Savannahs Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKupongkod för Savannahs.com: 15% rabatt10 juli
KupongTa extra 10% rabattkod för Savannahs.com 21 juli
KupongSavannahs.com 10% kampanjkod05 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad SAVANNAHS säljer Sverige

SAVANNAHS har som mål att leverera till sina kunder en passion för stil, lyx och iögonfallande, SAVANNAHS grundades av SAVANNAHS Blom, i Stockholm för cirka 10 år sedan med syftet att leverera till sina kunder att konsten att klä sig börjar med skorna och om det är från de bästa och framstående internationella designers.

SAVANNAHS har tillgängliga bländande design med exceptionella delar, tillverkade med kvalitet
Bland de kända märkena du kan få på SAVANNAHS är Alaїa, Alexander McQueen, Christian Louboutin, Gianvito Rossi, Givenchy, Manolo Blahnik, Salvatore Ferragamo.

SAVANNAHS säljer stövlar, ankelboots, brudskor, aftonskor, flats, mulor, tofflor, sandaler, tofflor, handväskor, axelväskor, tophandtag, clutches, crossbody-väskor, clutches och miniväskor, bältestillbehör, smycken som örhängen , fotlänk, armband, plånbok, korthållare.

Hur SAVANNAHS skickar till Sverige

SAVANNAHS levererar sina produkter genom budfirmor som DHL, FedEx och Ups, och dessa har en beräknad leveranstid mellan 2 till 12 arbetsdagar, dessa tider kan variera beroende på destinationsland dit produkten är riktad.

Vilka rabatter erbjuder SAVANNAHS Sverige?

SAVANNAHS erbjuder sina kunder en rabattkategori där du kan få spektakulära skor med deras tillgängliga rabatter som kan variera från 20% till 70% tillgängliga.

Betalningsmetoder hos SAVANNAHS Sverige

På SAVANNAHS kan du betala för dina inköp med de viktigaste kreditkorten som Visa, MasterCard, American Express, Discover, ett annat sätt är via PayPals digitala plattform.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från SAVANNAHS till Sverige?

På SAVANNAHS skickas dina beställningar via DHL, Ups och FedEx och de har en beräknad leveranstid beroende på deras destination, vilket kan vara för Europa från 2 till 7 arbetsdagar, för Asien från 3 till 10 dagar. Afrika 5 till 12 arbetsdagar för Oceanien 4 till 10 arbetsdagar, för Nordamerika och Sydamerika 3 till 8 arbetsdagar.

Kuponger tillgängliga för närvarande på SAVANNAHS Sverige

Här är en lista över några av SAVANNAHS kampanjerbjudanden och kuponger:

Upp till 70 % rabatt på aktuella SAVANNAHS kampanjerbjudanden
SAVANNAHS Kupong 20% ​​rabatt
Kampanjkod SAVANNAHS 10% rabatt
15 % rabattkupong SAVANNAHS

SAVANNAHS Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på SAVANNAHS kan du göra det genom att ringa numret +46858097070 eller genom att skicka ett e-postmeddelande till info@SAVANNAHS. Ett annat alternativ är att skicka ett e-postmeddelande med ett formulär från deras sida där du måste fylla i en serie data.

Fördelar med att använda en SAVANNAHS-kupong i Sverige

Det finns många fördelar du får när du handlar på SAVANNAHS, den största fördelen är att du sparar när du använder dina rabattkuponger, där du kan köpa mer än du föreställer dig, en annan fördel är att du bär varor från de mest enastående kända varumärken och du kan få för alla tillfällen eller ögonblick.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från SAVANNAHS från Sverige?

För att göra en retur hos SAVANNAHS har du en period på 10 arbetsdagar efter mottagandet av beställningen, för detta måste du ange http://SAVANNAHS.returnscenter.com/ där du måste ange den efterfrågade informationen såsom beställning och adress här måste du välja de produkter du vill returnera och din anledning, även transporten som du vill returnera med, efter detta får du ett mail med bekräftelse på din retur och följande steg att följa, måste du ta hänsyn till att Varorna ska vara oanvända, med taggar och dammpåse, samt den bruna lådan den mottogs i och etiketter fästa.

