Antonioli Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranFå 50% rabatt på Antonioli.eu31 januari
Kupong10% rabatt med denna ANTONIOLI kupong på din första beställning!30 december
Kupong20% ANTONIOLI kupong: Spara nu 20% på FW19 SALU Objekt02 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Antonioli Recension

Butiken uppskattas av sina kunder som ett riktigt köpcentrum med lyxprodukter av kläder och skor för män och kvinnor. Detta är den plats som erbjuder dig en effektiv köpupplevelse, genom snabbhet och kvalitet. Butiken fokuserar på produkter för specialevenemang, med en elegant touch. Men här kan du också hitta ett brett utbud av avslappnade produkter, från jeans, t-shirts, till sneakers och till och med ryggsäckar. Antonioli-produkter är internationellt uppskattade och deltar i många modepresentationer i modernas huvudstäder i världen. Dessutom är inköpsprocessen effektiviserad genom mobilapplikationen, vilket gör att du kan köpa produkter var som helst och när som helst. För att undvika svårigheter finns det ett tekniskt supportteam som kommer att finnas tillgängligt i non-stop-systemet för att hjälpa dig i köpprocessen eller för att svara på frågor.

Användbar information om Antonioli

Produkterna transporteras internationellt och måste betala en transportavgift på 20 euro. Men order vars totala värde når 500 euro får gratis frakt. Leveranstiden beräknas enligt destinationslandet, i genomsnitt 5 dagar. Företagets returpolicy accepterar returnering av produkterna inom 14 dagar efter mottagandet av produkterna. Betalning kan göras uteslutande online, utan möjlighet att betala kontanter, i ett återbetalningssystem. Butiken garanterar fullständig säkerhet och säkerhet i processen att ge. Du kan använda debet- eller kreditkort Visa, MasterCard, American Express och M Maestro. Du kan också betala med banköverföring, Sofort Banking, PayPal och AliPay.

Info om hur du använder en Antonioli kupongkod

En Antonioli-kupongkod har en viss giltighetsperiod som inte kan förlängas och endast kan användas en gång. Det här kan anges i avsnittet Kontoprofil eller på sidan för att slutföra order.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker