Calvin Klein Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranCalvinKlein.com promo: gratis frakt order över EUR7518 augusti
BefordranCalvinKlein.com kupong: upp till 50% rabatt försäljning objekt19 augusti
KupongCalvinKlein.com 30% kampanjkod hela webbplatsen25 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad CALVINKLEIN säljer Sverige

CALVINKLEIN är ett internationellt varumärke som i sina kunder symboliserar djärva och förföriska människor som också inspirerar till ideal, eftersom det är ett internationellt erkänt varumärke, det grundades 1968 av personen som bär samma namn CALVINKLEIN, som har visat upp kvalitetsprodukter och imponerande design.

På CALVINKLEIN kan du hitta produkter för kvinnor, män och barn, och bland produkterna säljs kappor, blusar, skjortor, kjolar, sportkläder, byxor, jeans, kappor, sweatshirts, jackor, t-shirts, blusar, trosor, behåar, klänningar, strumpor, pyjamas, underkläder, baddräkter, skor, sandaler, plattor, tofflor, accessoarer som plånböcker, väskor, hattar, ryggsäckar och många fler alternativ som du kan få när du besöker deras online- eller fysiska butik.

Hur CALVINKLEIN skickar till Sverige

I CALVINKLEIN skickas dina produkter via budfirman UPS och dessa har en beräknad tid som dina beställningar når sin destination inom en period av 1 till 14 arbetsdagar, denna tid är för leveranser i USA, för leveranser internationella måste den finnas i butiken i varje land.

Vilka rabatter erbjuder CALVINKLEIN Sverige?

CALVINKLEIN har en försäljningskategori där du kan få ett brett utbud av produkter med tillämpade rabatter som du kan få mellan 30%, 40% och 50% rabatt, vilket du kan njuta av.

Betalningsmetoder hos CALVINKLEIN Sverige

Bland de betalningar som accepteras på CALVINKLEIN är de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, såväl som via PayPal.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från CALVINKLEIN i Sverige?

På CALVINKLEIN skickas dina beställningar via UPS budfirma och den beräknade tiden är för dina beställningar att nå sin destination inom en period av 1 till 14 arbetsdagar, denna tid är för leveranser i USA, för internationella leveranser måste vara finns i butiken i varje land.

Kuponger tillgängliga för närvarande på CALVINKLEIN Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga kampanjerbjudanden och kuponger från CALVINKLEIN:

20 % kupongkod från CALVINKLEIN
10% CALVINKLEIN kampanjkod giltig om du är student
Giveaway: Spendera $100 eller mer och få en gratis flaska CK-vatten
Kupong: Extra 30 % rabatt på produkter från CALVINKLEIN som redan är till försäljning
Extra 15% CALVINKLEIN kampanjkod för medlemmar

CALVINKLEIN Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa numret 8665130513, ett annat alternativ är att göra det direkt från deras onlinechatt.

 Fördelar med att använda en CALVINKLEIN-kupong i Sverige

Att använda rabattkupongerna på CALVINKLEIN har en mängd olika fördelar, bland vilka vi kan nämna att det mest relevanta är hur mycket du sparar när du applicerar dina rabattkuponger, vilket gör att du kan få en annan förmån som motsvarar det faktum att du kan ta fler produkter från vad du trodde, med tanke på att du bär produkter från ett exklusivt erkänt varumärke, vilket gör att du kan köpa varor för hela familjen, från den minsta till den största.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från CALVINKLEIN från Sverige?

För att göra en retur har du en period på 90 arbetsdagar efter att du mottagit din beställning, för detta måste du generera en returetikett från din sida med din e-post och ditt ordernummer, här måste du följa alla instruktioner för processen.

Exklusiv CALVINKLEIN-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder hos CALVINKLEIN kan njuta av en kupong som ger 10 % rabatt.

CALVINKLEIN Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av CALVINKLEIN för köpare i Sverige

Bland det stora utbudet av rabatter som CALVINKLEIN för närvarande har tillgängliga, kan du njuta av upp till en maximal rabatt på upp till 75 % som tillämpas på vissa av dess produkter.

CALVINKLEIN Sverigekupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på CALVINKLEINs nyhetsbrev får du CK-medlemskap som erbjuder en kampanjkod med 15 % rabatt.

Butiker som liknar CALVINKLEIN

Det finns andra butiker som liknar CALVINKLEIN där du kan hitta vissa varor som du kan göra kombinationer med, om du föredrar kan du också kontrollera deras fraktkostnader eller rabatter, det här är några av dessa butiker Kenzo.com, Donnakaran . com, Armaniexchange.com

CALVINKLEIN Sverigekuponger för BLACK FRIDAY

Det berömda erkända varumärket CALVINKLEIN erbjuder under Black Friday rabatter till sina användare extraordinära rabatter på sina produkter som kan vara upp till 80 %, förutom kuponger som kan vara upp till 5 %.

Kupong för CALVINKLEIN Sverige för 11.11

Under rabatterna den 11.11 erbjuder CALVINKLEIN sina kunder otroliga och fantastiska rabatter på några av sina produkter, såväl som kampanjer som du kan njuta av tillsammans med sina rabatter på upp till 45%.
  

CALVINKLEIN Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Ett av de främsta kända varumärkena som CALVINKLEIN ger sina kunder fantastiska rabatter under Cyber ​​​​Monday på några av sina produkter som kan ha specialerbjudanden, dessa rabatter kan uppnås med upp till 79%, dessa specialrabatter är exklusiva för deras kunder online shopping.

CALVINKLEIN Sverige Kuponger till jul

Till jul har CALVINKLEIN fantastiska rabatter på vissa säsongsbetonade produkter, dessa rabatter kan hittas upp till 55%, samt mycket bra erbjudanden och reor.
   

CALVINKLEIN mobilapp för iPhone och Android

CALVINKLEIN har för närvarande ingen mobilapp.

Kända märken som säljs i butiken CALVINKLEIN

Hos CALVINKLEIN motsvarar alla produkter ditt eget varumärke och design.

 

 

Erbjuder CALVIN KLEIN fri frakt till Sverige?

Den har för närvarande en fri markfraktkampanj när du köper mer än 2 varor, annars kan fraktkostnaderna vara från $9,95 till $35.

Kan jag betala på CALVINKLEIN med PayPal?

Hos CALVINKLEIN kan du betala dina köp genom PayPals digitala plattform, du har även andra alternativ som kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Var ska jag skriva CALVIN KLEIN rabattkupongen?

Hos CALVINKLEIN, när du har valt de produkter du vill köpa, måste du gå till din shoppingväska där du hittar en ruta i mitten till höger på sidan där du ska ange kodnumret du vill ansöka om.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
CalvinKlein Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på CALVINKLEIN Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från CALVINKLEIN? Nedan är en lista över de senaste:

20 % kupongkod från CALVINKLEIN
10% CALVINKLEIN kampanjkod giltig om du är student
Giveaway: Spendera $100 eller mer och få en gratis flaska CK-vatten
Kupong: Extra 30 % rabatt på produkter från CALVINKLEIN som redan är till försäljning
Extra 15% CALVINKLEIN kampanjkod för medlemmar

CalvinKlein kuponger

Andra liknande butiker