RVCA Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKupongkod för fri frakt för RVCA.com Beställ över USD5011 juli
Kupong10% kampanjkod för RVCA.com15 juli
KupongTa 20% rabattkod för RVCA.com28 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer RVCA Sverige

RVCA är ett varumärke som har som mål att presentera snygga kläder som kombinerar mode och modern konst, vilket främjar integritet i kulturer, vilket inspirerar generationer att bidra med familjeintegritet eftersom dess rötter bidrar till samhället, genom att överskrida gränserna för ditt varumärke.

RVCA säljer toppar, grafiska t-shirts, tröjor, jackor, sweatshirts, klänningar, jumpsuits, byxor, kjolar, denim, loungewear, badkläder. Baddräkter, strandtillbehör, accessoarer, ryggsäckar, bagageväska, ansiktsmasker, hattar, sportkläder, behåar, sport.

Hur RVCA skickar till Sverige

RVCA gör inga internationella försändelser, endast till USA som skickas via logistikföretaget UPS Ground, och detta har en leveranstid på produkter mellan 1 och 14 arbetsdagar och för FPO/APO-territorier kan det ta mellan 4 och 6 veckor.

Vilka rabatter erbjuder RVCA Sverige?

RVCA erbjuder olika typer av rabatter, bland dem är 30% för en vara när du prenumererar på dess nyhetsbrev, ett annat alternativ är från dess försäljningskategori där du kan njuta av 20% på en mängd olika produkter.

Betalningsmetoder hos RVCA Sverige

För att betala för dina inköp på RVCA kan du göra det med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover eller genom digitala plånböcker som PayPal, Apple Pay, After Pay eller genom deras presentkort.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från RVCA till Sverige?

På RVCA uppskattar de att deras produkter anländer till sin destination inom en period av 2 till 6 arbetsdagar, skickas den andra arbetsdagen och skickas nästa dag för USA, för Alaska och Hawaii kan det ta mellan 10 och 14 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på RVCA Sverige

Här är en lista över några av RVCAs kampanjerbjudanden och kuponger:

25 % rabattkupong för RVCA-kunder som betalar med ett Afterpay-konto
RVCA kampanjkod för fri frakt vid beställningar på minst $50
30% rabattkod för 1 vara om du prenumererar på nyhetsbrevet
Upp till 60 % rabatt på varor i den aktuella kampanjen

RVCA Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa numret 8552533070 från måndag till fredag ​​från 6:00 till 18:00 och lördagar och söndagar från 8:00 till 17:00 PST-tid eller så kan du också skicka ett e-postmeddelande till info@RVCA ett annat alternativ är genom ett kontaktformulär från din sida.

Fördelar med att använda en RVCA-kupong i Sverige

På RCVA hittar du ett brett utbud av produkter som du kan få genom att använda deras rabattkuponger, vilket gör att du kan betala mindre än du trodde, vilket gör att du kan köpa andra produkter.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från RVCA från Sverige?

För att göra en retur har du en period på 30 arbetsdagar efter mottagandet. För detta måste du veta att slutförsäljningsprodukterna inte är berättigade att returneras och att de produkter som ska returneras måste vara oanvända, det vill säga i original uppge, för returen.Du ska generera en returetikett från sidan med din e-post och ditt ordernummer, där ska du välja de produkter du vill returnera samt anledningen till din retur, du hittar även instruktioner för processen, denna etikett måste skrivas ut och klistras på förpackningen som ska returneras som ska lämnas på ett närliggande postkontor.

Exklusiv RVCA-kupong för nya köpare i Sverige

Nya RVCA-shoppare kan använda välkomstkupongen som ger 30 % rabatt på 1 modeplagg från denna webbutik.

RVCA Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av RVCA för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt för tillfället kan du få upp till 50% rabatt på deras produkter.

RVCA Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig kan du få nyhetsbrev på dina nya produkter, du får även 30% rabatt på en vara du vill ha. Samt fri frakt.

Butiker som liknar RVCA

Om du föredrar det kan du besöka butiker som liknar RVCA där du kan få vissa föremål som du kan köpa för att göra dina kombinationer i design och stilar efter eget tycke, det här är några av butikerna som du kan besöka Thehipstore.co.uk , Pixiemarket.com, ASOS.com

RVCA Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

För RVCA är Black Friday-rabatter det viktigaste eftersom du för denna dag kan få otroliga megarabatter som kan vara upp till 65 % rabatt, utöver vilka du kan njuta av en kupong på 10 % och 15 %.

Kupong för RVCA Sverige för 11.11

Rabatterna 11.11 i RVCA ger utmärkta rabatter för sina kunder att njuta av att göra sina inköp med rabatter som kan erhållas med upp till 45 %, såväl som mycket bra kampanjer.
  

RVCA Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på RVCA denna semester kan du njuta av specialrabatter som du kan hitta mellan 70% och 90% för dina onlineköp.

RVCA Sverige Kuponger till jul

Under julrabatterna på RVCA kan du få erbjudanden och rabatter, såväl som en mängd olika rabatter som sträcker sig från 30%, $40 och 50% på en mängd olika produkter.
   

RVCA mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har RVCA ingen nedladdning av mobilapplikationer.

Kända märken säljs i RVCA-butiken

På RVCA motsvarar alla artiklar ditt eget varumärke och din stil.

 

 

Erbjuder RVCA fri frakt till Sverige?

RVCA erbjuder för närvarande sina användare gratis standardfrakt för vilken inget minimiköp krävs.

Kan jag betala på RVCA med PayPal?

Hos RVCA kan du betala dina köp genom PayPals digitala plånbok, andra betalningsalternativ motsvarar kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Var ska jag skriva rabattkupongen på RVCA?

RVCA har en ruta längst upp till höger, där du måste inkludera kupongnumret du vill ansöka om, när du är klar måste du fortsätta med din betalnings- och fraktprocess.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
RVCA Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger hos RVCA Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från RVCA? Nedan är en lista över de senaste:

25 % rabattkupong för RVCA-kunder som betalar med ett Afterpay-konto
RVCA kampanjkod för fri frakt vid beställningar på minst $50
30% rabattkod för 1 vara om du prenumererar på nyhetsbrevet
Upp till 60 % rabatt på varor i den aktuella kampanjen

RVCA Kuponger

Andra liknande butiker