Alex and Alexa Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongBarn designerkläder till salu08 augusti
Kupongalexandalexa.com 30% kampanjkod03 Maj
BefordranUpp till 70% rabattkupong för alexandalexa.com försäljning 05 Maj
KupongTake15% kupongkod för alexandalexa.com stödberättigande poster16 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer ALEXANDALEXA Sverige

ALEXANDALEXA grundades 2007 av ett gift par vars huvudmål är att tillhandahålla klassiska och traditionella barnkläder, såväl som sport, med avantgardistisk och rolig design och samtidigt moderiktig, erbjuda sina konsumenter ett detaljerat sortiment och mångsidigt Klädsektioner oavsett om det är formellt eller informellt, samt eleganta och samtidigt praktiska, utöver detta kan du också hitta föremål för hemmet, såväl som leksaker, inklusive premiummärken som Gucci, Nike, Adidas, Lacoste, Chloé , Burberry, Dolce & Gabbana, Bambino, Barbie, Carter´s, Calvin Klein, DKNY, Dr Brow, Diesel, Fur Real Friends, Fun& Fun, Guess, Gracco, Kid´s Concept, Lego, Lego Disney, My Little Pony, Mom2Mom, New Balance, Oshkosh, Speedo, Saplding, Toy Story, Tommy Hilfiger, bland många andra märken som denna plattform erbjuder.

På ALEXANDALEXA-plattformen hittar du flera kategorier som vi kan nämna som Baby, Pojkar, Flickor, Leksaker, Skor, Hem och Sport, och i dessa kan du få kappor, klänningar, nattkläder, kjolar, byxor, jackor, tröjor, underkläder, baddräkter, skor som tossor, snö, gummi, sandaler, sportskor, tofflor, ballerinor, mjukisar, pedagogiska, utomhus, böcker, teknik, trä, dockskåp med mera, för hemmet du får för sovrum, kök, badrum , trädgård och resor, och inom sportdelen finns för träning, löpning, ridning, dans, simning, tennis, skidåkning och mycket mer variation. ALEXANDALEXA utgör på sin plattform en värld av vackra saker så att de minsta i huset känns och alltid är som kungarna i hemmet, särskilt bekväma hela tiden och bekväma med sina kläder, med sina leksaker, förutom här hittar du allt som har med moderskap att göra.

Hur ALEXANDALEXA skickar beställningar till Sverige

På ALEXANDALEXA är budföretagen som det erbjuder UPS, DPD, German Post, Postnord International, och i detta kan leveranstiden variera från 1 till 20 arbetsdagar. Vid leverans kommer du att få ett mail med ordernummer, där du kan spåra din leverans.

Vilka rabatter erbjuder ALEXANDALEXA Sverige?

ALEXANDALEXA erbjuder sina användare och/eller kunder en säljavdelning där du kan välja beroende på dina behov och önskemål, här får du rabatter som kan nå upp till 70% rabatt.

Betalningsmetoder hos ALEXANDALEXA Sverige

ALEXANDALEXA erbjuder olika betalningsformer, bland dem hittar du via ett kreditkort som Visa, MasterCard eller EuroCard, även via ditt PayPal-konto eller genom Klarna.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från ALEXANDALEXA i Sverige?

I ALEXANDALEXA kan leveranstiden variera beroende på vart den är på väg, i Storbritanniens fall kan den variera från 1 till 6 arbetsdagar, för Europa från 2 till 5 arbetsdagar, för Tyskland varierar den från 2 till 8 arbetsdagar , för Finland 1 till 3 arbetsdagar, för USA 2 till 11 arbetsdagar, för Sydkorea 2 till 20 arbetsdagar, för Ryssland 2 till 14 arbetsdagar, för Mellanöstern och resten av världen 3 till 5 dagar.

Kuponger finns för närvarande på ALEXANDALEXA Sverige

Här är en lista över några av ALEXANDALEXA kampanjerbjudanden och kuponger som är tillgängliga:

Kupong 20% ​​rabatt ALEXANDALEXA
Upp till 60 % rabatt med kampanjerbjudanden från ALEXANDALEXA
Fri fraktkupong vid beställningar över 90 euro
Extra 20 % rabatt med kampanjkoden ALEXANDALEXA
25 % rabatt på ALEXANDALEXA beställningar över 80 USD
15% rabattkod ALEXANDALEXA gäller idag

ALEXANDALEXA Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa det internationella numret +16468108646 eller Storbritannien på +448700688659 från måndag till torsdag från 9:00 till 18:00, fredag ​​från 9:00 till 16:00 och vidare Söndagar från 13:00 till 18:00, timmar som motsvarar Storbritannien, eller om du föredrar det, genom att fylla i ett formulär från din sida med en rad data, inklusive din e-post, där du sedan får ett svar.

Fördelar med att använda en ALEXANDALEXA-kupong i Sverige

Använd rabattkuponger bland fördelarna som vi kan lyfta fram är att du kan köpa fler kläder för att betala mindre än du förväntar dig, med möjligheten att skämma bort de små i huset med kläder, skor och leksaker.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från ALEXANDALEXA från Sverige?

