Luno Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranRabattkod för Luno.com: Usd25 Bitcoin27 oktober
BefordranKampanjkod för Luno.com: 72% rabatt11 oktober
BefordranUSD15 kampanjkod för Luno.com registrera dig13 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad är LUNO?

Baserat i London, Storbritannien, grundades LUNO 2013 av Marcus Swanepoel och Timothy Stranex och är en av världens säkraste kryptovalutaplattformar med över 10 miljoner användare. LUNO har mer än 40 marknader spridda över Nordamerika, Afrika, Asien och Europa och är ett kryptovalutabörsföretag som har haft stora framgångar sedan starten tack vare sitt effektiva och inkluderande finansiella system och tack vare att det är ett dotterbolag oberoende operatör av Digital Currency Group, en av de mest aktiva investerarna på kryptovalutamarknaderna med investeringar i mer än 130 företag spridda över 30 olika länder.

 Hur kan du öppna ett konto på LUNO?

Gå till LUNO och klicka på knappen Registrera dig som du hittar längst upp till höger på startsidan. Du kommer omedelbart att omdirigeras till registreringssidan där du måste ange en giltig e-postadress och ett säkert lösenord som måste ha minst 8 tecken, en stor och en liten bokstav, samt minst en siffra. Därefter måste du markera rutan Jag är inte en robot och du måste klara säkerhetsåtgärden reCAPTCHA. Tryck på Go-knappen och vänta på bekräftelsemailet från LUNO. Du kan också registrera dig snabbare och enklare med ditt Google- eller Apple-konto eller ditt Facebook-konto.

Hur kan du sätta in pengar på ditt LUNO-konto?

Att lägga till pengar på ditt LUNO-konto kunde inte vara enklare. Logga in på ditt konto och välj Plånböcker från huvudmenyn. Välj den lokala valutan för din plånbok och välj sedan insättningsknappen. Nu måste du välja den metod du vill använda som betalkort eller SEPA-banköverföring för att finansiera din LUNO-plånbok. När du noggrant har gått igenom alla dessa steg måste du följa instruktionerna på skärmen för att slutföra din transaktion.

Hur kan du ta ut pengar från ditt LUNO-konto?

Vill du ta ut pengar från din lokala valutaplånbok? Logga in på ditt LUNO-konto och gå till plånbokssidan från huvudmenyn och välj din lokala valutaplånbok. Klicka sedan på knappen Uttag och välj ditt bankkonto. Observera att om du ännu inte har länkat ditt bankkonto kommer du nu att bli ombedd att göra det. Ange summan pengar du vill ta ut och välj Nästa. Ett nytt fönster kommer upp där du kan se beloppet för ditt uttag och den provision som du måste betala. Om du är säker på att avsluta denna transaktion måste du klicka på knappen Bekräfta för att slutföra uttagsprocessen. Om du använder mobilappen måste du också ange din Luno Pin. Och allt är klart.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på LUNO?

Om du följer våra steg kommer du att öppna ditt LUNO-konto direkt. Du behöver bara gå igenom en verifieringsprocess som vanligtvis inte tar mer än några minuter. Men om det är många förfrågningar och vissa problem kan det ta ett par dagar.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på LUNO

LUNO anordnar olika tävlingar och presenter för sina kunder. Då och då under några speciella evenemang för människor över hela världen som Ramadan eller Thanksgiving Day och så vidare, kommer LUNO med bra erbjudanden som kan ge olika kuponger eller olika rabattkoder för att minska kostnaden för avgifter. Med referensprogrammet kan du också få gratis kryptovalutor. Och belöningsprogrammet är det bästa eftersom du kommer att låsa upp fantastiska förmåner och förmåner när du slutför olika uppgifter. Jakt betyder också att vinna. Bug Bounty-programmet kommer att belöna dig när du hittar säkerhetsbrister.

