Paxful Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Befordranpaxful.com promo: gratis digital plånbok registrera dig05 oktober
Befordranpaxful.com USD20 Rabatt21 oktober
Befordranpaxful.com 60% rabattkod03 november

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad är PAXFUL

Baserat i New York, grundades PAXFUL 2015 som EasyBitz av Ray Youssef, en immigrant från Egypten som växte upp i hjärtat av staden som aldrig sover och är världens ledande amerikanska peer-to-peer som förbinder mer än 10 miljoner personer med kryptomarknaden. Denna unika marknadsplats erbjuder tillgång till teknik som drivs av människor, med gratis kryptomurar och en otrolig säkerhetspolicy. I grund och botten, med PAXFUL kommer alla användare att handla och tjäna pengar med riktiga människor, vilket faktiskt är hur bitcoin uppstod. Med globala kontor i Hongkong, Estland och Filippinerna ger PAXFUL tillgång till över 350 betalningsmetoder, ett 24/7 kundsupportteam och en säker handelsgemenskap.

Hur man öppnar ett konto på PAXFUL

Gå till den officiella webbplatsen och klicka på knappen Registrera som du hittar i det övre högra hörnet på hemsidan. En ny sida kommer att visas där du kan välja om du vill skapa ditt eget PAXFUL-konto med ditt telefonnummer eller din e-postadress. Skapa ett starkt lösenord och fortsätt med följande steg för att registrera dig på plattformen. Du måste gå igenom en verifieringsprocess via din e-postadress eller ditt telefonnummer. Tänk på att du måste acceptera användarvillkoren och sekretessmeddelandet för att skapa ditt konto. Dessutom kommer ditt användarnamn att ges till dig automatiskt, men du kan ändra det senare. Vad som är ännu viktigare är det faktum att så fort du registrerar dig kommer du omedelbart att få en gratis plånbok för att lagra dina kryptovalutor som du tjänar när du handlar på PAXFUL.

Hur du finansierar ditt PAXFUL-konto

Du har redan fått reda på att när du registrerar dig för ett PAXFUL-konto får du en gratis Bitcoin-plånbok. Du kommer också att få en Bitcoin-plånboksadress som aldrig kommer att förfalla. Om du vill fylla på ditt PAXFUL-konto måste du logga in på ditt eget konto. Tryck på Plånbok-knappen och klicka sedan på Ta emot under din Bitcoin-plånbok. Nu kan du använda funktionen kopiera och klistra för att överföra din Bitcoin-adress eller så kan du använda QR-koden. Klicka på knappen Bekräfta och vänta på att dina pengar kommer. Kontrollera statusen för din transaktion och börja handla när du är redo.

Hur man tar ut pengar från ditt PAXFUL-konto

Om du vill ta ut pengar från ditt PAXFUL-konto måste du logga in på ditt eget konto och klicka på knappen Plånbok som du hittar högst upp på sidan. Du kan ta ut pengar till både den interna och externa kryptovaluta-plånboken. När plånbokssidan dyker upp behöver du klicka på knappen Skicka, där du måste ange summan pengar du vill ta ut, adressen till mottagaren eller användarnamnet. Klicka på Fortsätt och dubbelkolla informationen du angav och ange din autentiserings- eller verifieringskod. Om du är säker på att göra transaktionen bör du klicka på knappen Skicka Bitcoin nu. Du kan kontrollera statusen för din transaktion helt enkelt genom att gå till den obligatoriska fliken märkt Transaktioner.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på PAXFUL

Om du följer våra enkla steg kommer du att kunna öppna ditt eget PAXFUL-konto på mindre än 5 minuter. Men om du vill öka din handelsupplevelse, måste du gå igenom en verifieringsprocess som tar mellan 1 och 7 dagar.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på PAXFUL

Vill du ha tillgång till olika förmåner och kampanjerbjudanden? Det bästa är att du registrerar dig för olika program som är designade som tack vare din resa på PAXFUL. Vi har Paxful Rewards-programmet som ger dig en uppsättning exklusiva bonusar beroende på din handelsnivå. Du får låga priser, en dedikerad kontoansvarig, prioriterad support, utvalda erbjudanden, ingen insättning krävs och mycket mer. Dessutom kommer du att vara den första att testa nya funktioner. Sprid ordet och ta med fler människor till PAXFUL. Gå med i det officiella affiliateprogrammet för att få upp till 50 % insättningsprovision när personer du bjuder in men Bitcoin på PAXFUL tillsammans med ytterligare 10 % insättningsprovision när personer som bjuds in av dina vänner köper Bitcoin. Vi rekommenderar också att du kollar presentkortshubbens kategori från huvudmenyraden på huvudsidan på den officiella webbplatsen för att låsa upp presentkort från olika områden, inklusive spel, online- och detaljhandel, mat och restauranger, filmer och underhållning eller resor , taxibilar och destinationer och så vidare.