För att göra returer på ALEXANDALEXA har du 30 dagar på dig att göra det, det första du bör göra är att kontakta kundtjänst, för att starta processen måste du göra det från ditt konto genom att hantera retursedeln som du ska bifoga paketet till returneras måste varorna ha sina originaletiketter.

Exklusiv ALEXANDALEXA-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av kupongen på 10 % som ALEXANDALEXA har tillgänglig.

ALEXANDALEXA Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av ALEXANDALEXA för köpare i Sverige

Bland det stora utbudet av rabatter som du kan hitta i alla dess kategorier kan du få en maximal rabatt på 70%.

ALEXANDALEXA Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera kan du vara den första att få nyheter och exklusiva erbjudanden tillgängliga. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan du få en ALEXANDALEXA-kupong med 10 % rabatt på den första beställningen

Butiker som liknar ALEXANDALEXA

Det finns sidor som liknar ALEXANDALEXA där du kan hitta liknande föremål för att skapa dina favoritmodestilar, du kan också kontrollera deras rabatter och priser eller deras fraktkostnader, några av dessa butiker är Cartes.com, Bambinifashion.com, PatPat.com , NICKIS.com
        

ALEXANDALEXA Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatterna på ALEXANDALEXA äger rum den fjärde fredagen i november månad, och under denna dag kan du njuta av att hitta mycket bra rabatter som tillämpas på deras varumärkesprodukter, du kan också hitta mycket bra specialerbjudanden, så att du kan ta fördel av att ta med olika produkter, för detta datum levererar Alex och Alexa upp till 65 % rabatt.

Kupong för ALEXANDALEXA Sverige för 11.11

Singles Day eller 11.11 rabatter på ALEXANDALEXA erbjuder en mängd olika kampanjer som du kan kombinera mellan kläder och/eller skor, såväl som deras leksaker, du kommer också att hitta rabatter på upp till 55% tillgängliga.

ALEXANDALEXA Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter hålls på måndagen efter firandet av Black Friday, och för ALEXANDALEXA är detta en mycket hektisk dag eftersom de, tack vare de tillgängliga rabatterna på detta datum, kan nå upp till 75 %, samt hittar du rabattkuponger på upp till 5 % som du kan ansöka med din rabatt.
 

ALEXANDALEXA Sverige Kuponger till jul

För julrabatter ger ALEXANDALEXA sina kunder mycket bra rabatter som du kan se från 50% tillgängliga så att du kan njuta av att ta med presenter och/eller kläder till de små i huset.

ALEXANDALEXA mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har ALEXANDALEXA ingen nedladdning för en mobilapplikation.

Kända märken som säljs i butiken ALEXANDALEXA

På ALEXANDALEXA hittar du följande märken som Adidas Originals, Billieblush, Bobo Choses, Bonpoint, Boss, Burberry, Gucci, Kuling, Mayoral, Molo, Moncler, Moschino, Nike, Oii, Ralph Lauren, Stela McCartney, Stoy, Lacoste, Vans, Converse, Balmain, Dsquared2, Fendi, Chloe, Dolce & Gabbana, Kenzo, Proive Blanc, Kid's Dough, Art Park, Djeco, Jellycat, Lego, Kuling.

 

 

Erbjuder ALEXANDALEXA fri frakt till Sverige?

I ALEXANDALEXA kan du få gratis frakt, men för detta måste du göra ett köp som är lika med eller större än $225 för USA, för Europa ett köp lika med eller större än €150, för Storbritannien ett köp lika med eller större än 99 , £99.

Kan jag betala i ALEXANDALEXA med PayPal?

Hos ALEXANDALEXA kan du enkelt och enkelt betala dina inköp via PayPals digitala plånbok via ditt konto. Andra betalningsmedel som accepteras är via kreditkort som Visa, MasterCard, Eurocard, samt Klarna.

Var ska jag skriva rabattkupongen i ALEXANDALEXA?

För att använda en rabattkupong i ALEXANDALEXA är det första du bör göra att välja de produkter du vill ta, när denna process är klar ska du gå till din varukorg där du hittar en ruta i den centrala delen av sidan i som du måste inkludera kupongnumret du vill använda på ditt köp.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Alex And Alexa Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på ALEXANDALEXA Sverige

ALEXANDALEXA har i dagarna olika kampanjerbjudanden för sina kunder. Här är de senaste erbjudandena och rabattkupongerna:

Kupong 20% ​​rabatt ALEXANDALEXA
Upp till 60 % rabatt med kampanjerbjudanden från ALEXANDALEXA
Fri fraktkupong vid beställningar över 90 euro
Extra 20 % rabatt med kampanjkoden ALEXANDALEXA
25 % rabatt på ALEXANDALEXA beställningar över 80 USD
15% rabattkod ALEXANDALEXA gäller idag

Alex And Alexa kuponger

Andra liknande butiker