Reebok Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongReebok.com rabattkod: 50% välj Nanos objekt05 juli
KupongReebok.com rabattkod: upp till 40% rabatt14 juni
KupongReebok.com 20% kampanjkod hela webbplatsen23 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad REEBOK Sverige säljer

REEBOK är ett företag av brittiskt ursprung som föddes i Bolton 1890, av Joseph William som började tillverka sportskor som används för de olympiska spelen, med tiden blev hans skor en del av livet för miljontals människor, vilket alltid har varit kopplat till till den urbana stilen. För år 82 revolutionerade den marknaden eftersom det var lanseringen av sportsko för kvinnor som tack vare sin stil och komfort var känd som casual skon.

REEBOK har gått från generation till generation från son och barnbarn fram till 2006 då det såldes till Adidas-företaget, på samma sätt fortsätter varumärket att ständigt förnya modeller och kvalitet med nya stilar, kollektioner och versioner för kundnöjdhet

Varumärket REEBOK säljer till sina kunders förtjusning produkter för män, kvinnor och barn där du kan få artiklar till försäljning såsom löparskor, promenadskor, fritidsskor, sandaler, träningsskor, klassiska skor, samt kläder som t-shirts, shorts, sport-bh, leggings, strumpbyxor, set, underkläder, sweatshirts, byxor, jackor, leggings, vindjackor, strumpor, samt väskor, ryggsäckar, handskar, mössor.

Hur REEBOK skickar till Sverige

REEBOK levererar sina produkter genom budföretagen USPS, FedEx, som har en leveranstid mellan 2 till 8 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder REEBOK Sverige?

REEBOK erbjuder sina kunder olika typer av rabatter för att njuta av deras inköp, bland vilka kan vara 15% rabatt när du prenumererar på dess nyhetsbrev, du hittar också en rabattkategori där du kan hitta en 30% rabatt på deras produkter , och ytterligare 50 % rabattkod.

Betalningsmetoder hos REEBOK Sverige

Att betala för dina inköp på REEBOK är ett mycket enkelt steg, det första är att välja dina produkter för att gå till din shoppingväska för att utföra betalningsprocessen, för detta hittar du olika metoder, bland annat kreditkort som Visa , MasterCard, American Express, Discover, även via PayPal digital plånbok, Apple Pay, Affirm, Klarna eller presentkort levererade av REEBOK
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från REEBOK till Sverige?

Inköp på REEBOK skickas via FedEx och det tar 4 till 7 arbetsdagar att nå sin destination.

Kuponger finns för närvarande på REEBOK Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga REEBOK-kampanjerbjudandena och kupongerna:

REEBOK 50% rabattkod om du köper två saker
REEBOK-kupong för fri frakt vid beställningar på minst $75
REEBOK Kampanjkod 20 % rabatt på allt
Extra 15 % rabatt med REEBOK-kupong
Extra 40 % rabatt med en speciell kampanjkod från REEBOK för studenter
Upp till 60 % rabatt i kampanjslutet för säsongen

REEBOK Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på REEBOK kan du göra det genom att ringa 18668701743 från söndag till lördag från 8:00 till 23:00 EST-tid, ett annat alternativ är genom en onlinechatt från deras sida eller via Facebook Messenger eller Twitter från @ reebokushjälp

Fördelar med att använda en REEBOK-kupong i Sverige

Det finns många fördelar som du kan få när du använder dina kuponger på REEBOK, en av dem är att du kan ta med dig fler föremål för att betala mindre, en annan fördel är att du kan ta med dig sportartiklar för hela familjen.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från REEBOK från Sverige?

För att göra en retur på REEBOK har du en period på 30 arbetsdagar efter mottagandet. För detta måste du logga in på ditt konto, granska din orderhistorik och välja den du vill returnera, förklara orsaken till din retur och följ instruktionerna som detta säger till dig för detta måste du skriva ut etiketten som erbjuds dig om du inte kan skanna QR-koden, du måste inkludera varorna i originalförpackningen och skicka den via FedEx, om ditt köp gjordes som en gäst måste du göra det genom orderspåraren ange den begärda informationen och följ instruktionerna som den anger.

Exklusiv REEBOK-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av rabatterna och erbjudandena som REEBOK har tillgängliga, såväl som presentrabatten när du registrerar dig.

REEBOK Sverige på sociala medier

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av REEBOK för köpare i Sverige

Bland det stora utbudet av rabatter som REEBOK erbjuder kan du få varor som har maximalt 75 % rabatt.

REEBOK Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att gå med i REEBOK som nyhetsbrev kan du få exklusiva erbjudanden, även 20% välkomstrabatt, bland andra alternativ du kan få.

Butiker som liknar REEBOK

Det finns andra butiker och/eller sidor som liknar REEBOK som du kan besöka och skapa design i ditt utseende, eller så kan du helt enkelt jämföra deras priser, rabatter eller försändelser, det kan vara några av dessa butiker som Newbalance.com, NIKE .com, ADIDAS .com

REEBOK Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

REEBOK är ett viktigt varumärke som har ett brett utbud av rabatter tillgängliga från sina butiker för Black Friday-helgen, som du kan få upp till 80 % så att de kan njuta av att bära produkter som de väljer.

Kupong för REEBOK Sverige för 11.11

Under rabatten 11.11 på REEBOK hittar du nya kampanjer som tillämpas på några av deras produkter, samt mycket bra rabatter som kan ligga mellan 35% och 45%.
  

REEBOK Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter är speciella för REEBOK eftersom det för denna semester ges mycket bra rabatter för köp gjorda online, rabatter som kan erhållas med upp till 75%, utöver detta kan de njuta av en rabattkupong från 5%.

REEBOK Sverige kuponger till jul

Du kan njuta av dessa julrabatter i december månad, och för denna månad förbereder REEBOK otroliga rabatter till sina kunder som kan ligga på mellan 50% och 60%, dessutom hittar du också mycket bra erbjudanden och reor.

REEBOK mobilapp för iPhone och Android

REEBOK har för närvarande ingen nedladdning av mobilapp.

Kända märken som säljs i butiken REEBOK

På REEBOK hittar du produkter som enbart och exklusivt motsvarar ditt varumärke, stil, design och tillverkning.

 

 

Erbjuder REEBOK fri frakt till Sverige?

REEBOK erbjuder sina kunder den kostnadsfria standardmetoden, men för detta måste din beställning vara större än eller större än $49.

Kan jag betala på REEBOK med PayPal?

Hos REEBOK kan du göra betalningar för dina köp via ditt digitala PayPal-konto, samt via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, samt Klarna och Apple Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen på REEBOK?

REEBOK gör en box tillgänglig för sina kunder längst ner till höger på sidan så att dess kunder kan använda sina rabattkuponger.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
13 juni 2024

Specialerbjudanden och kuponger på REEBOK Sverige

På REEBOK butik kan du få extra rabatt om du använder aktuella rabattkuponger och kampanjerbjudanden. Nedan är en sammanfattning av de senaste kampanjkoderna från REEBOK:

REEBOK 50% rabattkod om du köper två saker
REEBOK-kupong för fri frakt vid beställningar på minst $75
REEBOK Kampanjkod 20% rabatt på allt
Extra 15 % rabatt med REEBOK-kupong
Extra 40 % rabatt med en speciell kampanjkod från REEBOK för studenter
Upp till 60 % rabatt i kampanjslutet för säsongen

Andra liknande butiker