Coinbase Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranCoinbase.com 10% kupongkod29 oktober
BefordranTa USD10 i gratis bitcoin promo code för Coinbase.com20 oktober
BefordranKampanjkod för Coinbase.com: USD5 i bitcoin registrera dig05 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är COINBASE

COINBASE grundades den 20 juni 2012 av Brian Armstrong och Fred Ehrsam och är en av de ledande amerikanska plattformarna för utbyte av kryptovaluta. Det har känt framgångar från början och har snabbt blivit en av världens främsta ledare på kryptovalutamarknaden som ger tillgång till ett brett utbud av kryptovalutor. Med över 103 miljoner verifierade användare, 14 5000 institutioner och cirka 245 000 ekosystempartners i över 100 länder runt om i världen, kommer COINBASE hand i hand med säker lagring, FDIC-försäkringsskydd på upp till 250 000 dollar och med bästa praxis från industrin. Med COINBASE kan du definitivt köpa, sälja, överföra eller lagra kryptovalutor.

 Hur man öppnar ett konto på COINBASE

För att öppna ditt eget konto på COINBASE måste du gå till den officiella webbplatsen och trycka på knappen Kom igång som du hittar i det övre högra hörnet på huvudsidan. Nu måste du ange all nödvändig information som ditt juridiska namn, en giltig e-postadress och ett starkt lösenord. Efter att ha markerat rutan som säger att du godkänner alla policyer, måste du klicka på knappen Skapa gratis konto. Du kommer då att få ett verifieringsmail med en länk. Klicka på den för att omdirigeras till COINBASE. Du måste logga in på ditt konto för att lägga till ditt telefonnummer och land. Du får en kod som du måste ange i det angivna fältet. Klicka på Skicka och ange din personliga information igen, som måste matcha identifieringsfotot som du måste visa upp senare. Observera att du måste vara minst 18 år gammal och måste styrka din identitet med en statligt utfärdad fotolegitimation. Klicka på Fortsätt för att avsluta registreringsprocessen.

3. Hur du finansierar ditt COINBASE-konto

För att hitta ditt COINBASE-konto måste du logga in på ditt personliga konto. Öppna handelsvyn på pro.COINBASE/trade och gå till den vänstra kolumnen för att välja alternativet Insättning under Saldo i plånbok. Välj vilken typ av valuta du vill sätta in och välj sedan det verifierade bankkonto du vill använda för att sätta in pengar på ditt COINBASE-konto. Ange summan pengar du vill sätta in och klicka på knappen Bekräfta.

Hur man tar ut pengar från ditt COINBASE-konto

För att ta ut pengar från ditt COINBASE-konto måste du följa nästan samma steg som du gjorde när du satte in pengar på ditt konto. Så gå ännu en gång till pro.COINBASE/trade och välj Dra ut i den vänstra kolumnen. Nu kan du välja ACH-banköverföring eller banköverföringsfliken. Välj ditt bankkonto och ange summan pengar du vill ta ut. Bekräfta din transaktion.

Hur lång tid tar det att öppna ett COINBASE-konto?

Processen att öppna ditt eget COINBASE-konto kan vara lite frustrerande eftersom du behöver ange mycket information och måste svara på några frågor. Men i allmänhet, med alla verifieringsprocesser bör det ta mindre än 10 minuter att skapa ditt eget konto.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på COINBASE

Det finns några kampanjerbjudanden tillgängliga på COINBASE. En av de viktigaste är incitamentet för nya användare. Snurra hjulet för att tjäna fantastiska belöningar efter att du har skapat ditt konto och slutfört ditt första köp av kryptovaluta. Du kommer att få en belöning i USD eller Bitcoin som kan vara upp till $200. Du kommer också att kunna få 5 USD i Bitcoin när du köper lite krypto. Vi vet alla att dela är att bry sig. Bjud in dina vänner till COINBASE så får ni alla en $10 bonus. Utöver allt ovanstående bör du kolla in belöningssidan för lärande för att ta reda på hur du kan bli en mästare på kryptovalutamarknaden och få en fördel genom att göra det. För varje uppgift du slutför kommer du att få krypto på ditt COINBASE-konto.