Exklusiv SAVANNAHS-kupong för nya köpare i Sverige

Genom att registrera dig på sajten får du en rabattkupong från SAVANNAHS som du kan använda på din första beställning.

SAVANNAHS Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av SAVANNAHS för köpare i Sverige

Bland det stora utbudet av rabatter som du kan få på SAVANNAHS kan du för närvarande njuta av en maximal rabatt på 70 % på deras produkter.

SAVANNAHS Sverige-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan du hålla dig uppdaterad och få exklusiv information om dess evenemang och erbjudanden, samt de senaste nyheterna från dina favoritmärken. Du kommer också att få en rabattkupong från SAVANNAHS som kan användas på första beställningen och som ger dig en betydande rabatt på din beställning med lyxiga modeprodukter från världsberömda märken.

Butiker som liknar SAVANNAHS

Det finns ett brett utbud av butiker som SAVANNAHS som du kan besöka och kontrollera deras produkter där du kan jämföra deras priser, fraktkostnader och även rabatter, bland annat, det kan vara några av dessa butiker som Camper.com, Giuseppezanotti.com, Sorel.com, är bara några av dem du kan se.

SAVANNAHS Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

På SAVANNAHS för Black Friday har de otroliga rabatter på deras produkter som du kan hitta mellan 75% och 80% tillgängliga, utöver detta kan du njuta av otroliga kuponger mellan 5% och 10% tillgängliga.

Kupong för SAVANNAHS Sverige för 11.11

11.11 rabatterna på SAVANNAHS har otroliga kampanjer som du kan kombinera med deras tillgängliga rabatter som du kan njuta av från 30% till 40%.
  

SAVANNAHS Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

För dagen för Cyber ​​​​Monday-rabatter, förbereder SAVANNAHS oslagbara megarabatter från 70% så att dess kunder kan njuta av att köpa sina produkter online, utöver detta kan du få rabattkuponger på 10% tillgängliga.
 

SAVANNAHS Sverige Kuponger till jul

Under julrabatterna har SAVANNAHS mycket bra rabatter tillgängliga som kan vara upp till 55%, utöver detta kan du ta del av erbjudandena och rabatterna.
   

SAVANNAHS mobilapplikation för iPhone och Android

Det finns för närvarande ingen nedladdning för mobilapplikationen

Kända märken säljs i SAVANNAHS butik

Bland de kända märkena du kan få på SAVANNAHS är Alaїa, Alexander McQueen, Christian Louboutin, Gianvito Rossi, Givenchy, Manolo Blahnik, Salvatore Ferragamo.

 

 

Erbjuder SAVANNAHS fri frakt till Sverige?

Hos SAVANNAHS erbjuder de gratis frakt som en standardmetod, men den har prioriterade fraktpriser som kan variera beroende på vilket land det ska levereras.

Kan jag betala på SAVANNAHS med PayPal?

SAVANNAHS erbjuder sina kunder möjligheten att göra sina betalningar via PayPals digitala plattform, såväl som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Var ska jag skriva rabattkupongen hos SAVANNAHS?

SAVANNAHS har en box tillgänglig för sina kunder längst upp till höger på sidan, i denna ruta ska kunden skriva vilken rabattkupong de vill använda i sitt köp. Detta steg kommer att göras när du har valt de produkter du vill ta.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Savannahs Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på SAVANNAHS Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från SAVANNAHS? Nedan är en lista över de senaste:

Upp till 70 % rabatt på aktuella SAVANNAHS kampanjerbjudanden
SAVANNAHS Kupong 20% ​​rabatt
Kampanjkod SAVANNAHS 10% rabatt
15 % rabattkupong SAVANNAHS
SAVANNAHS kupong för fri frakt

Savannahs Kuponger

Andra liknande butiker