Dorothy Perkins Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongDorothyPerkins.com kampanjkod: extra 10% rabatt söt behandla26 augusti
BefordranApp marknadsföring för DorothyPerkings.com: 10% rabatt17 augusti
BefordranPromotion för DorothyPerkins.com: upp till 60% rabatt försäljning objekt24 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer DOROTHYPERKINS Sverige

DOROTHYPERKINS är en butik som grundades 1909 under ett annat företagsnamn, som sedan dess presenterade mode för sina kunder så att de kunde vara med mångsidiga produkter, för år 1939 är när det antar ett namn som DOROTHYPERKINS som en ikonisk butik som lite i taget har introducerat på sin marknad olika stilar och modeller av produkter som Maternal Clothing, Petite products och Tall, Curve och år senare tar den Kollection Kardashian exklusivt till Storbritannien.
På DOROTHYPERKINS hittar du produkter för alla tillfällen och för alla årstider, som har stil och ett brett utbud av modeller samtidigt som de är tillgängliga och uppfyller målet att varje kund ska känna sig nöjd när de väljer och köper en av våra produkter. .

På DOROTHYPERKINS gravidkläder, små och stora storlekar, klänningar, sweatshirts, jackor, kappor, byxor, jumpsuits, stickade plagg, shorts, nattkläder, strandkläder, badkläder, kjolar, toppar, t-shirts, leggings, tunikor, skor, stövlar, sandaler, plattor, plattor, klackar, loafers, sandaler, träningsskor, tofflor, tofflor, handväskor, plånböcker, clutches, crossbody-väskor, plånböcker, axelväskor, väskor, tillbehör såsom bälten, hattar, dofter, tillbehör för hår såsom pannband, klämmor, halsdukar, strumpor, solglasögon, smycken, örhängen, halsband, handbojor, hälso- och skönhetsprodukter, såsom gel, fuktighetskrämer, sminkkit, tvål, andra produkter såsom doftljus, ljushållare, koppar, ballonger, vimplar, girlanger.

Hur DOROTHYPERKINS skickar till Sverige

På DOROTHYPERKINS levereras dina produkter inom Storbritannien inom 7 arbetsdagar, och för internationella försändelser har den en beräknad leveranstid på 10 arbetsdagar. Och samma levereras genom budfirmorna Hermes, Inpost, Asda.

Vilka rabatter erbjuder DOROTHYPERKINS Sverige?

På DOROTHYPERKINS hittar du ett brett utbud av rabatter tillgängliga från deras onlinesida, bland vilka du får 155 % rabatt tillgänglig när du prenumererar på deras nyhetsbrev, du kan också njuta av en reakategori där du kan hitta en 60 % rabatt tillämpad till dess produkter som är tillgängliga i denna kategori kan du också njuta av 20 % rabatt från dess mobilapplikation.

Betalningsmetoder hos DOROTHYPERKINS Sverige

På DOROTHYPERKINS, när du väl har valt de produkter som är tillgängliga för köp, måste du gå till din shoppingväska för att utföra nämnda process, som du kan utföra genom accepterade betalningsmetoder som betal- och kreditkort som Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, American Express eller via digitala plånböcker som PayPal, Klarna och ClearPay.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från DOROTHYPERKINS till Sverige?

På DOROTHYPERKINS levereras dina beställningar med standardfrakt som har uppskattningsvis 4 arbetsdagar eller om du föredrar leverans nästa dag, för internationella leveranser varierar leveranstiden mellan 2 och 13 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på DOROTHYPERKINS Sverige

Här är en lista över några av DOROTHYPERKINS kampanjerbjudanden och kuponger som är tillgängliga:

DOROTHYPERKINS-kupong giltig i timmar: Erbjuder 10 % rabatt
Rabattkod DOROTHYPERKINS som du får valfri beställning med i present
Upp till 60 % rabatt på den aktuella DOROTHYPERKINS-kampanjen
Kampanjkod DOROTHYPERKINS med 10 % rabatt
DOROTHYPERKINS kupong med 10% på valfri beställning

DOROTHYPERKINS Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att skicka ett e-postmeddelande direkt från din sida.

Fördelar med att använda en DOROTHYPERKINS-kupong i Sverige

Du kan få en mängd olika förmåner genom att använda dina rabattkuponger, den viktigaste är vad du sparar när du gör dina betalningar, vilket ger dig en andra fördel som att få andra föremål.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från DOROTHYPERKINS från Sverige?