PAXFUL kundtjänst

Om du inte har kunnat hitta ett tillfredsställande svar på sidan paxful.zendesk.com, bör du kontakta

fantastiskt kundsupportteam via livechatt, där en virtuell assistent som heter PaxBot ger dig omedelbar hjälp. Du kan också skicka ett e-postmeddelande till help@paxful.zendesk.com eller så kan du skicka in en biljett via kontaktformuläret online.

Fördelarna med att använda PAXFUL

En av de största fördelarna som PAXFUL erbjuder är att det är företaget som ger sina kunder full kontroll över sina pengar. Det kommer med många andra fördelar, inklusive ett dedikerat 24/7 kundsupportteam, peer-to-peer-handel, låga avgifter, portföljflexibilitet och tillgång till en global användarbas. Plus, med PAXFUL har du tillgång till över 350 betalningsmetoder och snabba transaktioner.

Hur du avslutar ditt PAXFUL-konto

Till skillnad från många andra liknande plattformar ger PAXFUL dig möjligheten att stänga ditt eget konto själv. Du måste ange ditt konto, gå till ditt användarnamn uppe till höger på sidan och tryck på knappen Inställningar i huvudmenyn. Klicka på Säkerhet för att öppna säkerhetsinställningar. Här måste du klicka på knappen Stäng konto. Observera att när du stänger ditt konto tas all information som är relaterad till ditt konto bort, inklusive transaktionshistorik, och du kommer inte att kunna komma åt ditt konto. Nu kommer en dialogruta att dyka upp där du måste välja ett av de fördefinierade skälen för att stänga ditt konto eller så kan du helt enkelt välja Annat för att skriva ditt eget skäl. Klicka på Skicka begäran och verifiera din e-post. Du bör få ett bekräftelsemail från PAXFUL. Öppna den och klicka på knappen Stäng konto. När din begäran når moderatorerna kommer du att få ett bekräftelsemail för att stänga ditt konto.

 PAXFUL kupongkod

I vår databas hittar du bara aktuella och uppdaterade kupongkoder för PAXFUL. Om du vill dra nytta av fördelarna med kuponger måste du välja den som passar dig och dina behov bäst. När du bestämmer dig för lämplig kupongkod måste du trycka på knappen Se erbjudande där du hittar en kort beskrivning av de steg du måste följa för att dra nytta av erbjudandet.

PAXFUL på sociala medier

Vill du vara den första att veta om den senaste utvecklingen och nyheterna om kryptovalutamarknaden på PAXFUL? Vill du träffa andra kryptoälskare? Då bör du gå med i PAXFUL-communityt på sociala medier. Följ hans aktivitet på Instagram, Facebook, Twitter, YouTube och Reddit för att få tillgång till tutorials, intervjuer och förklarande videor som guidar dig om du är nybörjare i branschen. Vi rekommenderar också att du läser den officiella bloggen där du får tillgång till grunderna på PAXFUL, tips och tricks, nyheter och historier berättade av andra användare.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av PAXFUL remisskupongkod

Den största rabatten som erbjuds av PAXFUL-remisskupongkoden är dess 60 % insättningsavgift uppdelad så här 50 % för alla inbjudna som köper Bitcoin på plattformen och 10 % för alla personer som bjudits in av sina vänner som de köper Bitcoin på paxful. com.

PAXFUL-kupong för nya kunder

Som ny användare på PAXFUL får du ingen klassisk rabattkupong. Istället får du automatiskt din egen Bitcoin-plånbok gratis som kommer med många fördelar.

Tjänster som liknar PAXFUL

Om du inte är helt nöjd med vad PAXFUL har att erbjuda rekommenderar vi att du provar andra liknande tjänster. Ge Coinbase.com, Maiar.com, OKX.com, Bitpanda.com, crypterium.com, Luno.com eller Phemex.com ett försök.