COINBASE kundtjänst

Om du inte har kunnat hitta ett tillfredsställande svar på FAQ-sidan, bör du omedelbart kontakta kundsupportteamet genom att skicka ett e-postmeddelande till contact@COINBASE, skicka ett meddelande till den virtuella assistenten eller chatta med en agent via chatt support eller via live telefonsupport. Numren är +1 (888) 908-7930 för USA och internationella samtal, +44 808 168 4635 för Storbritannien, 1800 200 355 för Irland och 000 8000503236 för Indien.

Fördelarna med att använda COINBASE

Vill du ha tillgång till ett brett urval av kryptovalutor, inklusive Bitcoin och Ethereum? VadVill du börja handla med en av branschledarna? Då bör du börja använda COINBASE för att låsa upp ännu fler fördelar som tillgång till utbildningsinnehåll där du kan lära dig de dolda hemligheterna i kryptovalutornas värld och bli belönad för det eller tillgång till en förstklassig mobilapp eller fantastiskt team av kundtjänst som ger dig möjlighet att chatta live med en agent. Du kan också tjäna gratis kryptovalutor, liksom många andra fördelar. Och dess förstklassiga säkerhetsfunktion är också värd att nämna som kommer att hålla dig säker när du köper, säljer, överför eller lagrar kryptovalutor.

Hur du stänger ditt COINBASE-konto

Om du vill stänga ditt COINBASE-konto bör du tänka på att du måste ha ett saldo på noll innan du stänger det. Tur för dig, COINBASE är ett av de kryptovalutaföretag som låter sina användare stänga sina konton på egen hand. Få tillgång till ditt personliga COINBASE-konto. Gå till fliken Aktivitet och tryck på knappen Stäng konto som du hittar längst ner på sidan. Ange ditt lösenord och stäng ditt konto. Observera att COINBASE kommer att fortsätta att behålla en del av din personliga information i minst 5 år eller så länge det är nödvändigt för att uppfylla företagets juridiska skyldigheter, för att förhindra bedrägerier eller för att lösa eventuella tvister.

 COINBASE Kupongkod

Om du alltid letar efter ett smart sätt att dra nytta av rabatter, här är det enklaste sättet att minska kostnaderna för dina kryptovalutatransaktioner. På vår sida kommer du att se många COINBASE kupongkoder. När du hittar den som passar dina behov och preferenser måste du klicka på knappen Se erbjudande. Och ett nytt fönster öppnas där du kommer att se viktig information om vad du måste göra för att få din rabatt. Med våra kupongkoder kan du spara upp till 10 % rabatt eller ibland ännu mer.

COINBASE på sociala medier

Få tillgång till de senaste uppdateringarna och nya kampanjer. Gå med i COINBASE på sociala medier nu för att hålla kontakten med allt som händer på kryptovalutamarknaden. Följ COINBASE på Twitter, Reddit, Facebook, LinkedIn, TikTok, Instagram och YouTube för interaktiva videor, användbara intervjuer och mer. Glöm inte heller att läsa bloggen för du kommer att få tillgång till otrolig information som hjälper dig att bli en kryptovalutaproffs.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av COINBASE remisskupongkod

Just nu är den största rabatten som erbjuds av COINBASE remisskupongkod $10. Men vi rekommenderar att du regelbundet följer aktiviteten på COINBASE eftersom företaget då och då organiserar olika kampanjer som kan ge dig mer än $25 i remisskupongkod.

COINBASE-kupong för nya kunder

COINBASE belönar sina nya kunder med en kupongkod som har ett lägsta värde på $5.

Tjänster som liknar COINBASE

Vill du prova något annat? Visste du att Internet är fullt av tjänster som liknar COINBASE? Lär dig om andra företag som detta och kolla in Maiar.com, Luno.com, TRASTRA.com, Phemex.com, ProBit.com eller crypterium.com.

 COINBASE Black Friday-erbjudanden

Ta reda på nu hur du kan få tillgång till fantastiska besparingar på dina kryptovalutatransaktioner. Gå till COINBASE på Black Friday för att lära dig hur du kan spara upp till 15%. Vad som är ännu mer spännande är att ibland har COINBASE specialerbjudanden för vissa kryptovalutor. Du kan tjäna ännu mer pengar när du handlar på Black Friday.

