FWRD Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranSpara stor på fwrd.com14 februari
Befordran10% rabatt på fwrd.com06 Mars
BefordranLyx märken till bra priser01 februari
Kupong25% MINDRE: de bästa FWRD Kupong för idag!15 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

FWRD Recension

Från Acne Studios, Alexander Wang, Balenciaga, Balmain, Burberry, Chloe, Comme des Garcons, Fendi, till Givenchy, Gucci, Saint Laurent, Stella McCartney och Valentino, på Forward kan du uppgradera din garderob med lyxiga kvalitetsprodukter, men tillgängliga för valfri budget, oavsett vilken stil du föredrar för speciella tillfällen och evenemang eller för vardagen. När det gäller produkternas kvalitet och originalitet är denna aspekt inte oroande, eftersom butiken är en auktoriserad återförsäljare, om den har samarbetsavtal med varje märke. Om du stöter på några problem eller har några frågor kommer kundens kundteam att vara tillgängligt dygnet runt för både köpassistans och för svar.

Användbar information om Forward.com

Butiken har bara en leveransmetod tillgänglig för internationell transport, men det finns inget behov av mer, eftersom leveransen av dina produkter sker i genomsnitt på 3-6 arbetsdagar, ibland ännu tidigare. Alla beställningar som gjorts på webbplatsen har fri frakt, oavsett värdet på beställningen eller destinationslandet. Återlämnande av skadade eller icke tacksamma produkter kan göras inom 60 dagar efter mottagandet, och returkostnaderna kommer att bäras av dig. Betalningen kan göras uteslutande online, med kreditkort från Visa, MasterCard, American Express, Discover och JCB, samt via PayPal-kontot.

Info om hur man använder en FWRD kupongkod

En Forward.com-kupongkod kan anges i en speciell ruta under beställningsprocessen. Därefter, om koden är giltig, subtraheras dess värde från det totala värdet på beställningen och tillämpas automatiskt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker