BjornBorg Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKupongkod på BjornBorg.com: 20% rabatt på hela webbplatsen12 Maj
BefordranBjornBorg.com 10% kupong nyhetsbrev14 Maj
KupongTa 20% kupongkod på BjornBorg.com webbplatsövergripande16 april

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad Björn Borg säljer

Björn Borg grundas i Stockholm, i namnet på den tidigare tennisspelaren Björn Borg som är huvuddesigner för sina artiklar Rdhdi Heintz, denna butik börjar med sportkläder, men år senare känner de önskan att fördjupa och växa så de lanserar sin underkläderkollektion som skapas med livfulla och explosiva tryck som blir pionjärer och trend för den tiden.

Björn Borg har produkter till försäljning för män, kvinnor och barn där du kan hitta underkläder, jackor, sweatshirts, jumpers, t-shirts, toppar, sportbehåar, strumpor, byxor, shorts, kjolar, klänningar, boxare, baddräkter, sneakers, sandaler, handväskor, axelväskor, ryggsäckar, necessärer, hattar, mössor, kepsar, hattar.

Hur skickar Björn Borg beställningar?

Björn Borg levererar sina produkter via logistikföretagen DHL och UPS.

 Vilka rabatter erbjuder Björn Borg?

Rabatterna som erbjuds av Björn Borg är:

50% rabatt på utvalda produkter och artiklar

25% rabatt på barnartiklar

40% rabatt på utvalda herr- och damprodukter.

Betalningsmetoder på Björn Borg

Betalningsmetoder som accepteras för inköp gjorda på Björn Borg är de som utfärdas av Visa och MasterCard betalkort och kreditkort, samt via PayPal, Direktbetalning eller via Klarna.

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från Björn Borg?

Den beräknade leveranstiden för produkter beställda från Björn Borg kan ta mellan 3 och 10 arbetsdagar för att nå sin destination.

Rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på Björn Borg

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på Björn Borg:

10% rabatt på alla beställningar med koden INKSALE10.

20% rabatt på utvalda produkter med koden INKSALE20

15% rabatt på alla beställningar med koden INKSALE15

Björn Borg kundservice

Kundtjänsten tillgänglig från Björn Borg är via kontaktformulär eller onlinechatt.

Fördelar med att använda en Björn Borg-kupong

För Björn Borg-kunder är fördelen med att använda en rabattkupong främst de besparingar som kunderna får genom att tillämpa den på sina inköp, denna besparing gör att de kan ta ett annat plagg med sig.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från Björn Borg?

För att göra en retur i Björn Borg har kunderna en beräknad tid på 90 arbetsdagar när de har fått paketet, underkläder och badkläder är inte berättigade till retur, produkter måste returneras i samma skick som de mottogs, onlinebeställningar kan inte returneras i fysisk butik, för denna process måste kunden generera din retur från ditt konto genom att registrera ditt ordernummer och följa instruktionerna för att följa processen.

Exklusiv kupong för nya köpare på Björn Borg

Nya köpare av Björn Borg kan använda den 10% rabatt som finns tillgänglig, men för att tillämpa denna rabatt måste de prenumerera på nyhetsbrevet.

Björn Borg på sociala nätverk

Björn Borg kunder kan hitta alla de senaste nyheterna och produktlanseringar, kampanjer och rabatter, samt specialkuponger tillgängliga på sociala nätverk.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av Björn Borg för sina kunder

Som den maximala rabatten som Björn Borg erbjuder för sina köpare kan de göra sina inköp och dra nytta av 50% rabatt på några av sina produkter.

Björn Borg-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För personer som prenumererar på Björn Borg-nyhetsbrevet får de 10% rabatt att använda vid sitt första köp och kommer också att få nyhetsbrev som meddelar dem om exklusiva erbjudanden och nyheter.

Butiker som liknar Björn Borg

Butiker som liknar Björn Borg som kunderna kan besöka och hitta liknande produkter är bland annat Intimissimi.com, Yamamay.com, Calzedonia.com, Oysho.com.

Björn Borg Black Friday-kuponger

Björn Borg-produkter är tillgängliga för Black Friday-försäljningshelgen med mycket bra specialerbjudanden, samt specialrabatter på upp till 77%, förutom en 10% kupong i kassan.

Björn Borg-kuponger för 11.11

I november månad Björn Borg har de bästa kampanjerna tillgängliga i sina kategorier där du kan få specialrabatter från 20%, samt försäljningskuponger från 50%.

Björn Borg-kuponger för Cyber Monday

Sportkläder och underkläder för hela familjen som Björn Borg erbjuder har de bästa och största rabatterna under den speciella Cyber Monday-försäljningsdagen som kan vara upp till 80% och deras ytterligare kuponger upp till 15%.

Björn Borg julkuponger

Vid jul Björn Borg har fantastiska specialerbjudanden för julklappshandel att ge under festsäsongen, så att du kan få rabatter från 20% och uppåt, samt utvalda produkter med kuponger från 3%.

Björn Borg mobilapplikation för IPhone och Android

Tyvärr finns det ingen mobilapplikation tillgänglig för Björn Borg.

Kända varumärken som säljs på Björn Borg

Björn Borg har endast sina egna märkesprodukter tillgängliga för försäljning.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
bjornborg Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på Björn Borg

Det finns en mängd olika specialerbjudanden och kuponger på Björn Borg som gör det möjligt för kunder att göra inköp av dina produkter, med vilka de kan vara nöjda med att kunna spara.

bjornborg kuponger

Andra liknande butiker