Kidsroom Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong10% rabattkod för Easywalker barnvagnar på KidsRoom.com02 juni
KupongTa 15 15 rabattkod order över 300 för KidsRoom.com12 Maj
KupongTa $ 5 kampanjkod för KidsRoom.com26 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad KIDSROOM Sverige säljer

Med mer än 19 år på KIDSROOM-marknaden, som pionjärer på onlinemarknaden inom barnsektorn, är det en del av mödrarnas drömmar eftersom bland dess funktioner hittar du råd från utbildad personal för köp av högkvalitativa produkter och moderna som alla föräldrar letar efter för att ge välbefinnande till de minsta i huset, ge välbefinnande och trygghet till både sina stora och små kunder.

Det är därför du i KIDSROOM hittar allt du behöver för ditt barn som mat, bärselar, resesängar, bilbarnstolar, barnvagnar, flaskor, värmare, sterilisatorer, haklappar, badleksaker, pedagogiska, trä, gosedjur, pussel bland annat är det bästa av allt att du kan hitta dem efter ålder. Utöver detta kan du få de produkter du väljer efter märke som Avent, Nuk, Braun, Chicco, Ergobaby, Swandoo.

Hur KIDSROOM skickar till Sverige

KIDSROOM skickar till mer än 80 länder internationellt, varav de fraktmetoder som används är DHL eller DPD, och när produkten har skickats får du ett e-postmeddelande där du hittar ett spårningsnummer från vilket du kan spåra dina produkter

Vilka rabatter erbjuder KIDSROOM Sverige?

I KIDSROOM hittar du en försäljningssektion där du kan få produkterna efter kategorier, såväl som efter märke och pris där du hittar en mängd olika rabatter av vilka vi kan nämna några som 48%, 24%, 33 % eller 7 % och många andra.

Betalningsmetoder hos KIDSROOM Sverige

Bland betalningsmetoderna som KIDSROOM erbjuder är betal- eller kreditkort som Jcb, Union Pay, Visa, MasterCard, AliPay, American Express, såväl som via WebChatPay och genom ditt PayPal-konto som är vederbörligen verifierat.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från KIDSROOM i Sverige?

I KIDSROOM kan leveranstider variera beroende på vilken leverantör du väljer vid betalningstillfället, samt destinationen till vilken produkten skickas, men som en beräknad tid kan du hitta för Tyskland cirka 2 arbetsdagar, för EU mellan 3 och 5 arbetsdagar, för länder utanför EU kan det variera från 15 till 30 arbetsdagar.

Kuponger för närvarande tillgängliga på KIDSROOM Sverige

För närvarande är dessa de senaste rabatterbjudandena och kampanjkoderna för KIDSROOM-butiken

15% rabattkod för beställningar över €350
10 € kupongkod för beställningar över €250
5 % kupongkod KIDSROOM
50 € rabattkod för bilbarnstolar
20% rabatt på AVENT-produkter
Upp till 30 % rabatt på kampanjerbjudanden

KIDSROOM Sverige kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på KIDSROOM kan du göra det på det sätt som passar dig bäst, bland dem kan du hitta en telefonlinje genom att ringa +49 36958533800, från måndag till fredag ​​från 08:00 till 17:00, eller om du föredrar det genom en livechatt, eller också genom att fylla i ett formulär från din sida.

Fördelar med att använda en KIDSROOM-kupong i Sverige

Att få rabattkuponger som ska användas i KIDSROOM har stora fördelar eftersom du kan köpa en mängd olika produkter till en lägre kostnad och det bästa med detta är att du kan skämma bort de små i huset med det stora utbudet av föremål som du kan ta från mat, leksaker bland annat.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från KIDSROOM från Sverige?

För att göra en retur måste du kontakta kundtjänst där de specificerar stegen som ska följas för processen, förutom att kommentera etiketten som produkten ska ha när den returneras, detta ska göras inom en period av 14 arbetsdagar .

Exklusiv kupong KIDSROOM för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av en rabattkupong på 10 euro för den första beställningen som görs i onlinebutiken KIDSROOM

KIDSROOM Sverige på sociala medier

För närvarande på de sociala nätverken av KIDSROOM kan du bara få information av intresse om deras produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av KIDSROOM för köpare i Sverige

Den maximala rabatten som erbjuds av en KIDSROOM-kupong är 30 % av det ursprungliga priset.

