The Sports Edit Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranDen SportsEdit.com 10% marknadsföring första order14 juli
KupongTheSportsEdit.com extra 10% kupongkod hela webbplatsen16 juli
KupongTheSportsEdit.com 10% kampanjkod14 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer THESPORTSEDIT Sverige

THESPORTSEDIT uppstod 2015 i London, som har katalogiserats som den ledande sportshoppingdestinationen i London, öppnade sin fysiska butik, såväl som online på samma gång, sedan skapandet har de behållit målet att inspirera sina tusentals användare att upprätthålla ett balanserat liv så att träning är nyckeln till att må bra.

THESPORTSEDIT erbjuder ett utmärkt utbud av sportkläder med varumärken från hela världen, så vi reser världen runt för att förnya våra produkter dag efter dag, som har stilar, kvalitet och hållbarhet.

Bland huvudmålen för THESPORTSEDIT är det viktigaste våra kunders förmåga att stärka sig själva och uppnå sina syften, för detta hittar du sport- och yogakläder som gör att du kan förbättra din prestation och fysiska motstånd
På THESPORTSEDIT kan du få märken som Adidas, Alo Yoga, Nike, Under Armour, Reebok, Champion, Beyond Yoga, Onzie, Varley, Theragun, Veja, La Pochette, Yogi Bare PE Nation, Varley, bland andra.

THESPORTSEDIT säljer produkter som leggings, tights, leggings, byxor, shorts, toppar, t-shirts, blusar, sweatshirts, jackor, sport-bh:ar, strumpor, underkläder, sneakers, sneakers, accessoarer, gymväska, vattenflaskor, träningsmattor yoga, masker, näringsprodukter som kollagen, protein, vegantillskott, vitaminer, kosttillskott.

Hur THESPORTSEDIT skickar till Sverige

Produkterna som säljs av THESPORTSEDIT levereras via budfirmor som Hermes, DHL International och DPD, som har en beräknad leveranstid för Storbritannien från 1 till 4 arbetsdagar, för Europa från 1 till 10 arbetsdagar, och för resten av världen från 1 till 15 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder THESPORTSEDIT Sverige?

THESPORTSEDIT erbjuder sina kunder ett brett utbud av rabatter som du kan få genom att besöka dess försäljningskategori där du kan hitta tillgängliga rabatter från 15 % till 70 % tillgängliga. Det erbjuder också en 10% registreringsrabatt, som du kan använda på din första beställning.

Betalningsmetoder på THESPORTSEDIT Sverige

Att betala för köp gjorda i THESPORTSEDIT-butiken är ett enkelt steg för vilket en mängd olika metoder görs tillgängliga för sina kunder, bland annat de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, eller om du föredrar du kan gör även dina betalningar från PayPals digitala plattform, samt genom andra alternativ genom Klarna, Apple Pay och G Pay.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från THESPORTSEDIT i Sverige?

På THESPORTSEDIT kan leveranstiderna variera beroende på destinationen som de är riktade till, beställningar för Europa har en leveranstid på 3 till 12 arbetsdagar, för Storbritannien från 1 till 4 arbetsdagar, för resten av världen från kl. 1 till 15 arbetsdagar, de levereras via Hermes, DHL, GFS.

Kuponger tillgängliga för närvarande på THESPORTSEDIT Sverige

Här är en lista över några av THESPORTSEDIT kampanjerbjudanden och kuponger som är tillgängliga:

10% rabattkupong för första beställningen.
10 % extra med en kampanjkod THESPORTSEDIT
THESPORTSEDIT kupong för fri frakt
THESPORTSEDIT kampanjkod prenumeration på nyhetsbrev: 10 % rabatt
Upp till 60% rabatt på utvalda produkter från det aktuella erbjudandet

THESPORTSEDIT Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa numret +442037930964 från måndag till fredag ​​från 9:00 till 18:00, eller genom ett kontaktformulär som du kan fylla i från deras sida.

