Holiday Inn Express Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongRabattkod för HolidayInnExpress.com: 10% på hela webbplatsen05 oktober
KupongTa 25% rabattkod för HolidayInnExpress.com21 september
KupongHolidayInnExpress.com 20% kampanjkod29 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad HOLIDAYINNEXPRESS säljer Sverige

HOLIDAYINNEXPRESS är en hotellkedja som är bland de varumärken som tillhör Intercontinental Hotels Group, HOLIDAYINNEXPRESS uppstår med intresset att kunna tillhandahålla hundratals människor som behöver lite boende som ger dem bekvämligheten att kunna vara lugn i sina rum tack vare deras utrymmen som erbjuder komfort och lyx på ett ställe.

På HOLIDAYINNEXPRESS kan dina kunder göra bokningar för att njuta av sina tillgängliga rum, antingen som en familj för en välförtjänt semester och en säker och fridfull vila eller för de människor som behöver göra affärsresor där de kan få utrymmen där de helt enkelt kan kunna ha ett vardagsjobb.

Det är därför HOLIDAYINNEXPRESS har sina hotell tillgängliga i olika delar av världen, på vilken kontinent som helst där kunden vill resa och bo, sina exklusiva rum, samt att njuta av sina utomhusutrymmen, sina poolområden, sina evenemangsrum, restauranger, barer och till och med deras gym.

Hur gör jag en bokning på HOLIDAYINNEXPRESS?

I HOLIDAYINNEXPRESS levereras biljetten som utfärdats för den gjorda bokningen elektroniskt, som kommer med bekräftelsenumret på din bokning via e-post.

Vilka rabatter erbjuder HOLIDAYINNEXPRESS Sverige?

Som en rabatt tillgänglig för sina kunder, erbjuder HOLIDAYINNEXPRESS sina kunder 30 % rabatt att njuta av på sina bokningar.

Betalningsmetoder på HOLIDAYINNEXPRESS Sverige

HOLIDAYINNEXPRESS-kunder har möjlighet att betala sina bokningar med de viktigaste internationellt accepterade kreditkorten såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club.

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på HOLIDAYINNEXPRESS att komma fram?

I HOLIDAYINNEXPRESS när betalningen av bokningarna har bekräftats, skickar den biljetten till sina kunder inom en period av högst en halvtimme via ett e-postmeddelande till deras e-postadress.

Kuponger finns för närvarande på HOLIDAYINNEXPRESS Sverige

Upp till 5 000 IHG-poäng för varje HOLIDAYINNEXPRESS-bokning
Välj lokala turer och tjäna upp till 1 000 IHG-bonuspoäng
Upp till 30 % rabatt på nätverket HOLIDAYINNEXPRESS med en kampanjkod
Gratis Wi-Fi med varje HOLIDAYINNEXPRESS hotellbokning
Upp till ytterligare 25 % rabatt på din semester när du väljer ett hotell HOLIDAYINNEXPRESS

HOLIDAYINNEXPRESS Sverige kundtjänst

HOLIDAYINNEXPRESS har en onlinechatt tillgänglig så att dess kunder kan kommunicera med kundtjänsten på eller ett nummer som kan nås per telefon på 800914288.

Fördelar med att använda en HOLIDAYINNEXPRESS-kupong i Sverige

En av de viktigaste fördelarna som HOLIDAYINNEXPRESS kunder kan ha när de använder sina rabattkuponger är att de kan ha möjlighet att spara pengar i kassan, som kan användas för andra boenden i framtiden.

Kan jag avboka eller ändra min HOLIDAYINNEXPRESS-bokning?

För att HOLIDAYINNEXPRESS kunder ska kunna avboka sina bokningar måste de i första hand kontakta kundtjänst, där de kommer att få alla instruktioner, samt ta hänsyn till att det finns vissa tillfällen då en extra avgift kommer att tas ut. annullering.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya HOLIDAYINNEXPRESS-kunder tjänar 5 000 belöningspoäng när de registrerar sig för IHG.COM-nätverket och blir medlem.

HOLIDAYINNEXPRESS Sverige i sociala nätverk

I följande sociala nätverk kan du hitta de senaste kampanjerbjudandena och rabattkoderna från HOLIDAYINNEXPRESS:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av HOLIDAYINNEXPRESS för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt kan HOLIDAYINNEXPRESS-kunder njuta av de 30 % som den har för vissa av sina bokningar.

HOLIDAYINNEXPRESS Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För kunder som prenumererar på HOLIDAYINNEXPRESS kan de få via sina e-postnyhetsbrev angående sina kampanjer, tillgängliga erbjudanden och genom att gå med i IHG-klubben kan de tjäna 5000 extra bonuspoäng.