KIDSROOM Sverige-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på KIDSROOM kan du bli informerad om dess evenemang, kampanjer och erbjudanden samt få nyhetsbrev om dess produkter. En rabattkupong på 10 euro kommer direkt efter att du har prenumererat på nyhetsbrevet.

Butiker som liknar KIDSROOM

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar KIDSROOM där du kan hitta produkter från kända designers, du kan också kontrollera deras fraktkostnader eller tillgängliga rabatter, några av dessa butiker är Alexandalexa.com, Childrensalon.com, Carters. com, Bambinifashion.com
        

KIDSROOM Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För KIDSROOM motsvarar rabatterna för Black Friday-säsongen en av de mest hektiska och livligaste reahelgerna under året, eftersom KIDSROOM för dessa datum erbjuder specialrabatter som kan tillämpas på upp till 75 % på deras produkter, i på samma sätt kan du också hitta några ytterligare försäljningskuponger på upp till 5 %.

Kupong för KIDSROOM Sverige för 11.11

Singeldagen eller 11.11-rabatterna firas i november månad den 11:e, och för denna reahelg på KIDSROOM erbjuder de några kampanjer där du kan ta 3x2 eller så kan du också njuta av deras rabatter som gäller denna dag på 56 % rabatter.

KIDSROOM Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter för KIDSROOM är mycket viktiga eftersom KIDSROOM under denna semester inte bara ger en mängd olika rabatter, du kan också njuta av deras specialerbjudanden och reor, rabatterna för denna dag kan vara upp till 65% tillgängliga, denna rea ​​semester kan avnjutas måndagen efter Black Friday.

 

KIDSROOM Sverige kuponger till jul

För julrabatter erbjuder KIDSROOM, till förmån för sina kunder, möjligheten att bära en mängd olika produkter på grund av reor och rabatter på upp till 40 % rabatt som är tillgängliga på vissa märken och vissa produkter.

KIDSROOM mobilapp för iPhone och Android

För närvarande har KIDSROOM ingen mobilapp tillgänglig.

Kända märken som säljs i KIDSROOM-butiken

Det här är några av de kända varumärkena du kan få på KIDSROOM Anais, AeroSleep, Alvi, Babymoov, Babysen Beaba, Braun, Chicco, Childhome, Concord, Cybex, Doona, Ergobaby, Easywaljer, Geuther, Haba, Inglesina, Maxi-Cosi , Medela, Nuk, Peg Perego, Puky, Quinny, Rexaro, Samsonite, Sebamed, Sterntaler, Teifoc, 4moms, Bambino, Britax Romer, Aden+, Mio, Traumeland, Swandoo, Snuz, Baby Jogger, Uppababy, Micuna, Wishbone, Reer, Odenwalder, BabyNest, Nomi, Leo et Lea, Fabelab.

 

 

Erbjuder KIDSROOM fri frakt till Sverige?

För närvarande gör KIDSROOM bara gratis leveranser till Tyskland, men för att få gratis leverans måste du göra ett köp som är lika med eller högre än €100.

Kan jag betala på KIDSROOM med PayPal?

I KIDSROOM kan du betala dina köp genom PayPals digitala plattform på ett säkert och tillförlitligt sätt, andra betalningsalternativ är via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, Union Pay eller genom AliPay.

Var ska jag skriva rabattkupongen i KIDSROOM?

För att skriva en rabattkupong i KIDSROOM är det första du måste göra att välja de produkter du vill ta, efter detta måste du gå till din varukorg för att göra betalningen för ditt köp, här hittar du en ruta i mitten till vänster del av sidan där du måste ange det kupongnummer du vill ansöka om.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
KidsRoom Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos KIDSROOM Sverige

Olika kampanjerbjudanden för KIDSROOM har varit och är fortfarande tillgängliga under de senaste veckorna. Dessa är de mest populära Kidsroom.com-kupongerna

15% rabattkod för beställningar över €350
10 € kupongkod för beställningar över €250
5 % kupongkod KIDSROOM
50 € rabattkod för bilbarnstolar
20% rabatt på AVENT-produkter
Upp till 30 % rabatt på kampanjerbjudanden

Kidsroom Kuponger

Andra liknande butiker