SHOPBOP Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranShoppa det senaste från ankomster shopbop.com06 februari
Befordran15% rabatt på shopbop.com03 februari
BefordranFörsäljning på alla objekt på sportwear shopbop.com08 februari
KupongFår nu 15% rabatt när du använder denna SHOPBOP kupongkod13 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Shopbop Recension

Förutom de trendiga produkterna som du hittar här, uppskattar de lojala kunderna i butiken Shopbop eftersom det är en av få platser där de kan köpa produkter från den lyxiga kategorin mode, till överkomliga priser för alla budgetar. Adidas, Alexander Wang, Acne Studios, Alexandre Birmain, Calvin Klein, Chloe, Converse, Fendi, Gucci, Heidi Klum, Levi's, Sundry, See by Chloe och Victoria Beckham är bara några av de namn som innehåller den långa listan med hundratals tillgängliga designers. Förutom dessa kläddelar kan du hitta skor som passar varje tillfälle, vare sig det är en elegant eller avslappnad, damväskor, accessoarer och smycken som hjälper dig att komplettera alla kläder, varje säsong.

Användbar information om Shopbop

Butiken har två leveransmetoder: Expressfrakt och postfrakt, som är gratis för alla beställningar vars totala värde överstiger $ 100. Annars måste du betala en extra fraktavgift på $ 10. Leveranstid för var och en av de valda metoderna är 2- 4 arbetsdagar, respektive 7-20 dagar. Produkterna kan returneras inom 30 dagar efter mottagandet av dem, varvid de måste betala en returavgift på $ 85. Betalning kan göras exklusivt online, via säkra betalningsmetoder, med betalkort eller kreditkort, som tillhör Visa, MasterCard, American Express, Upptäck, JCB Diner's Club och Union Pay.

Info om hur du använder en ShopBop kupongkod

Varje ShopBop-kupongkod kan anges på sidan med korgen och produktsammendraget, där värdet på reduktionen för den totala beställningen, automatiskt validerad, kommer att tillämpas.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker