carters.com Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongCarters kupong: upp till 50% rabatt28 augusti
KupongCarters kampanjkod: 40% rabatt för alla30 Maj
BefordranNjut av promo på carters.com: upp till 60% rabatt tillbaka till skolan erbjudanden25 februari
KupongNjut av 20% kupongkod på carters.com24 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad CARTERS säljer Sverige

CARTERS föddes 1865, som den största i branschen inom marknadsföring och distribution av kläder för barn och spädbarn, sedan dess har det varit ledande inom uppfinningar, innovation och skydd när det gäller kvaliteten på sina produkter.

På CARTERS, när det finns överskottslager i sina butiker, genomförs kampanjer och donationer på nationell nivå, förutom kampanjer med positiva förändringar som att ta hand om barn från deras första levnadsmånader till 5 år, med dess Pyjamasprogram som syftar till att donera böcker och kläder till barn i härbärgen. Tack vare sitt uppdrag har den förblivit ledande på den industriella marknaden för handel med baby och barn.

På CARTERS kan du få märken som Oshkosh, Skip Hop, Child of Mine, Just One You, Genuine Kids, Precious First, Simple Joys, Little Planet, Doorbuster och såklart deras alldeles egna CARTERS-märke.

Varumärket CARTERS säljer produkter för de minsta i huset som set, multipack, pyjamas, jumpsuits, toppar, shorts, klänningar och byxor, shorts, sportkläder, danskläder, underkläder, kjolar, leggings, byxor, jackor, t-shirts , joggingbyxor, jeans, trosor, rockar, strumpor, strumpor, haklappar, filtar, trasor, hattar, handdukar, badrockar, tossor, hattar, pannband, solglasögon, pannband, pincett, vantar, vantar, skötväskor, skötväska, badrumstillbehör , skallror, plyschleksaker, utforska leksaker, blockset, babyservis, matautomat, förvaringsset, skor, flipflops, sandaler, sportskor, klänningsskor, ryggsäckar, bälten, masker, badkläder, sätesöverdrag, bil, nackstöd, bilbarnstol, mugghållare.

 Hur CARTERS skickar till Sverige

I CARTERS sker leveransen av dess produkter genom logistikbudet som USPS, som hanterar leveranstiden för sina produkter mellan 3 till 20 dagar.

Vilka rabatter erbjuder CARTERS Sverige?

CARTERS har olika rabatter tillgängliga för sina kunder, bland vilka du kan få 40% och 50%.

Betalningsmetoder hos CARTERS Sverige

På CARTERS kan du betala för dina produkter genom olika betalningsalternativ som accepteras, bland dem är Visa, MasterCard, American Express, Discover/Novus, Unión Pay och JCB kreditkort, andra alternativ är via PayPals digitala plånbok, Apple Pay , såväl som After Pay, eller kort utfärdade via CARTERS.
  

 Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från CARTERS till Sverige?

För CARTERS kan det ta för dina produkter att nå sin destination inom en beräknad tid på 3 till 8 arbetsdagar för USA och för internationella leveranser mellan 5 och 20 arbetsdagar, dessa leveranser görs genom USPS-företaget, och dessa tider kan variera beroende på vilket land paketet går till.

Kuponger finns för närvarande på CARTERS Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga kampanjerbjudanden och kuponger från CARTERS:

Upp till 50 % rabatt på kampanjerbjudanden från CARTERS
Fri frakt på CARTERS för beställningar över $35
Extra rabatt inom kampanjkategorin CARTERS
Använd kreditramverket CARTERS och få ytterligare 30 % rabatt
CARTERS Kupong 20% ​​rabatt på nyhetsbrevprenumeration

CARTERS Sverige Kundtjänst

CARTERS erbjuder olika metoder för att kontakta kundtjänst, bland annat genom telefonnumren (888)7829548 eller (877)3330117, från en tillgänglig onlinechatt eller genom att fylla i en biljett eller kontaktformulär från din sida, eller om du föredrar genom att skicka ett mail till pr@CARTERS är ett annat alternativ att besöka din närmaste fysiska butik.

 Fördelar med att använda en CARTERS-kupong i Sverige

Att använda rabattkuponger i CARTERS har sina fördelar som gör att du kan få det viktigaste är att när du gör dina inköp kan du spara pengar vid betalningstillfället, vilket ger dig en ny fördel som att kunna ta en annan produkt med pengar du sparar när du använder din rabattkupong.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från CARTERS från Sverige?