 LUNO kundtjänst

Om du går till den officiella webbplatsen hittar du längst ner på startsidan kategorin Resurser som tar dig till sidan Hjälpcenter där du kan hitta svar på de vanligaste frågorna. Men om dessa svar inte tillfredsställer dig kan du kontakta kundtjänstteamet genom att skicka ett e-postmeddelande till support@LUNO. Du kan också kontakta supportteamet via Support Inbox, ett bra verktyg där du kan skicka och ta emot meddelanden i realtid.

Fördelarna med att använda LUNO

Även om du tror att LUNO inte är rätt för dig på grund av att det bara har ett begränsat urval av krypto tillgängliga, kommer du definitivt att ändra dig eftersom LUNO har många fördelar. Du kommer att ha tillgång till en användarvänlig och användarvänlig plattform som erbjuder dig en smidig handelsupplevelse och snabba insättningar och uttag. Dessutom erbjuder företaget höga säkerhetsstandarder med ett av de högsta skydden i branschen. Och framför allt ovanstående ger LUNO tillgång till resurser

Det är lärorikt där du kan lära dig de dolda hemligheterna om kryptovalutamarknaden och du kan känna igen många tips och tricks som hjälper dig att nå en nivå i din kryptoresa.

Hur kan du stänga ditt LUNO-konto?

Tyvärr kan du för närvarande inte stänga ditt LUNO-konto själv. Du måste kontakta kundtjänstteamet genom att skicka ett meddelande via onlinekontaktformuläret som finns på webbplatsen. Du måste ange samma e-postadress som du använde för att skapa ditt konto och sedan måste du välja det specifika ämne som jag vill stänga mitt konto. Därefter måste du skriva en kort beskrivning av anledningarna till att du vill stänga ditt konto. Du kan även bifoga filer på max 4 MB om du anser att de är nödvändiga. Efter att ha gjort allt ovan behöver du bara klicka på knappen Skicka och du måste vänta på svar från LUNO.

LUNO Kupongkod

Vår databas ger tillgång till ett brett utbud av kupongkoder för de viktigaste och mest berömda plattformarna för utbyte av kryptovaluta. Och lyckligtvis hittar du alltid bra erbjudanden för LUNO också. Hitta rätt LUNO-kupongkod för dina behov och när du hittar den rätta nu klickar du bara på knappen Visa erbjudande för att få upp till 72 % rabatt på LUNO.

 LUNO på sociala nätverk

Sociala nätverk är platsen där allt händer och där alla skvallrar om kryptovalutamarknaden. Därför rekommenderar vi att du ansluter till LUNO-communityt på sociala nätverk. Det är bäst att följa deras aktivitet på minst en av följande kanaler: Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter, Telegram eller Quora för att få tillgång till de senaste uppdateringarna och nyheterna, såväl som intressanta och användbara videor och intervjuer. Glöm inte att kolla Discover-sidan som finns på den officiella webbplatsen för här kommer du att lära dig allt om kryptovalutamarknaden. Du hittar många utbildningsartiklar som Vad är skillnaden mellan Solana och Ethereum?, Var kommer Solana ifrån? o Daglig rapport > Krypto- och traditionella marknader är tysta i väntan på amerikanska sysselsättningssiffror.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Den största rabatten som erbjuds av LUNO remisskupongkod

Den största rabatten som erbjuds av LUNO-remisskupongkoden är €15 i Bitcoin.

LUNO-kupong för nya kunder

Med LUNO-kupongen som passar nya kunder kan du få minst 10 % rabatt. Detta är den första bonusen du kan få genom att skapa ditt eget konto på LUNO.

Tjänster som liknar LUNO

Vill du ha tillgång till andra kryptovalutor? Vill du veta hur andra plattformar som liknar LUNO fungerar? Sök på internet efter liknande plattformar och kolla in KuCoin.com, CoinSmart.com, crypterium.com, OKX.com, Phemex.com eller FTX.com.

