NH Hotels Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTa 10% kampanjkod för nh-hotels.com27 oktober
Kupongnh-hotels.com 15% rabattkod11 oktober
Befordrannh-hotels.com promo: upp till 20% vårrabatt + gratis avbokning07 oktober
Befordrannh-hotels.com promo: upp till 25% rabatt21 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer NHHOTELS Sverige

NHHOTELS grundades 1978 och var en av de viktigaste hotellkedjorna i Spanien vid den tiden, som växte fram med prestige och kvalitet genom hela sin historia, och var en ikon för branschen 2009. för hotellkedjan Hesperia, bland annat som båda har nått framgång i sina karriärer.

NHHOTELS har 353 hotell i cirka 31 länder runt om i världen som är belägna i större städer, inklusive Marbella, Barcelona, ​​​​Valencia, London, Madrid, Milano, Rom, Bryssel, New York, Guadalajara, Ciudad de Sweden, Monterrey, Buenos Aires bland annat.

NHHOTELS upphetsar sina kunder tack vare sin kosmopolitiska design, som erbjuder kvalitet i var och en av sina anläggningar i de största städerna, tillhandahåller logiservice, bokning i sina rum för möten eller evenemang, affärsmöten, såväl som sina restauranger, barer, dess grönområden, gymrum.

Hur gör jag en bokning på NHHOTELS?

I allmänhet hanteras bokningar gjorda på NHHOTELS online, så bekräftelsen på din bokning kommer att tas emot via e-post, vilket kommer att vara ett bevis på din bokning.

Vilka rabatter erbjuder NHHOTELS Sverige?

NHHOTELS erbjuder sina kunder en kategori av erbjudanden där du kan hitta kampanjer och/eller rabatter som tillämpas på deras tillgängliga paket, bland vilka de erbjuder familje- eller ekonomiska, urbana eller temahotell, där de kan hitta rabatter på 20% till 10%.

Betalningsmetoder på NHHOTELS Sverige

Kunder kan betala för sina bokningar på NHHOTELS genom de viktigaste kreditkorten i varje land, inklusive Visa eller MasterCard.

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på NHHOTELS att komma fram?

Bokningar gjorda på NHHOTELS kommer automatiskt att anlända till din e-post när betalningen till din bokning har bekräftats.

Kuponger tillgängliga för närvarande på NHHOTELS Sverige

Kupong NHHOTELS 10 % rabatt
Kampanjkod NHHOTELS för nya kunder 5% rabatt
20 % rabatt på bokningar för sommarsäsongen
Upp till 50 % rabatt
Ytterligare 10 % rabatt med en kampanjkod från NHHOTELS
20 % rabattkupong för NHHOTELS

NHHOTELS Sverige Kundtjänst

För att kommunicera med NHHOTELS kan kunden göra det genom att ringa telefonnumret +34913984438 som global samtalsåtkomst.

Fördelar med att använda en NHHOTELS-kupong i Sverige

Att kunna använda rabattkuponger på NHHOTELS har sina fördelar och vilket motsvarar ett privilegium för sina kunder eftersom det tillåter dem att betala mindre än vad de förväntar sig på grund av rabatten som tillämpas genom den tillämpade kupongen.

Kan jag avboka eller ändra min NHHOTELS-bokning?

För att göra en avbokning av bokningen på NHHOTELS måste klienten kontakta hotellets kundtjänst direkt, vilket måste göras med förhandsbesked senast 48 timmar före ankomstdatum och klockslag, om man inte gör det före kl. 48 timmar kan kunden bli föremål för en särskild avgift för avbokning eftersom 100 % av din bokning kan debiteras.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya NHHOTELS-kunder får 5 % rabatt på sin första onlinebokning som görs via denna portal.

NHHOTELS Sverige i sociala nätverk

I följande sociala nätverk kan du hitta de senaste kampanjerbjudandena och rabattkoderna från NHHOTELS:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av NHHOTELS för köpare i Sverige

Bland rabatterna som NHHOTELS har tillgängliga i sin erbjudandekategori, kan dess kunder njuta av 50 % rabatt på ett av dess paket.

NHHOTELS Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på NHHOTELS kan dina kunder njuta av en gåva på 5 % rabatt för sina bokningar, förutom att få nyhetsbrev om deras kampanjer, erbjudanden och alla fördelar med att vara medlem.

Onlinebokningsportaler som liknar NHHOTELS

Kunder kan njuta av en mängd olika butiker som liknar NHHOTELS där de kan besöka och jämföra sina tjänster, sina faciliteter, sina priser bland annat, några av dessa butiker som de kan besöka är Hilton.com, IHG.com, Marriot .com, Barcelo.com, RadissonBlu.com, BeLiveHotels.com.

NHHOTELS Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

För NHHOTELS är dagen för Black Friday-rabatter en av de viktigaste rabatterna för hotellkedjan, och under denna dag kan du njuta av extraordinära rabatter på dess tjänster, som kan vara upp till 57 % under en begränsad tid.

Kupong för NHHOTELS Sverige för 11.11

På dagen för singelrabatter på NHHOTELS kan dina kunder få mycket bra kampanjer, såväl som bra rabatter som kan vara upp till 45%.

NHHOTELS Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatten för NHHOTELS är mycket karakteristisk och viktig eftersom stora rabatter är tillgängliga för bokningar av dess tjänster, som kan vara upp till 50%.

NHHOTELS Sverige Kuponger till jul

I december månad erbjuder NHHOTELS underbara rabatter som du kan hitta upp till 50% utöver mycket bra erbjudanden.

NHHOTELS mobilapplikation för iPhone och Android

NHHOTELS har en mobilapplikation tillgänglig för iPhone och Android där kunderna kan hantera bokningar i enkla och enkla steg, vilket de kan göra var som helst i världen där de är.

Vilka är de populära resmålen där NHHOTELS hotell ligger?

NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi, NH Collection Taormina, NH Catania Parco Degli Aragonesi, Anantara Vilamoura Algarve Resort, The Residences at Victoria Algarve, Tivoli Carvoeiro Algarve Resort, Tivoli Lagos Algarve Resort, Tivoli Marina Portimão Algarve Resort, Tivoli Marina Resort Vilamoura Algarve , Anantara Villa Padierna Palace Benahavís Marbella Resort och NH Marbella är några av de mest populära hotellen på NHHOTELS.

 

 

Erbjuder NHHOTELS gratis bokningar?

Bokningar gjorda på NHHOTELS erbjuds gratis eftersom de skickas online.

Kan jag betala på NHHOTELS med PayPal?

Tyvärr accepterar inte NHHOTELS betalning för dina bokningar via PayPal-plattformen.

Var ska jag skriva rabattkupongen på NHHOTELS?

NHHOTELS har tillgängligt för att skriva kupongnumret för en ruta som du hittar när du anger data för att söka efter reservationen.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
nh-hotels.com Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på NHHOTELS Sverige

Varje dag har NHHOTELS kampanjerbjudanden och rabattkoder till sina kunder. I följande rader presenterar vi det senaste.

Kupong NHHOTELS 10 % rabatt
Kampanjkod NHHOTELS för nya kunder 5% rabatt
20 % rabatt på bokningar för sommarsäsongen
Upp till 50 % rabatt
Ytterligare 10 % rabatt med en kampanjkod från NHHOTELS
20 % rabattkupong för NHHOTELS

nh-hotels.com kuponger

Andra liknande butiker