PAXFUL Black Friday-erbjudanden

Under Black Friday-försäljningsevenemanget välkomnar PAXFUL dig med olika erbjudanden som hjälper dig att få tillbaka pengarna eller ge dig fantastiska rabatter. Under de senaste åren har PAXFUL anordnat Black Friday giveaway som har gett dig möjligheten att återvinna 100 % av din handel. Ibland erbjöd han minst 20 % rabatt på vissa produkter. Håll ett öga på PAXFUL under Black Friday-evenemanget för att se hur du kan spara till ditt lilla kryptovalutaföretag.

PAXFUL 11.11 Erbjudanden

Den 11 november varje år deltar fler och fler företag i Singles Day-försäljningsevenemanget, även känt som Double 11. Spara datumet och gå till PAXFUL den dagen för att ta del av deras kampanjerbjudanden.

PAXFUL Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Om du missade Black Friday och Double 11-försäljningen har du en chans till att få otroliga förmåner. Kom tillbaka till PAXFUL på Cyber ​​​​Monday för att få minst 10 % rabatt på många tjänster och för att snurra på hjulet och vinna ännu mer med Cyber ​​​​Monday giveaway.

PAXFUL julerbjudanden

Vilken skulle vara den perfekta julklappen till dig? Lys upp ditt kryptokonto och få dina rabatter på PAXFUL under den mest underbara tiden på året. Skicka krypto till dina nära och kära utan extra avgifter och rabatter.

PAXFUL mobilapp

Håll dig uppkopplad. Håll dig uppdaterad med allt som händer inom kryptovalutabranschen. Ladda ner nu den officiella PAXFUL-mobilappen från Google Play och App Store och börja handla när du är på språng med det ultimata verktyget. Du kommer att kunna köpa kryptovalutor och konvertera pengar med mer än 350 betalningsmetoder direkt från din favoritpryl som alltid är uppkopplad.

gå. Du kommer att ha full kontroll över ditt konto på PAXFUL och du kommer att kunna följa dina affärer i realtid. Dessutom får du aviseringar om hur kryptovalutamarknaden mår.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på PAXFUL

De mest populära kryptovalutorna som handlas på PAXFUL är Bitcoin, Tether och Ethereum.

 

 

Var kan du skriva din paxful remisskod?

När du skapar ett eget konto på paxful, på registreringssidan, precis under fälten där du ska ange din e-postadress och ditt lösenord, hittar du följande text Jag har en remisskod. Om du klickar på den kommer en ruta upp där du måste ange din kod för att dra nytta av dess fördelar.

Kan jag överföra pengar till paxful från ett Mastercard/Visa-kort?

Om du vill överföra pengar till ditt paxful-konto från ditt Mastercard eller Visa-kort måste du länka ditt bankkonto till paxful.com. Gå till sidan med dina kontoinställningar, klicka på knappen Betalningsdetaljer i menyn till vänster, välj din kontotyp, land och valuta och klicka på knappen Nästa. Lägg till dina bankuppgifter, inklusive namnet på kontoinnehavaren, routing och kontonummer. Om du vill använda internationell överföring måste du lägga till mer information som bosättningsland, stat/region, stad, postnummer och adress. Om du har bestämt dig kan du trycka på knappen Lägg till konto. Du kan nu enkelt överföra pengar till ditt paxful.com-konto med ditt kredit- eller betalkort genom att helt enkelt trycka på knappen Överför. Följ alla nödvändiga instruktioner för att slutföra din transaktion.

Kan jag överföra pengar till paxful från PayPal?

Goda nyheter. Du kan använda PayPal för att överföra pengar till ditt paxful-konto. Gå till ditt PayPal-konto, gå till avsnittet kryptovaluta och välj den valuta du vill överföra. Tryck på överföringsknappen och välj Ta emot. Slutför ytterligare steg för identitetsverifiering och dela din unika adress med avsändaren eller använd helt enkelt kopiera och klistra in för att överföra den till kryptoappen du använder för att göra överföringen. Eller använd bara QR-koden.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
paxful.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på PAXFUL provisioner

Vill du få lägre provisioner på dina transaktioner med PAXFUL? Eller vill du kanske ha noll provision? Håll din handel liten för att undvika provisioner och överför din kryptovaluta endast mellan Paxfuls interna plånbok och betala ingen avgift om du inte överför mer än $1000 per månad.

paxful.com kuponger

Andra liknande butiker