Kaspersky Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranUpp till 50% promo för Kaspersky.com01 september
KupongKaspersky.com 10% kampanjkod 30 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad KASPERSKY Sverige säljer

KASPERSKY grundades 1997 i Storbritannien av Eugenio Kaspersky som anses vara världsledande inom cybersäkerhet.

KASPERSKY är ett internationellt privat företag vars mål är att tillhandahålla skydd till sina kunder genom säkerhet och skydd på ett säkert och tillförlitligt sätt genom teknik som finns i mer än 200 länder, vilket ger den bästa säkerheten. digitalt driven av innovation och nytta av våra produkter.

Bland produkterna och tjänsterna som KASPERSKY säljer finns hemprodukter som Kaspersky antivirus, Kaspersky internet security, Kaspersky total security, Kaspersky security cloud, Kaspersky Security Cloud, Kaspersky small office security, Kaspersky endpoint security cloud, Produkter för medelstora företag Kaspersky endpoint säkerhetsmoln, Kaspersky-säkerhet för företag, Kaspersky-slutpunkt för avancerade företag, företagslösningar, cybersäkerhetstjänster, hothantering och försvar, vattenmolnsäkerhet, fullständig säkerhet och integritet för PC, Mac, i, Android, föräldrakontroll och GPS-spårare för barn, VPN säker anslutning anonymt skydd och lösenordshanterare.

Hur KASPERSKY skickar programvaran

Produkten eller tjänsten som väljs i KASPERSKY kommer att levereras via en länk eller en länk som skickas via ett e-postmeddelande till din e-postadress, som du måste klicka på för att installera.

Vilka rabatter erbjuder KASPERSKY Sverige?

KASPERSKY har olika planer och tjänster tillgängliga för olika plattformar som Android, Mac, Windows, iPhone&iPad, som har olika rabatter tillgängliga, bland vilka du kan välja 20%, 30%, 50%, 60%.

Betalningsmetoder hos KASPERSKY Sverige

Du kan betala för produkter köpta på KASPERSKY via vanliga kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover. Andra metoder motsvarar GiroPay, Klarna, Sofort, dessa metoder kan variera beroende på landet där köpet görs.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från KASPERSKY?

På KASPERSKY kommer din produkt att ta tid att komma till din e-post, denna länk tar bara medan din betalning verifieras och verifieras.

Kuponger finns för närvarande på KASPERSKY Sverige

KASPERSKY visar för närvarande en mängd olika rabattkuponger på 10 %, 20 % och upp till 25 %, med hänsyn till skolstartssäsongen.

Extra 10% rabatt med en kampanjkod från KASPERSKY
5 $ kupongkod KASPERSKY
Dagens erbjudande: 50% rabatt för KASPERSKY Security
Pana la 70% rabatt på KASPERSKY Cyber ​​​​Security Products
KASPERSKY Kupong 70 % rabatt för VPN Secure Connection 5-enheter

KASPERSKY Sverige Kundtjänst

För KASPERSKY kundtjänst kan du göra det från ett e-postmeddelande som du kan skicka från din sida via ett kontaktformulär, eller från en onlinechatt.

Fördelar med att använda en KASPERSKY-kupong i Sverige

Genom att använda rabattkuponger kan kunden få olika förmåner och på KASPERSKY och en av de viktigaste fördelarna är pengarna som de kan spara på sitt köp genom att använda sina kuponger.

Hur kan jag returnera eller avbryta ett KASPERSKY-program?

För att avsluta ett konto på KASPERSKY måste kunden logga in på sitt konto som skapats hos Kaspersky, gå sedan till fliken prenumerationer, välj prenumerationen och klicka sedan på inaktivera automatisk förnyelse. För att ta bort programmet måste du klicka på Kaspersky-knappen och sedan klicka på avinstallera.

Exklusiv KASPERSKY-kupong för nya köpare i Sverige

Nya KASPERSKY-kunder får en kampanjkod på 55 % rabatt och kan även prova KASPERSKY antivirus gratis i 30 dagar

 KASPERSKY Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du hitta några bra erbjudanden för tjänsterna som erbjuds av KASPERSKY. Då inbjuder vi dig att själv upptäcka kampanjerbjudanden och rabattkuponger på följande sociala nätverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av KASPERSKY för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt på sina produkter har KASPERSKY en maximal rabatt på 60 % tillgänglig.

KASPERSKY Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på KASPERSKYs nyhetsbrev får du en 30-dagars gratis provperiod och en kupong med upp till 60 % rabatt.

Program som liknar KASPERSKY

Det finns några butiker som liknar KASPERSKY eftersom de erbjuder några liknande produkter med mycket liknande innehåll som deras kunder kan besöka och jämföra sina priser, deras rabatter bland annat, dessa butiker kan vara Bitdefender.com, Avira.com, McAfee .com.
        

KASPERSKY Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Ett av de viktigaste företagen som KASPERSKY har otroliga och fantastiska rabatter tillgängliga för Black Friday-reahelgen som kan uppnås upp till 77% med ytterligare rabattkuponger från 5%.

Kupong för KASPERSKY Sverige för 11.11

Under november månad kan KASPERSKY-kunder få 11.11-rabatten, för denna dag erbjuds några mycket bra rabatter som kan hittas från 45%, samt några kampanjer i deras planer.

KASPERSKY Sverige Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

KASPERSKY produkter presenteras under en begränsad tid under Cyber ​​​​Monday rabattdagen med enorma rabatter på vissa av deras produkter, dessa rabatter kan åtnjutas med upp till 90%.
 

KASPERSKY Sverige Kuponger till jul

Vissa dagar i december månad levererar KASPERSKY produkter med mycket bra erbjudanden och rabatter, samt underbara rabatter som kan vara så låga som 55%.

 KASPERSKY mobilapplikation för iPhone och Android

KASPERSKY har en mobilapplikation tillgänglig för iPhone och Android från vilken du kan köra dina produkter för att skydda och skydda din mobil.

 Känd programvara till salu på KASPERSKY-webbplatsen

Alla produkter på KASPERSKY är deras eget varumärke.

 

 

Erbjuder KASPERSKY fri frakt?

Alla produkter köpta från KASPERSKY levereras kostnadsfritt eftersom försändelsen sker online.

Var ska jag skriva rabattkupongen i KASPERSKY?

I KASPERSKY kan du skriva din rabattkupong i betalningsfliken där kunden ska klicka på Jag har en kampanjkod för att visa en ruta där de ska innehålla kupongnumret som ska användas.

Kan jag betala hos KASPERSKY med PayPal?

KASPERSKY accepterar inte betalning för sina produkter via PayPal.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
13 juni 2024
Kaspersky Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på KASPERSKY Sverige

För att hålla dig uppdaterad med de senaste kampanjkupongerna från KASPERSKY, här på denna sida ger vi dig de senaste kupongerna och erbjudandena. Här är några av dem:

Extra 10% rabatt med en kampanjkod från KASPERSKY
5 $ kupongkod KASPERSKY
Dagens erbjudande: 50% rabatt för KASPERSKY Security
Pana la 70% rabatt KASPERSKY Cyber ​​​​Security Products
KASPERSKY Kupong 70 % rabatt för VPN Secure Connection 5-enheter

Kaspersky kuponger

Andra liknande butiker