 LUNO Black Friday-erbjudanden

Vill du få de bästa erbjudandena? Det är inte längre en överraskning att Black Friday är ett av de viktigaste och mest välkända evenemangen som anordnas varje år av de största företagen runt om i världen. Och LUNO är ett av företagen som belönar sina lojala kunder med bra erbjudanden. Du kan minska dina provisionskostnader eller så kan du till och med få noll provision på vissa transaktioner. Dessutom kan du också få gratis Bitcoins.

LUNO-erbjudanden 11.11

Vill du börja tjäna mer medan du handlar med din favoritkrypto? Kom tillbaka till LUNO den 11 november, dagen då hela världen firar Singles Day Sale, även känd som Double 11 och du kan få otroliga rabatter på vissa kryptovalutor.

LUNO Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Dra nytta av Cyber ​​​​Monday-erbjudanden på LUNO. Spara datumet och njut av förmånerna och fantastiska erbjudanden. Om du missade LUNO specialerbjudanden vid tidigare försäljningsevenemang är det nu dags att investera mer i din framtid för på Cyber ​​​​Monday välkomnar LUNO dig med rabatter på mer än 10 % på specifika produkter.

 LUNO julerbjudanden

Julen är precis runt hörnet och du kunde inte hitta en perfekt present till din vän som är spelberoende? Vi har den perfekta lösningen. Gå in på LUNO i december för att ta del av julerbjudandena och göra alla glada. Du kommer att få fantastiska erbjudanden som kan ge dig och dina nära och kära krypto gratis tillsammans med enorma rabatter på specifika tjänster.

 LUNO mobilapplikation

Håll dig uppdaterad och ladda ner den officiella LUNO-appen från App Store eller Google Play så är du redo att handla när du är på språng, var som helst och när du vill, direkt från bekvämligheten av ditt hem eller medan du gör sysslor eller medan du shoppar eller på gymmet. Du kommer att ha tillgång till insättningar, uttag och handel 24/7 och uppleva pro-grade kryptohandelsfunktioner som du aldrig har föreställt dig förut.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på LUNO

LUNO stöder inte många kryptovalutor som andra liknande företag. De mest populära du kan handla på LUNO är: Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Chainlink, Solana, Cardano och USD Coin.

 

 

Var kan du skriva din lyxkod?

Om du vill dra nytta av fördelarna med Luno-hänvisningskoden måste du skapa ditt eget konto. Efter att ha skapat ditt eget Luno-konto måste du gå till Kampanjer-sidan från menyn och du måste ange koden i rutan som heter Ange kampanjkod. Efter att noggrant angett den kan du trycka på knappen Använd kod för att få din rabatt. Du kan göra anspråk på din rabatt inom 14 dagar från den dag du registrerade dig för Luno.

Kan jag överföra pengar till Luno från ett Mastercard/Visa-kort?

Om du vill överföra pengar till Luno från ditt kredit- eller betalkort, vare sig det är Visa eller Mastercard, måste du först koppla ditt bankkonto till ditt Luna-konto. Lägg till ditt kort i din plånbok och fyll i utrymmena med nödvändig information, inklusive ditt fullständiga juridiska namn, bankkontonummer, adress osv. Gå nu till ditt Luno.com-konto och välj Plånböcker i huvudmenyraden. Gå till alternativet Insättning och välj banköverföring, ange summan pengar du vill överföra och klicka på Nästa. En ny skärm kommer upp där du hittar ditt bankkontonummer och bankuppgifter. Ange ditt bankkonto och lägg till Luno som förmånstagare. Nu kan du fortsätta med följande steg för att göra din insättning/överföring till ditt Luno-konto.

Kan jag överföra pengar till Luno från PayPal?

Tyvärr erbjuder Luno inte möjligheten att överföra pengar från ditt PayPal-konto.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
24 juli 2024
Luno.com Rabattkoder

 Tips för att spara pengar på LUNO-avgifter

Om du vill spara pengar på dina LUNO-avgifter rekommenderar vi att du hittar en passande kupongkod som minskar dina avgiftskostnader. Dessutom kommer återigen Luno Ahorro väl till pass med specialpriser på dina transaktionsavgifter.

Luno.com kuponger

Andra liknande butiker