För att göra en retur i CARTERS måste du ta hänsyn till att du har en period på 90 arbetsdagar efter att du mottagit ditt paket, du måste veta att för internationella returer innan du skickar dina produkter måste du ha en auktorisering som du måste generera genom att ringa 7622321399 , genom detta samtal kommer du att få instruktioner och steg att följa för processen. För returer inom USA finns möjlighet att gå till närmaste butik eller via post via en etikett.eta som du måste generera från sidan eller från baksidan av följesedeln som du fick i ditt köp. Kunder måste ta hänsyn till att för att returnera sina produkter måste de vara i perfekt skick och oanvända, med sina originaletiketter bifogade och att returer via post betalas av kunden.

Exklusiv CARTERS-kupong för nya köpare i Sverige

Nya CARTERS-kunder kan njuta av den 15 % rabattkupongen som gäller från och med idag.

CARTERS Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av CARTERS för köpare i Sverige

För närvarande, som en maximal rabatt, har CARTERS en maximal rabatt på 50 % som tillämpas på sina produkter tillgängliga för glädje för sina kunder.

CARTERS Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För nya prenumeranter har CARTERS nyhetsbrev tillgängliga med information av intresse om dess erbjudanden och rabatter, utöver lanseringsprodukterna kan du också njuta av 15 % rabatt för att gå med i klubben.

Butiker som liknar CARTERS

Det finns oändliga butiker som liknar CARTERS där du kan hitta produkter från kända designers som du kan göra några kombinationer med i dina små barns outfits, eller så kan du också kolla deras fraktkostnader eller tillgängliga rabatter, några av dessa butiker är Alexandalexa .com, Childrensalon.com, KidsRoom.com, BambiniFashion.com

CARTERS Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Ett av de bästa märkena som CARTERS har tusentals rabatter tillgängliga för Black Friday som du kan njuta av från 75%, dessutom kan du få mycket bra rabattkuponger från 5% till 10%.

Kupong för CARTERS Sverige för 11.11

För singeldagen erbjuder CARTERS ett brett utbud av kampanjer på sina produkter, bland vilka du kan hitta 2x1, multipack, bland annat, utöver dess underbara rabatter på upp till 50%.
  

CARTERS Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

CARTERS-produkter har megarabatter för Cyber ​​​​Monday rabattdag, som du kan välja upp till 80%, med ytterligare rabattkuponger upp till 5% kan du också få mycket bra specialerbjudanden för dina onlineköp.

CARTERS Sverige Kuponger till jul

Julrabatter för CARTERS levereras under december månad, och för dessa datum har det reor och erbjudanden tillgängliga på några av sina säsongsbetonade produkter, såväl som dess magnifika rabatter på upp till 60%.
   

CARTERS mobilapplikation för iPhone och Android

CARTERS har en mobilapplikation för nedladdning tillgänglig för iPhone och Android, från vilken du kan göra inköp av dess produkter.

Kända varumärken säljs i CARTERS Store

Några av de kända varumärkena som finns tillgängliga på CARTERS är Oshkosh, Skip Hop, Child of Mine, Just One You, Genuine Kids, Precious First, Simple Joys, Little Planet, Doorbuster och såklart deras alldeles egna CARTERS-märke.

 

 

Erbjuder CARTERS fri frakt till Sverige?

CARTERS erbjuder gratis standardfrakt, men för att välja detta alternativ måste du göra ett köp som är lika med eller högre än $35, denna kampanj är endast giltig för dess kunder i USA.

Kan jag betala i CARTER med PayPal?

I CARTERS är det accepterat att göra betalningen av dina köp var du än är genom PayPals digitala plånbok, vilket görs på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Var ska jag skriva rabattkupongen i CARTERS?

Att skriva en rabattkupong i CARTERS är ett väldigt enkelt steg, för detta är det första du måste göra att välja de produkter du vill köpa, sedan måste du gå till din varukorg där du hittar en ruta i den centrala högra delen av sida som måste innehålla det kupongnummer som du vill använda för ditt köp.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
carters.com Rabattkoder

 Specialerbjudanden och kuponger på CARTERS Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från CARTERS? Nedan är en lista över de senaste:

Upp till 50 % rabatt på kampanjerbjudanden från CARTERS
Fri frakt på CARTERS för beställningar över $35
Extra rabatt inom kampanjkategorin CARTERS
Använd kreditramverket CARTERS och få ytterligare 30 % rabatt
CARTERS Kupong 20% ​​rabatt på nyhetsbrevprenumeration

carters.com kuponger

Andra liknande butiker