

Exklusiv INTEGO-kupong för nya köpare i Sverige

Nya INTEGO-kunder kan njuta av en 30-dagars gratis provperiod för alla INTEGO-programvaror.

INTEGO Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du hitta några bra erbjudanden för tjänsterna som erbjuds av INTEGO. Då inbjuder vi dig att själv upptäcka kampanjerbjudanden och rabattkuponger på följande sociala nätverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av INTEGO för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt hos INTEGO kan kunder få 66 % rabatt.

INTEGO Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

INTEGO har informationsbulletiner för sina prenumererade kunder där de kan få exklusiva erbjudanden och rabatter eller råd om sina produkter + 30 dagars gratis provperiod för alla INTEGO-programvaruprodukter.

Program som liknar INTEGO

På plattformen finns det flera butiker som liknar INTEGO som kunder kan besöka för att granska och jämföra sina priser eller rabatter, såväl som deras tillgängliga innehåll, några av dessa butiker är Avia.com, Avira.com, Mcafee.com, norton .com
        

INTEGO Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För Black Friday-semestern på INTEGO kan kunder få en mängd olika rabatter endast tillgängliga för dagen som kan nå upp till 70 % med ytterligare kuponger på upp till 10 %.

Kupong för INTEGO Sverige för 11.11

INTEGO erbjuder en mängd olika rabatter för sina kunder att njuta av under Singles Day-rabatter, rabatter som kan variera från 43 %, utöver kampanjer i deras planer.

INTEGO Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

En av de viktigaste rabatterna som INTEGO erbjuder sina kunder motsvarar Cyber ​​​​Monday och det är att du för detta datum kan hitta rabatter som når upp till 85%.
 

INTEGO Sverige Kuponger till jul

De erbjudanden som INTEGO har på julrabatter är mycket innovativa eftersom de kan användas tillsammans med deras tillgängliga rabatter från 50%.

INTEGO mobilapplikation för iPhone och Android

INTEGO har ingen mobilapp tillgänglig.

Känd programvara till försäljning på INTEGO-webbplatsen

Intego Home Products: Säkerhet (VirusBarrier X9, NetBarrier X9), Privacy (ContentBarrier X9, Intego Privacy Protection), Utility (Mac Washing Machine X9, Personal Backup 10.9) och Business Products (VirusBarrier X9, NetBarrier X9) är de mest populära programvaran populära produkter från INTEGO.

 

 

Erbjuder INTEGO fri frakt?

INTEGO-produkter skickas gratis eftersom det görs online.

Var ska jag skriva rabattkupongen i INTEGO?

INTEGO-kunder kan skriva kupongnumret i en ruta som finns på betalningssidan längst ner till vänster.

Kan jag betala på INTEGO med PayPal?

Hos INTEGO kan kunder betala för sina produkter via PayPals digitala plånbok.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
26 februari 2024
intego.com Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos INTEGO Sverige

För att hålla dig uppdaterad med de senaste kampanjkupongerna från INTEGO, här på denna sida ger vi dig de senaste kupongerna och erbjudandena. Här är några av dem:

INTEGO 25 % rabattkupong på VirusBarrier.
30 % rabatt på alla INTEGO-programvaror.
54% rabattkod för VirusBarrier X9.
25 % INTEGO kampanjkod för INTEGO Mac Anti-Virus.
INTEGO 30% rabattkod för ev.

intego.com kuponger

Andra liknande butiker