Onlinebokningsportaler som liknar HOLIDAYINNEXPRESS

Det finns en mängd olika butiker som liknar HOLIDAYINNEXPRESS som har liknande tjänster tillgängliga, dessa butiker kan besökas för att verifiera och jämföra deras priser, eller deras erbjudanden, förutom deras utrymmen, bland annat, några av dessa butiker är Crowneplaza.com , Hilton .com, Marriott, Intercontinental.com.

HOLIDAYINNEXPRESS Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

I november månad, på HOLIDAYINNEXPRESS, bland de rabatter som är tillgängliga för denna dag, kan dina kunder få fantastiska rabatter, som kan vara nära 68% tillgängliga, vilket gör att du kan göra dina bokningar i tid.

Kupong för HOLIDAYINNEXPRESS Sverige för 11.11

För singlars dag erbjuder HOLIDAYINNEXPRESS olika kampanjer som gör att sina kunder kan njuta av att göra reservationer tillsammans med sina bra rabatter tillgängliga på dagen på upp till 55%.

HOLIDAYINNEXPRESS Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

För HOLIDAYINNEXPRESS tillhör en av de mest betydelsefulla säljhelgerna Cyber ​​​​Monday och det är att de för denna dag firas tillsammans med olika rabatter bland vilka är upp till 72% tillgängliga vilket hjälper deras kunder att göra resan till resten mellanslag.

HOLIDAYINNEXPRESS Sverige Kuponger till jul

Under december månad har HOLIDAYINNEXPRESS erbjudanden och rabatter tillgängliga för sina kunder som kan nå upp till 30%.

HOLIDAYINNEXPRESS mobilapplikation för iPhone och Android

På HOLIDAYINNEXPRESS har dess kunder tillgång till att kunna göra sina bokningar via mobilapplikationen som den har tillgänglig för iPhone och Android.

Vilka är de populära resmålen där HOLIDAYINNEXPRESS hotell ligger?

HOLIDAYINNEXPRESS Nashville Downtown Conference Center (Tennessee), HOLIDAYINNEXPRESS Waikiki (Hawaii), HOLIDAYINNEXPRESS San Diego Downtown (Kalifornien), HOLIDAYINNEXPRESS & Suites Grand Canyon (Arizona), HOLIDAYINNEXPRESS Denver Downtown (Colorado), San AntonioPRESS Riverwalk Area, HOLIDAYINNEXPRESS INNEXPRESS INN, (HOLIDAYINNEXPRESS) & Suites Nearest Universal Orlando (Florida), HOLIDAYINNEXPRESS Boston (Massachusetts), HOLIDAYINNEXPRESS Springfield Downtown (Massachusetts), HOLIDAYINNEXPRESS & Suites Indianapolis Downtown – Convention Center Area (Indiana), HOLIDAYINNEXPRESS Las Vegas – South (Nevada), HOLIDAYINNEXPRESS Downtown – CharlestonINNEX Downtown, HOLIDAYINNEXPRESS Downtown (South Carolina), HOLIDAYINNEXPRESS Salt Lake City Downtown (Utah), HOLIDAYINNEXPRESS Hilton Head Island (South Carolina) och HOLIDAYINNEXPRESS Nashville Airport (Tennessee) är några av de mest populära HOLIDAYINNEXPRESS i denna värld med internationell berömmelse.

 

 

Erbjuder HOLIDAYINNEXPRESS gratis bokningar?

Hos HOLIDAYINNEXPRESS skickas din biljett gratis eftersom den görs online.

Kan jag betala på HOLIDAYINNEXPRESS med PayPal?

Tyvärr i HOLIDAYINNEXPRESS kan du inte göra betalningen via PayPal eftersom den inte accepteras.

Var ska jag skriva rabattkupongen på HOLIDAYINNEXPRESS?

Tyvärr har HOLIDAYINNEXPRESS ingen box tillgänglig för att skriva en rabattkupong.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
HolidayInnExpress.com Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på HOLIDAYINNEXPRESS Sverige

Varje dag har HOLIDAYINNEXPRESS kampanjerbjudanden och rabattkoder till sina kunder. I följande rader presenterar vi det senaste.

Upp till 5 000 IHG-poäng för varje HOLIDAYINNEXPRESS-bokning
Välj lokaliserade turer och tjäna upp till 1 000 extra IHG-poäng
Upp till 30 % rabatt på nätverket HOLIDAYINNEXPRESS med en kampanjkod
Gratis Wi-Fi med varje HOLIDAYINNEXPRESS hotellbokning
Upp till ytterligare 25 % rabatt på din semester när du väljer ett hotell HOLIDAYINNEXPRESS

HolidayInnExpress.com kuponger

Andra liknande butiker