COINBASE 11.11 Deals

Även om du inte kan hitta mycket information om COINBASEs 11.11-erbjudanden, betyder det inte nödvändigtvis att du inte kan spara stort på årets största försäljningsdag. prova och kom till COINBASE på Double 11 eller Singles Day-försäljningsevenemanget och ta det som är ditt på nolltid.

COINBASE Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Missade du COINBASE-rean på Black Friday och Singles Day? Du har fortfarande möjlighet att minska kostnaderna för dina priser eller få betydande rabatter. Besök COINBASE på Cyber ​​​​Monday för att låsa upp minst 10 % rabatt.

 COINBASE julerbjudanden

Var speciell. Och investera i en mer ovanlig julklapp till dig själv och dina nära och kära. Det är dags att imponera på dina nära och kära med kryptovalutor. COINBASE kommer med speciella julerbjudanden som låter dig skicka krypto till vem du än vill.

COINBASE mobilapp

Få tillgång till det enklaste och snabbaste sättet att sälja, köpa, lagra eller byta din favoritkrypto. Ladda ner den officiella COINBASE-mobilappen nu, tillgänglig på Google Play och App Store, för att handla på språng direkt från din smartphone. Appen hjälper dig med din kryptovalutaaffär när som helst, var som helst.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på COINBASE

De mest populära kryptovalutorna du kan handla på COINBASE är Bitcoin, Ethereum, Avalanche, Solana, Cardano, Dogecoin, Polygon och USD Coin.

 

 

Var kan du skriva din Coinbase-hänvisningskod?

Om du vill dra nytta av din Coinbase-hänvisningskod är allt du behöver göra att klicka på länken du fått från din vän så kommer rabatten att tillämpas automatiskt.

Kan jag överföra pengar till Coinbase från ett Mastercard/Visa-kort?

För att överföra pengar till ditt Coinbase-konto från ett Mastercard- eller Visa-kort måste du länka ett 3D Secure-kort till ditt konto genom att gå till Inställningar och sedan Betalningsmetoder. Välj fliken Länka ett nytt konto i det övre högra hörnet. Välj Kredit-/betalkort, fyll i faktureringsadressen och ange dina kortuppgifter. Välj knappen Lägg till kort. Om allt går enligt plan kan du nu gå till sidan Köp/sälj digital valuta, där du måste ange summan pengar du vill överföra. Välj ditt kort som betalningsmetod, bekräfta det och tryck på knappen Slutför köp. Du kan också omdirigeras till din banks webbplats för att bekräfta processen, men det beror på din bank.

Kan jag överföra pengar till Coinbase från PayPal?

Om du vill överföra pengar till Coinbase-kontot från PayPal måste du länka ditt bankkonto till ditt PayPal-konto genom att utföra verifieringsprocedurerna för identitetsdokument och du måste ange ditt hemland. Nu kan du gå till ditt konto, till Inställningar och sedan till Betalningsmetod där du måste välja fliken Länka ett nytt konto. När du har valt PayPal måste du logga in på ditt eget PayPal-konto. Observera att din PayPal-e-post alltid måste matcha din Coinbase-e-postadress. Annars måste du slutföra tvåfaktorsautentisering av säkerhetsskäl på ditt Coinbase-konto. När du har lyckats slutföra alla dessa steg kan du överföra pengar från PayPal som du skulle göra med nästan alla andra typer av överföringar. Du kommer att guidas genom hela processen.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
13 juni 2024
Coinbase.com Rabattkoder

 Tips för att spara pengar på COINBASE avgifter

Om du vill spara pengar på COINBASE-kommissioner, rekommenderar vi starkt att du går med i det officiella affiliateprogrammet för att få 50 % av dina domarprovisioner under de första 3 månaderna. Du bör också registrera dig för Coinbase Pro med dina Coinbase-uppgifter för att minimera provisionskostnaderna. Det är också värt att prova Learning Rewards-programmet som då och då ger dig mindre provisioner när du slutför en uppgift, en kurs, etc.

Coinbase.com kuponger

Andra liknande butiker