Maje Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranSista chansen att beställa dina favoriter25 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer MAJE Sverige

MAJE:s huvudmål är att presentera mode på ett ansvarsfullt sätt, vilket är anledningen till att effektkläder varje säsong presenteras med kvalitetsdesign tack vare de använda materialen, alltid med tanke på en hållbar framtid, samt levererar produktens livscykel längre.

MAJE säljer produkter som klänningar, kappor, jackor, tröjor, koftor, toppar, skjortor, T-shirts, byxor, jeans, kjolar, jumpsuits, jackor, outfits, väskor, miniväskor, medium väskor, stora väskor, remväskor , accessoarer, stövlar, tofflor, klackar, sandaler, mockasiner, accessoarer, bälten, masker, ponchos, halsdukar, smycken, örhängen, ringar, armband, halsband, smycken.

Hur MAJE skickar till Sverige

Produkterna i MAJE levereras genom FedEx kurirlogistikföretag, som har en leveranstid mellan 5 till 10 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder MAJE Sverige?

MAJE erbjuder sina kunder en rabattkategori där du kan få ett utmärkt utbud av produkter, utöver detta kan du njuta av en gåva på 10% rabatt när du prenumererar på deras nyhetsbrev.

Betalningsmetoder hos MAJE Sverige

För att betala för dina inköp på MAJE kan du göra det på olika sätt, inklusive via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, samt via PayPals digitala plattform.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från MAJE i Sverige?

MAJE erbjuder sina kunder en standardförsändelse som har en beräknad leverans av sina produkter inom 2 till 3 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på MAJE Sverige

Här är en lista över några av MAJE kampanjerbjudanden och kuponger som är tillgängliga:

MAJE kupong med 20% rabatt för alla beställningar
MAJE kampanjkod med 15% rabatt för nya kunder, giltig för första beställningen
Sista chansen: MAJE 20% rabattkupong
10% MAJE-kupong för produkter som redan finns i andra kampanjerbjudanden
Ytterligare rabattkod på 15% för 2 köpta produkter
Upp till 60 % rabatt på OUTLET MAJE

MAJE Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa 0801800111 från måndag till fredag ​​från 9:00 till 19:00 och på lördagar från 10:00 till 17:00, ett annat alternativ är genom ett kontaktformulär. Kontakt från din hemsida.

Fördelar med att använda en MAJE-kupong i Sverige

Det finns en mängd olika fördelar som du kan få när du använder dina rabattkuponger på MAJE, den viktigaste är vad du sparar när du gör dina betalningar, vilket ger dig en andra fördel med att kunna köpa andra produkter.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från MAJE från Sverige?

För att göra en retur har du en frist på 30 arbetsdagar efter att du mottagit beställningen, för detta måste du fylla i etiketten som mottagits i ditt paket och ta med den till närmaste postkontor, du måste ta hänsyn till att produkterna ska vara i originalskick, original, oanvänd.

Exklusiv MAJE-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av rabatterna som detta har tillgängliga.

MAJE Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av MAJE för köpare i Sverige

Bland det breda utbudet av rabatter som MAJE erbjuder, kan du hitta en maximal rabatt på 60 % som tillämpas på en mängd olika produkter.

MAJE Sverige kupong för nyhetsbrevprenumeration

Genom att prenumerera som nyhetsbrev kan du vara uppdaterad med deras informationsbulletiner angående deras erbjudanden, rabatter och nyheter. Välkomstkupongen, om du prenumererar på MAJEs nyhetsbrev, ger dig 10 % rabatt på din första beställning.

Butiker som liknar MAJE

Om du föredrar det kan du besöka några butiker som liknar MAJE där du kan få utmärkta föremål som du kan kombinera dina outfits med när du klär dig, du kan också se deras rabatter och försändelser, det här är några av butikerna som du kan besöka Stories .com , Missyempire.com, Dorothyperkins.com
        

MAJE Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

För MAJE motsvarar Black Friday-rabatterna en av årets viktigaste, för denna dag levereras oslagbara rabatter, som kan nå upp till 85 %, dessutom kan du njuta av en rabattkupong på 5 %.

Kupong för MAJE Sverige för 11.11

I MAJE blir rabatterna den 11.11 mycket populära eftersom detta datum levereras mycket bra kampanjer så att du kan använda dem tillsammans med deras rabatter som du kan hitta upp till 55%.

MAJE Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på MAJE förbereder sig för att erbjuda sina kunder utmärkta rabatter som du kan få upp till 90%, dessa rabatter levereras för onlineköp.
 

MAJE Sverige Kuponger till jul

På MAJE för julrabatter är de väldigt speciella eftersom du för denna månad kan få nyheter om deras säsongsprodukter med rabatter som du kan njuta av upp till 55% tillgängliga, du kan också hitta mycket bra reor och erbjudanden.

MAJE mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har MAJE ingen mobilapplikation.

Kända märken säljs i MAJE butik

På MAJE motsvarar alla varor deras eget varumärke.

 

 

Erbjuder MAJE fri frakt till Sverige?

MAJE erbjuder sina kunder gratis standardfrakt för detta, det kräver inget minimiköp, om du vill ha snabb frakt kan kostnaden för det vara $22

Kan jag betala på MAJE med PayPal?

Hos MAJE kan du göra dina betalningar via PayPals digitala plattform, såväl som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express och Discover.

Var ska jag skriva rabattkupongen i MAJE?

MAJE har en ruta längst upp till höger på sidan där du måste inkludera kupongnumret för att använda, detta steg kommer att göras när du har valt de produkter du vill köpa.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
25 april 2024
Maje Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos MAJE Sverige

Vill du vara uppdaterad med de senaste rabattkupongerna för MAJE webbutik? Här är en lista över de senaste, varav de flesta fortfarande är giltiga:

MAJE kupong med 20% rabatt för alla beställningar
MAJE kampanjkod med 15% rabatt för nya kunder, giltig för första beställningen
Sista chansen: MAJE 20% rabattkupong
10% MAJE-kupong för produkter som redan finns i andra kampanjerbjudanden
Ytterligare rabattkod på 15% för 2 köpta produkter
Upp till 60 % rabatt på OUTLET MAJE

Maje kuponger

Andra liknande butiker