För att göra en retur har du en period på 14 arbetsdagar på dig att starta denna process, du måste göra det direkt från din digitala plattform från vilken du ska generera returetiketten och alla instruktioner för processen.

Exklusiv kupong DOROTHYPERKINS för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av det stora utbudet av rabatter som den har tillgängliga, såväl som rabattgåvan när de prenumererar på dess nyhetsbrev, 10 % rabatt.

DOROTHYPERKINS Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av DOROTHYPERKINS för köpare i Sverige

Bland det stora utbudet av rabatter som finns på DOROTHYPERKINS kan du få en maximal rabatt på 70% på vissa av deras produkter.

DOROTHYPERKINS Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig för ditt nyhetsbrev kan du få information om dess nyheter, erbjudanden och rabatter, samt en 10% present till din första beställning.

Butiker som liknar DOROTHYPERKINS

Om du föredrar kan du besöka några butiker som liknar DOROTHYPERKINS där du kan få några varor som du kan få för att göra kombinationer efter eget tycke, i dessa butiker kan du också se deras fraktkostnader eller deras rabatter, några av dessa butiker är Hampdenclothing .com , Missyempire.com, Maje.com, Sea-ny.com

DOROTHYPERKINS Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

I DOROTHYPERKINS kan du få Black Friday-rabatter i november månad, närmare bestämt den fjärde fredagen i månaden, under denna semester kommer du att hitta mycket bra rabatter för dig att göra inköp av dina produkter, dessa rabatter kan vara upp till 79 %.

Kupong för DOROTHYPERKINS Sverige för 11.11

I DOROTHYPERKINS firas singeldagsrabatterna i november månad, närmare bestämt den 11:e, under denna period hittar du inte bara rabatter som kan vara upp till 35 %, utan också mycket bra kampanjer.
  

Kampanjkuponger från DOROTHYPERKINS Sverige för Cyber ​​​​Monday

För DOROTHYPERKINS hålls Cyber ​​​​Monday-rabatter på måndagen efter firandet av Black Friday och på detta datum kan du hitta exklusiva rabatter för onlineköp som kan vara upp till 75%.

DOROTHYPERKINS Sverige Kuponger till jul

På DOROTHYPERKINS hålls julrabatter i december månad, en period då du även kan få erbjudanden och rabatter vid köp av dina favorit- och säsongsartiklar, dessa rabatter får du med 40%.
   

 DOROTHYPERKINS mobilapplikation för iPhone och Android

DOROTHYPERKINS förser sina kunder med en mobilapplikation som är tillgänglig för iPhone från App Store och för Android via Google Play där du kan göra dina köp snabbt och enkelt.

Kända varumärken säljs i DOROTHYPERKINS Store

I DOROTHYPERKINS motsvarar produkterna du hittar deras eget varumärke.

 

 

Var ska jag skriva rabattkupongen DOROTHYPERKINS?

När du har valt de produkter du vill köpa måste du gå till din shoppingväska där du hittar en ruta högst upp i vilken du ska ange det kupongnummer du vill använda.

Erbjuder DOROTHYPERKINS gratis frakt?

DOROTHYPERKINS erbjuder sina kunder gratis frakt, men för detta måste dina inköp vara större än £50, om det är mindre eller om du väljer en annan typ av frakt, kan kostnaden variera från £2,99 till £5,99

Kan jag betala på DOROTHYPERKINS med PayPal?

Hos DOROTHYPERKINS kan du betala dina inköp via PayPals digitala plattform, såväl som via kreditkort som Visa, MasterCard eller Apple Pay.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
DorothyPerkins Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på DOROTHYPERKINS Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från DOROTHYPERKINS? Nedan är en lista över de senaste:

DOROTHYPERKINS-kupong giltig i timmar: Erbjuder 10 % rabatt
Rabattkod DOROTHYPERKINS som du får valfri beställning med i present
Upp till 60 % rabatt på den aktuella DOROTHYPERKINS-kampanjen
Kampanjkod DOROTHYPERKINS med 10 % rabatt
DOROTHYPERKINS kupong med 10% på valfri beställning

DorothyPerkins kuponger

Andra liknande butiker