Christy Dawn Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongRabattkod för ChristyDawn.com: 10% rabatt Välj objekt10 augusti
BefordranPromotion för ChristyDawn.com: gratis frakt order över USD25014 augusti
KupongChristyDawn.com 15% rabattkod 03 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad CHRISTYDAWN säljer Sverige

På CHRISTYDAWN hittar du endast produkter för kvinnor, där den syftar till att hedra moder jord, med målsättningen att vara i harmoni med naturen och arbeta för en hållbar värld.

Bland produkterna som CHRISTYDAWN säljer är ekologiska och regenerativa bomullsprodukter, samt för olika tider på året, inklusive klänningar, tröjor, ytterkläder, toppar, blusar, jumpsuits, baddräkter, samt skor, stövlar, oxfords , sandaler, tillbehör som bordsduk, förkläde, set med servetter, nätpåse, hårspänne.

Hur CHRISTYDAWN skickar till Sverige

På CHRISTYDAWN skickas dina produkter via budfirmor som FedEx, USPS och DHL, och leveranstiden för dina produkter är mellan 2 och 5 dagar för Storbritannien och för internationella försändelser en period på 3 till 7 arbetsdagar denna gång kan variera beroende på vilket land produkten skickas till.

Vilka rabatter erbjuder CHRISTYDAWN Sverige?

På CHRISTYDAWN hittar du en reakategori avsedd för män och kvinnor där du bland deras produkter kan få ett brett utbud av tillgängliga rabatter där du kan hitta några rabatter som tillämpas på deras produkter mellan 30%, 40%, 50% som de kan få upp till 70 % rabatt på sina produkter från de bästa märkena.

Betalningsmetoder på CHRISTYDAWN Sverige

På CHRISTYDAWN kan du betala dina köp med kreditkort som Visa, MasterCard och American Express, samt via PayPals digitala plånbok på ett säkert och tillförlitligt sätt.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från CHRISTYDAWN till Sverige?

På CHRISTYDAWN beräknas beställningar anlända till sin destination inom en period av högst 5 till 7 arbetsdagar, och de skickas via budfirman FedEx eller USPS.

Kuponger för närvarande tillgängliga på CHRISTYDAWN Sverige

Här är en lista över några av CHRISTYDAWN kampanjerbjudanden och kuponger:

Kampanjkod CHRISTYDAWN 30 % rabatt på produkter som redan finns på rea
CHRISTYDAWN-kupong för fri frakt vid beställningar på minst $250
CHRISTYDAWN-kupong för nya kunder: 10 % rabatt
CHRISTYDAWN kupong 15 % rabatt på den första beställningen som görs online
15% kampanjkod CHRISTYDAWN gäller idag på utvalda produkter

CHRISTYDAWN Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att fylla i ett formulär från din sida eller också genom att skicka ett e-postmeddelande till shop@CHRISTYDAWN, ett annat alternativ är genom en onlinechatt.

Fördelar med att använda en CHRISTYDAWN-kupong i Sverige

På CHRISTYDAWN när du applicerar dina rabattkuponger har du fördelen av att kunna spara när du gör dina betalningar, med fördelen av att kunna skaffa andra stilar.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från CHRISTYDAWN från Sverige?

För att göra en retur i CHRISTYDAWN har du en period på 14 arbetsdagar för detta måste du kontakta kundtjänst på shop@christydwn.com där de kommer att ge dig instruktioner och steg att följa för processen, du måste ta hänsyn till att plaggen ska vara oanvända och med sina originaletiketter.

Exklusiv CHRISTYDAWN-kupong för nya köpare i Sverige

Är du ny kund hos CHRISTYDAWN? Använd välkomstkupongen och få ytterligare 15 % rabatt på din första beställning.

CHRISTYDAWN Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av CHRISTYDAWN för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt på dina produkter kan du få 70 % rabatt.

CHRISTYDAWN Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera nu på CHRISTYDAWNs nyhetsbrev kommer du att dra nytta av en kampanjkod med 15 % rabatt för den första beställningen, en kupong som kommer via e-post direkt efter prenumerationen.

Butiker som liknar CHRISTYDAWN

Efter att ha granskat CHRISTYDAWN, om du föredrar det, kan du besöka andra liknande butiker där du kan hitta några föremål för att skapa din egen stil i dina outfits, bland butikerna du kan besöka är Karenmillen.com, Tkees.com, AliceandOlivia.com

CHRISTYDAWN Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

CHRISTYDAWN har tillgängliga under Black Friday-rabatter som äger rum den fjärde fredagen i november månad och under denna dag kan du hitta megarabatter på deras produkter som kan vara upp till 80% med specialerbjudanden.

Kupong för CHRISTYDAWN Sverige för 11.11

För CHRISTYDAWN, 11.11-rabatterna äger rum den 11:e november och stora rabatter levereras denna dag, som du kan hitta upp till 45%.
  

CHRISTYDAWN Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter för CHRISTYDAWN äger rum på måndagen efter firandet av Black Friday och under denna dag hittar du mycket bra rabatter för att göra dina inköp online, dessa rabatter kan erhållas med upp till 75%.

CHRISTYDAWN Sverige Kuponger till jul

Du kan njuta av julrabatterna på CHRISTYDAWN i december månad, en period då du kan få produkter med bra rabatter som du kan hitta upp till 55% rabatt på, samt erbjudanden och reor.

CHRISTYDAWN mobilapp för iPhone och Android

För närvarande har CHRISTYDAWN ingen mobilapplikation.

Kända varumärken säljs i CHRISTYDAWN Store

Alla produkter du hittar på CHRISTYDAWN är av deras eget varumärke, design och tillverkning.

 

 

Erbjuder CHRISTY DAWN fri frakt till Sverige?

CHRISTYDAWN erbjuder gratis standardleverans på inhemska beställningar så länge din beställning är större än eller lika med $150, om du behöver snabb frakt kan kostnaden vara $6 och för gratis internationella leveranser måste din beställning vara lika med eller större än $200 i Om det är mindre, fraktkostnaden kan vara cirka 30 USD.

Kan jag betala på CHRISTYDAWN med PayPal?

Hos CHRISTYDAWN kan du göra dina betalningar via PayPals digitala plånbok, såväl som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover och även genom QuadPay.

Var ska jag skriva rabattkupongen i CHRISTYDAWN?

CHRISTYDAWN har tillgängliga för sina kunder att skriva kupongen de vill använda i sitt köp i en ruta på höger sida där de måste inkludera det kupongnummer de vill använda, när de väl har ansökts fortsätter de med sin betalning och slutför därmed sitt köp .

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
ChristyDawn Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på CHRISTYDAWN Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från CHRISTYDAWN? Nedan är en lista över de senaste:

Kampanjkod CHRISTYDAWN 30 % rabatt på produkter som redan finns på rea
CHRISTYDAWN-kupong för fri frakt vid beställningar på minst 250 USD
CHRISTYDAWN-kupong för nya kunder: 10 % rabatt
CHRISTYDAWN kupong 15 % rabatt på den första beställningen som görs online
15% kampanjkod CHRISTYDAWN gäller idag på utvalda produkter

ChristyDawn kuponger

Andra liknande butiker