Fördelar med att använda en THESPORTSEDIT-kupong i Sverige

I THESPORTSEDIT finns det många fördelar som du har när du gör dina inköp, den viktigaste är att du kan spara när du gör dina inköp, vilket ger dig fördelen av att skaffa fler produkter, en annan fördel som det erbjuder är att du hittar allt du behöver för att upprätthålla en hälsosam livsstil med kvalitetsmärkesprodukter.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från THESPORTSEDIT från Sverige?

I THESPORTSEDIT har du en period på 90 dagar på dig att göra din retur, för detta måste du generera din etikett från din portal där du måste inkludera en rad data inklusive orsaken, samt artiklarna följt av detta hittar du instruktioner för processen retur.

Exklusiv kupong THESPORTSEDIT för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av de priser som den har tillgängliga eftersom den för närvarande inte har rabatter, samt rabattkuponger.

THESPORTSEDIT Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av THESPORTSEDIT för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt kan du få upp till 80 % rabatt på deras produkter.

THESPORTSEDIT Sverige-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera kan du få informationsbulletiner om deras erbjudanden och tillgängliga försäljningar, samt få 10% rabatt på din första beställning.

Butiker som liknar THESPORTSEDIT

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar THESPORTSEDIT där du kan söka efter liknande varor med vilka du kan se deras priser, såväl som deras stilar, göra kombinationer i dina stilar, några av dessa butiker kan vara Adidas.com, Bonkers -shop.com , Nike.com, Puma.com

THESPORTSEDIT Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För THESPORTSEDIT är Black Friday-rabatter en av de viktigaste högtiderna, och av denna anledning ger denna dag mycket bra rabatter till glädje för sina kunder, som kan vara mellan 70% och 85%.

Kupong för THESPORTSEDIT Sverige för 11.11

På THESPORTSEDIT under singeldagsrean erbjuder den sina kunder nya rabatter för att njuta av sina inköp, såväl som mycket bra kampanjer som kan kombineras med deras rabatter.
  

THESPORTSEDIT Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

För THESPORTSEDIT är försäljningshelgen Cyber ​​​​Monday mycket trång tack vare dess fantastiska rabatter som den erbjuder, som du kan få upp till 90% för köp gjorda online.
 

THESPORTSEDIT Sverige Kuponger för jul

Under december månad på THESPORTSEDIT kan du få julrabatter där du hittar ett brett utbud av rabatter tillgängliga för att njuta av dina inköp som är upp till 50%.
   

THESPORTSEDIT mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande finns det ingen mobilapplikation.

Kända märken som säljs i THESPORTSEDIT butik

På THESPORTSEDIT kan du få märken som Adidas, Alo Yoga, Nike, Under Armour, Reebok, Champion, Beyond Yoga, Onzie, Varley, Theragun, Veja, La Pochette, Yogi Bare med flera.

 

 

Erbjuder THESPORTSEDIT fri frakt till Sverige?

THESPORTSEDIT erbjuder inte gratis frakt.

Kan jag betala på THESPORTSEDIT med PayPal?

Hos THESPORTSEDIT kan du göra dina betalningar via PayPals digitala plattform, såväl som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, andra alternativ är genom Klarna, Apple Pay och G Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen i THESPORTSEDIT?

För att skriva en rabattkupong i THESPORTSEDIT finns en ruta tillgänglig till höger på sidan, detta steg kommer att göras när du har valt alla produkter du vill ta.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
The Sports Edit Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på THESPORTSEDIT Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från THESPORTSEDIT? Nedan är en lista över de senaste:

10% rabattkupong för första beställningen.
10 % extra med en kampanjkod THESPORTSEDIT
THESPORTSEDIT kupong för fri frakt
THESPORTSEDIT kampanjkod prenumeration på nyhetsbrev: 10 % rabatt
Upp till 60% rabatt på utvalda produkter från det aktuella erbjudandet

The Sports Edit kuponger

Andra liknande butiker